W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
EURO 2004 - następne igrzyska
Moderator: Soopie
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
EURO 2004 - następne igrzyska
Ze wzgledu na fakt, że Aspiryna jest zaabsorbowana sesją w PZPN-ie (gdzie zdaje egzaminy na spikera) oraz następną sesją uczelnianą (której zaliczenie pozwoli jej ubiegać się o posadę Ordynatora Schroniska dla Zbłąkanych Kóz w Celestynowie) ja, jako jej tymczasowy sekretarz(fajna fucha i jakie pole do fantazji...) adresuję do forumowiczów zapytanie:
JAK SIĘ BAWIMY W ZWIĄZKU Z EURO?
WARIANT A (przyp. aspiryna)
Gazeta Wyborcza podała wczoraj zasady swojej zabawy. Niestety nie ma tam wersji sieciowej. Zainteresowani znajdą na gazeta.pl regulamin. Z grubsza zasady przypominają znany konkurs "wygraj ligę".
W ankiecie nazwałem to wariantem "A"
WARIANT B (przyp. aspiryna)
Drugi wariant naszych igrzysk forumowych to kalka zasad z ligi typerów i ligi mistrzów (punkty za trafienie wyniku i rezultatu bramkowego).
W ankiecie - wariant "B"
Jak wszystko w życiu - oba warianty mają swoje zady i walety.
W wariancie A ustawiamy 1 raz skład i adieu!
Wariant B pozwala na ciągłą modyfikację końcepcji jest jednak mocno zgrany.
WARIANT C (przyp. aspiryna)
Można by stworzyć Wariant C - łączący zalety obu poprzednich(kombinowanie ze składami na każdą fazę rozgrywek) ale to rozwiązanie też ma mankament - kosztuje najwięcej energii (własnej i moderatora).
WARIANT D (przyp. aspiryna)
Może ktoś ma pomysł idealny na Wariant D?
Słuchamy...
JAK SIĘ BAWIMY W ZWIĄZKU Z EURO?
WARIANT A (przyp. aspiryna)
Gazeta Wyborcza podała wczoraj zasady swojej zabawy. Niestety nie ma tam wersji sieciowej. Zainteresowani znajdą na gazeta.pl regulamin. Z grubsza zasady przypominają znany konkurs "wygraj ligę".
W ankiecie nazwałem to wariantem "A"
WARIANT B (przyp. aspiryna)
Drugi wariant naszych igrzysk forumowych to kalka zasad z ligi typerów i ligi mistrzów (punkty za trafienie wyniku i rezultatu bramkowego).
W ankiecie - wariant "B"
Jak wszystko w życiu - oba warianty mają swoje zady i walety.
W wariancie A ustawiamy 1 raz skład i adieu!
Wariant B pozwala na ciągłą modyfikację końcepcji jest jednak mocno zgrany.
WARIANT C (przyp. aspiryna)
Można by stworzyć Wariant C - łączący zalety obu poprzednich(kombinowanie ze składami na każdą fazę rozgrywek) ale to rozwiązanie też ma mankament - kosztuje najwięcej energii (własnej i moderatora).
WARIANT D (przyp. aspiryna)
Może ktoś ma pomysł idealny na Wariant D?
Słuchamy...
Re: EURO 2004 - następne igrzyska
W Celestynowie kóz nie trzymają. Kto był, ten wieParazauroloff pisze:Ze wzgledu na fakt, że Aspiryna jest zaabsorbowana sesją w PZPN-ie (gdzie zdaje egzaminy na spikera) oraz następną sesją uczelnianą (której zaliczenie pozwoli jej ubiegać się o posadę Ordynatora Schroniska dla Zbłąkanych Kóz w Celestynowie)

na spikerkęParazauroloff pisze:Ze wzgledu na fakt, że Aspiryna jest zaabsorbowana sesją w PZPN-ie (gdzie zdaje egzaminy na spikera)
robię konkurencję Skorupce, ciekwe czy zdołam Go wygryźć
ordynatorkiParazauroloff pisze:oraz następną sesją uczelnianą (której zaliczenie pozwoli jej ubiegać się o posadę Ordynatora Schroniska dla Zbłąkanych Kóz w Celestynowie)
a schronisko jest dla pacjentów po nieudanej próbie leczenia operacyjnego hemoroidów i szczeliny odbytu
sekretarkaParazauroloff pisze:ja, jako jej tymczasowy sekretarz

w końcu uda masz tak piękne, że na sekretarkę nadajesz się jak znalazł
Głosuj więc Ludu, bo czym żywsze zainteresowanie,
tym milej będzie nam zacząć nową zabawę.
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
Podlizuj się dalejaspiryna pisze:sekretarka![]()
w końcu uda masz tak piękne, że na sekretarkę nadajesz się jak znalazł

Zagłosowało 19 osób, słabą popularność zabawy to wróży...
Do tego mamy pewne zakłócenia na łączach z Przedpotopowym, ale chyba zaczniemy mimo wszystko, a niech tam.
Mecze najpóźniej w poniedziałek. Może ktoś jeszcze okaże zainteresowanie czy choćby odrobinę entuzjazmu...
,
...a ja się ze Starszym Niż Węgiel dokontaktuję...
Do tego mamy pewne zakłócenia na łączach z Przedpotopowym, ale chyba zaczniemy mimo wszystko, a niech tam.
Mecze najpóźniej w poniedziałek. Może ktoś jeszcze okaże zainteresowanie czy choćby odrobinę entuzjazmu...

...a ja się ze Starszym Niż Węgiel dokontaktuję...