W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Jak ja życzę awansu Słowakom
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Jak ja życzę awansu Słowakom
ostatnio 7/9 paźdz. byłem u moich ulubionych sąsiadów (Lodovy,VLk.Kopa i inne takie) ,w sobotę było wielkie świętowanie po wymęczonym zwycięstwie z Estonią, tego Glinkę co wcisnął bramę to wynieśli pod niebiosa,grog,rum i piwo sztajger (ew.tatran) lały się strumieniami ze 200 podpitych osób na wysokości 1400 m,śpiewy do bladego świtu,
i Słowacy czekali na mecz z ruskimi których tam się nie lubi bo i za lata powojenne no i teraz za hokeja
no i się im udało zremisowali bezgolowo (czyli bezbramkowo)
poza Nemethem i Glinką nie znam żadnego Słowaka ale życzę im z całych sił, niech wylosują Szwajcarię i ją rozp...walą.
a jest jeszcze ten cały Mintal z Bundesligi ,ale on nie grał z Estonią
i Słowacy czekali na mecz z ruskimi których tam się nie lubi bo i za lata powojenne no i teraz za hokeja
no i się im udało zremisowali bezgolowo (czyli bezbramkowo)
poza Nemethem i Glinką nie znam żadnego Słowaka ale życzę im z całych sił, niech wylosują Szwajcarię i ją rozp...walą.
a jest jeszcze ten cały Mintal z Bundesligi ,ale on nie grał z Estonią
eee tam dadzą radę zagrają w rewanżu w hokejakeeper pisze:Ciezko będzie Słowakom pojechać na Mundial. Trafili w barażach na Hiszpanów , ze Szwajcarami spotkac sie nie mogli bo oni rowniez nie byli rozstawieni...
Pary barażów :
Hiszpania - Słowacja
Szwajcaria - Turcja
Norwegia - Czechy
Bahrajn - Trynidad i Tobago
Urugwaj - Australia
- DZIADEKKSP
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
- DZIADEKKSP
e no nie Turcja to taki futbol jaki lubię, często na pograniczu faul, dunamiczny i trochę nieszablonowy, a na WM jak się zakwalifikują to grają jak u siebie.Niech grają Turcy agdzie poiłka jest religią , a nie stateczni HelweciDZIADEKKSP pisze:no i miałem racje .DZIADEKKSP pisze:Mimo że darzę sympatią Słowaków to uważam że Hiszpanie ich odprawią z bagażem goli .
A będę za Hiszpanią !
Wolałbym Słowaków niż Szwajcarów czy turków