W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Radzio Kałużny - co jest mu Janas dłużny?!

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

El Sisiorro

Post autor: El Sisiorro » pt maja 20, 2005 16:58

jak go widze powołanego to mnie w brzuchu kłuje,
że tak kurna chata troche mi sie zrymuje.

Na poważnie - co myślicie o powoływaniu Kałużnego przez Janasa? Moim zdaniem to kompletna kompromitacja. Trzeba być bezgranicznie ślepym / głupim (niepotrzebne skreślić), żeby uważać że ten facet nadaje sie do reprezentacji. Wszak w meczu z Irlandią człapał jak damulka i zachowywał sie jakby sama jego obecność wygrała mecz. Słaby w ofensywie, średnio-cienki w defensywie, beznadziejny w: starcie do piłki, sprincie, główkowaniu (przy 192 cm wzrostu), podaniach, czytaniu gry i ta jego gwiazdorska morda w stylu "ja tu biegam bo jestem geniuszem futbolu i to wystarczy".

I druga opcja - czy Janasialdo powoła Karwana i potem wykona genialny manewr, zamieniając lewoskrzydłowego Krzynówka z prawoskrzydłowym Karwanem, dzięki czemu obaj będą się obracać żeby dośrodkować ze swojej "ulubionej" (sic!) nogi, zamiast wrzucać odchodzącą piłkę w biegu? A wystarczyłoby Krzynka zostawić na swojej stronie a na drugą wrzucić Ebiego Smolarka, który pokazuje rewelacyjną grę według mnie (chociaż reszta kadry nie chciała mu podawać... czyżby zawiść?).

A WIĘC:
Znajdą się obrońcy talentu Kałużnego?
Albo tego, że na prawym skrzydle Ebi nie powinien mieć pewnego miejsca?

SKJ

Post autor: SKJ » pt maja 20, 2005 22:01

Janas to dno! Więcej mi się nie chcę pisać, bo nie ma o kim. Podobnie krzepki Radzio. To on spadł do 3 ligi niemieckiej w tym roku czy mi się zdawało? :lol:

Awatar użytkownika
Jardel
Kontakt:

Post autor: Jardel » ndz maja 22, 2005 13:49

Kałuzny to dno, ale kiedyś to był gościówa. W Polonii by się przydał

enrico
Kontakt:

Post autor: enrico » ndz maja 22, 2005 15:45

SKJ pisze:Janas to dno! Więcej mi się nie chcę pisać, bo nie ma o kim. Podobnie krzepki Radzio. To on spadł do 3 ligi niemieckiej w tym roku czy mi się zdawało? :lol:
On jest wypożyczony z Leverkusen, więc co go to obchodzi... :) W przyszłym sezonie pójdzie sobie gdzie indziej do 2 ligi i będzie dalej pykał w jakimś broniącym się przed spadkiem klubie.

Specjalista

Post autor: Specjalista » pn maja 23, 2005 7:22

SKJ pisze:Janas to dno!
Po czynach ich poznacie! A póki co, Janas się broni.

El Sisiorro

Post autor: El Sisiorro » pn maja 23, 2005 11:57

no właśnie po czynach - czyny Radosława K. w meczu z Irlandią Płn. jednoznacznie wskazują na nieuzasadnioną miłość Pawła J. do niego. Możemy być lepsi grając bez niego. Po co kadra ma zgrywać się i trenować z bezproduktywnym kopaczem? To niech od razu wychodzą w dziesiątkę - nie będą tracić przez niego piłek.

A co do nowego klubu pana Radosława K. - ma to być właśnie spuszczona z Bundesligi Hansa Rostock.

keeper
Kontakt:

Post autor: keeper » pn maja 23, 2005 19:19

O cholera :!: :!: :!: Radek ma kontuzje , nie ma go w kadrze :cry: . Dupa teraz będzie z reprezentacją , przegramy jak nic :? Kto będzie odbierał piłki Albańcom i Azerom :?: Radek wracaj - polska piłka Cię potrzebuję :!:

El Sisiorro

Post autor: El Sisiorro » wt maja 24, 2005 16:46

naprawde? jak nie bujasz to jedna z lepszych wiadomości dnia :D

ODPOWIEDZ