NIE!!! To mi się należy nagroda, za to że byłem najbliższy trafienia (2:0)peep show pisze:A mi sie nie nalezy punkt za wygrana Porto w finale? Co prawda stawialem na wygrana w karnych, ale na Porto, a Porto wygralo.
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Liga Mistrzów Tabela
Moderator: Soopie
-
peep show
- Kontakt:
Sugerujesz ze mam uklady z prezesami wszystkich pierwszoligowych klubow? Moze zaczne grac u bukmachera?Parazauroloff pisze:Eeee...Ty Peep to i tak masz tych punktów zbyt dużo.peep show pisze:A mi sie nie nalezy punkt za wygrana Porto w finale? Co prawda stawialem na wygrana w karnych, ale na Porto, a Porto wygralo.![]()
Poczekaj aż się skończy plebiscyt na wodzaOpcje roszczeniowe, które prowadzą obecnie, po dojściu do władzy nie tylko zaprzestaną dodawania Ci punktów to jeszcze zabiorą te, które w niejasnych okolicznościach zdobyłeś
Niestety ostatnio kiepsko typuje
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
Nic nie sugeruję. Ja wiem, że trzęsiesz nimi wszystkimipeep show pisze: Sugerujesz ze mam uklady z prezesami wszystkich pierwszoligowych klubow? Moze zaczne grac u bukmachera?
Niestety ostatnio kiepsko typuje, wiec poczekam na zwyzke formy.
A z tym spadkiem formy to tak jak z Polonią, co nie