W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
BEŁKOT LISTKIEWICZA
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
BEŁKOT LISTKIEWICZA
jadąc wczoraj do domu samochodem stanowiłem spore zagrożenie na drodze, otóż w radio TOK FM słuchałem - konferencji prasowej PZPN.
najpierw żywo się wkurwiłem ,@#$%^&* i (*&^%$#@ wyciągnęłi ze szpitala p.Kazimierza Górskiego który miał swoim imieniem i nazwiskiem uwiarygadniać tę bandę.(Widać ze się szkolą*)Ohyda.
Potem Michał Listkiewicz zaczął czytać te swoje uchwały,męskie decyzje rozmywające konkrety,zamazywujące udział PZPN,zrzucające winę za cało zło w polskiej piłce na kluby(tutaj się śmiałem).A szczyt Listkiewicz osiągnął wtedy kiedy powiedziął (cytowane zlubością przez dziennikarza TOK FM) zdanie"W piłce najwazniejszy jest zjazd".Owszem wyrwany z kontekstu ale pokazuje stan ducha prezesa PZPN.
*w trudnej dla firmy chwili używa się bezstronnego autorytetu który mówi coś dobrego o firmie np.BonAqua = pleśń,pokazujesz dzieci które dzięki pomocy fundacji CC są na wakacjach
do dupy z tym całym pezetpeenem
a szczytem było już dożywotnie zawieszenie(wyrzucenie) ze struktur PZPN Dziurowicza ciekawe czy to samo jest w sędzią F i innymi "literowcami" oraz nasłanie kontroli fiskalnych na GiekSę.Listek może tak kontrola w całej I lidze.
P.S.dzisiaj piotr salak powiedział że dziura nie marwi się o kasę bo dostał juz propozycję od Zaorskiego żeby zostać współscenarzystą Piłkarskiego Pokera II
najpierw żywo się wkurwiłem ,@#$%^&* i (*&^%$#@ wyciągnęłi ze szpitala p.Kazimierza Górskiego który miał swoim imieniem i nazwiskiem uwiarygadniać tę bandę.(Widać ze się szkolą*)Ohyda.
Potem Michał Listkiewicz zaczął czytać te swoje uchwały,męskie decyzje rozmywające konkrety,zamazywujące udział PZPN,zrzucające winę za cało zło w polskiej piłce na kluby(tutaj się śmiałem).A szczyt Listkiewicz osiągnął wtedy kiedy powiedziął (cytowane zlubością przez dziennikarza TOK FM) zdanie"W piłce najwazniejszy jest zjazd".Owszem wyrwany z kontekstu ale pokazuje stan ducha prezesa PZPN.
*w trudnej dla firmy chwili używa się bezstronnego autorytetu który mówi coś dobrego o firmie np.BonAqua = pleśń,pokazujesz dzieci które dzięki pomocy fundacji CC są na wakacjach
do dupy z tym całym pezetpeenem
a szczytem było już dożywotnie zawieszenie(wyrzucenie) ze struktur PZPN Dziurowicza ciekawe czy to samo jest w sędzią F i innymi "literowcami" oraz nasłanie kontroli fiskalnych na GiekSę.Listek może tak kontrola w całej I lidze.
P.S.dzisiaj piotr salak powiedział że dziura nie marwi się o kasę bo dostał juz propozycję od Zaorskiego żeby zostać współscenarzystą Piłkarskiego Pokera II
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
Czyżby ktoś tu czytywał "Angorę"?Parazauroloff pisze:Na 18 sierpnia wezwano do PZPN Dziurowicza i wymienionych przez niego pięciu trenerów. Fajnie by było zrobić mały hepening np. udekorować gmach PZPN transparentem: "j....ć kibiców"

Nie chcę bronić Listkiewicza i jego ekipy, ale weźcie też pod uwagę, że on ma jednak ręce związane prawem, prezes PZPN-u ma słabą władzę. Poza tym nie wierzcie bezkrytycznie we wszystkie teksty Dziurowicza, typu "kazdy mecz jest ustawiony, mistrz i spadkowicze również". Dziurowicz przyjął taką koncepcję, że będzie opluwał wszystko i wszystkich: dostaje Polonia, dostaje Drzymała, dostaje Wisła Płock, wszyscy sa upaprani w błocie. Otóż nie są. Faktem jest, że np. Polonia w kilku sprawach zachowała się obrzydliwie, ale głównym źródłem syfu w polskiej piłce jest je#$%^ ślaski związek piłki noznej. Kto robił największe przekręty: GKS Katowice (co przyznał sam Dziura), Odra Wodzisław (walka o utrzymanie w poprzednim sezonie), Piast Gliwice, Górnik zabrze tez ma za pazurami. Słowem, Dziurowicz próbuje wmówić, że zasady obowiązujące na Śląsku są zasadami powszechnymi. Główny szambhonurek zbawcą polskiej piłki. Żygać się chce.
A nie wystarczy ci "samo życie"? Żden serial o korupcji nie będzie równie mocny, jak nasza ligowa rzeczywistość.Camel pisze:Zaorski teraz zamiast zastanawiać sie nad piłkarskim pokerem II, powinien sklecić kilkadziesiąt albo nawet kilkaset odcinków telenoweli![]()
np. "Na Miodowej", "Sprzedajnia", "Na awans i na utrzymanie", "Dziuropolscy"
![]()
Byłaby to pierwsza telenowela jaką bym oglądał
Nic dziwnego, że Canal +, który pokazuje ten ohydny serial, zaczął się ostro burzyć.
Janek przesadza z tym ciągłym nękaniem prokuratury o rzekomych przestępstwach - mówi o Janie Tomaszewskim prezes PZPN Michał Listkiewicz i wzywa kierowaną przez Tomaszewskiego Komisję Etyki do samorozwiązania. I to już w poniedziałek.
Więcej----->http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2925960.html#dalej
Więcej----->http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2925960.html#dalej
Zgadzam się z Barkasem. Dziurowicz dał ciała, a teraz płacze i szuka winnych. Wiesza psy na kim się tylko da i robi z siebie "ofiarę systemu". Którego był częścią. Dobrze, że się go pozbyli.
Jeśli chodzi o Listka - nie darzę go sympatią, bo można mieć sporo wątpliwości co do jego działalności. Ale tylko wątpliwości, bo plucie Dziurowicza to tylko dobrze opłacone przez jedną z gazet "Pamiętniki Anastazji P.". Być może moje wkur...nie wynika z faktu, że wszyscy upatrują w Listku wielkie "koło ratunkowe" Polonii - a on dla niej (za przeproszeniem) gówno zrobił. A takie bzdury opowiada też Dziuroludek.
Pozdrowionka
Jeśli chodzi o Listka - nie darzę go sympatią, bo można mieć sporo wątpliwości co do jego działalności. Ale tylko wątpliwości, bo plucie Dziurowicza to tylko dobrze opłacone przez jedną z gazet "Pamiętniki Anastazji P.". Być może moje wkur...nie wynika z faktu, że wszyscy upatrują w Listku wielkie "koło ratunkowe" Polonii - a on dla niej (za przeproszeniem) gówno zrobił. A takie bzdury opowiada też Dziuroludek.
Pozdrowionka