Atletico - Królewski REAL 0:3

Co za piękny wynik

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
pool pisze: bez kitu nie rozumiem jak można kibicować Realowi.
Jardel pisze:
Jedynym prawdziwym komunistycznym klubem Madrytu jest Atletico i basta
nie przekonałeś mnieRoy pisze:Real Madryt jest prawdziwą wizytówką i chlubą stolicy Hiszpanii. To właśnie ten Klub przez lata kochany był przez madrytczyków - hiszpańskich patriotów.
dla mnie zmienia wiele.Roy pisze:A to, że w ostatnich latach stał się klubem kosmopolitycznym, skomercjalizowanym i wypchanym gwiazdorami - niewiele zmienia.
Roy pisze:Rozumiem jednak, że jest Ci to nie w smak. Pewnie dlatego, że Hiszpania jest jedynym normalnym krajem, w którym potęgą jest klub, który dzięki swej historii i tradycji na to miano zasługuje. I przez lata osiągał wielkie sukcesy, a nie tułał się po III ligach.
Jardel pisze:
Jedynym prawdziwym komunistycznym klubem Madrytu jest Atletico i basta
DZIADEKKSP pisze:Skoro kibicuje temu klubowi ponad 15 lat to mimo że wkur...a mnie sprowadzanie bufonowatych gwiazdorów to i tak w moim sercu był jest i będzie REAL
Nie chce mi się nawet sprawdzać ..wiem tylko że chcą go ściągnąć do REALUJerrygo MAG pisze:DZIADEKKSP pisze:Skoro kibicuje temu klubowi ponad 15 lat to mimo że wkur...a mnie sprowadzanie bufonowatych gwiazdorów to i tak w moim sercu był jest i będzie REAL
DZIADEKKSP --> a jaki byl ostatni wynik z Bilbao, drugie pytanie ile to brameczek strzelil Realowi prawy obronca Athletic Asier Del Horno, chodzi mi o ostatnie 5 meczy tych druzyn?