Wg mnie Anglicy zwycieżą w karnych...
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
AC Milan - FC Liverpool (finał LM)
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
AC Milan - FC Liverpool (finał LM)
Jakie typy na ten mecz? Ja 3mam kciuki za Jurka D., czyli za Liverpool 
Typy na ten mecz są w Lidze Typerów 
A poza tym, to nie cierpię włoskiej piłki i fajno będzie jak Dudek zdobędzie Puchar Mistrzów, choć nie jest Jerzy już tak dobry jak wtedy, gdy grał w Feyenoordzie, choćby wyjazdowy mecz LM z Lazio.
Przypomnijcie proszę, bo nie pamiętam: Puchar UEFA Feyenoord zdobył jeszcze z Dudkiem, czy już bez?
A poza tym, to nie cierpię włoskiej piłki i fajno będzie jak Dudek zdobędzie Puchar Mistrzów, choć nie jest Jerzy już tak dobry jak wtedy, gdy grał w Feyenoordzie, choćby wyjazdowy mecz LM z Lazio.
Przypomnijcie proszę, bo nie pamiętam: Puchar UEFA Feyenoord zdobył jeszcze z Dudkiem, czy już bez?
-
El Sisiorro
ja sie obawiam ze bedzie straszna kicha, bo Milan sie bedzie bronił do bolu a stawka meczu na tyle sparalizuje The Reds, ze tez beda sie bali atakowac by nic nie stracic. I po nudnej zachowawczej szarpaninie bedzie 0:0 a w karnych stawiam na Liverpool (nie dlatego, że Dudi na bramce, ale dlatego, że w miare regularnie najwieksze gwiazdy w meczach o dużą stawkę przestrzelają karniaki, i tak będzie z gwiazdami Milanu).
Obym sie mylił.
A tak na marginesie - nie macie wrażenia, że poziomem mecze finałów pucharu UEFA od lat biją finał Ligi Mistrzów o dwie klasy? Wiecej akcji, ataków, bramek, mniej panicznej defensywy, ale odważny radosny futbol, choć bez wielkiej stawki?
Obym sie mylił.
A tak na marginesie - nie macie wrażenia, że poziomem mecze finałów pucharu UEFA od lat biją finał Ligi Mistrzów o dwie klasy? Wiecej akcji, ataków, bramek, mniej panicznej defensywy, ale odważny radosny futbol, choć bez wielkiej stawki?
A ja wszystkim polecam aby przyjrzeli się jak drużyna która będzie prowadziła będzie grała na czas.
Zarówno Juve jak i Liverpool są w tej dziedzinie mistrzami
Tak to już jest jak się żyje w polskoligowym matriksie że wrzuca się do finału Juve
chociaż meczyk pierwsza klasa, po bramce na dwa zero powiedziałem sobie brzydko o ku**a co za dzień i ruszyłem w kierunku baru,
dwie lufy + lód i nagle 3:3
Zarówno Juve jak i Liverpool są w tej dziedzinie mistrzami
Tak to już jest jak się żyje w polskoligowym matriksie że wrzuca się do finału Juve
chociaż meczyk pierwsza klasa, po bramce na dwa zero powiedziałem sobie brzydko o ku**a co za dzień i ruszyłem w kierunku baru,
dwie lufy + lód i nagle 3:3
Ostatnio zmieniony śr cze 01, 2005 8:08 przez maciekl, łącznie zmieniany 2 razy.
-
El Sisiorro
- DZIADEKKSP
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
-
CZARNY KIBIC
- DZIADEKKSP
- DZIADEKKSP
-
Czlowiek Butapren
- DZIADEKKSP
-
towot.ksp
http://sport.onet.pl/1672,1,galeria_media.html
Pod tym linkiem bardzo fajne fotki z "triumfalnego przejazdu" piłkarzy Liverpool'u ulicami miasta.
Pod tym linkiem bardzo fajne fotki z "triumfalnego przejazdu" piłkarzy Liverpool'u ulicami miasta.