W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Wielkie małe derby !!!
Moderator: Torped
Wielkie małe derby !!!
Wiem ,że to trochę późno i nie ten dział,jednak pozwoliłem sobie go tutaj założyć ,bo do "juniorów" to sporadycznie kto zagląda.
Chłopaki z rocznika 2001 grają jutro derby z UWS Legia Warszawa ,jak wiecie po zajściach na Jelonkach z rocznikiem 2002 mecz ten wywołuje tak u rodziców jak i chłopaków duże ciśnienie.Z tego też względu MKS dopiero wczoraj dostarczył termin meczu.Wydaje i się ,że milo byłoby chłopakom usłyszeć konkretny doping nie tylko rodziców ,a więc dlatego właśnie gdyby ktoś nie miał co zrobić z czasem przed meczem z Górnikiem to zapraszamy o 12-30 na boczne boisko Polonii !!!
http://oi55.tinypic.com/qp0vu0.jpg
Chłopaki z rocznika 2001 grają jutro derby z UWS Legia Warszawa ,jak wiecie po zajściach na Jelonkach z rocznikiem 2002 mecz ten wywołuje tak u rodziców jak i chłopaków duże ciśnienie.Z tego też względu MKS dopiero wczoraj dostarczył termin meczu.Wydaje i się ,że milo byłoby chłopakom usłyszeć konkretny doping nie tylko rodziców ,a więc dlatego właśnie gdyby ktoś nie miał co zrobić z czasem przed meczem z Górnikiem to zapraszamy o 12-30 na boczne boisko Polonii !!!
http://oi55.tinypic.com/qp0vu0.jpg
Re: Wielkie małe derby !!!
podbijam
Cóż napisać,DERBY SĄ NASZE !!!!!!!!!!!!!!!!
Podziękować przybylym osobnikom,ale główne podziękowania dla chłopaków którzy podnieśli wynik z 0-3 na 6-5 dla POLONII !!!!!
Mała pyskowka z rodzicami ........hmmmmm przyjezdnych rozgrzała tylko atmosferę!!!!
Podziękować przybylym osobnikom,ale główne podziękowania dla chłopaków którzy podnieśli wynik z 0-3 na 6-5 dla POLONII !!!!!
Mała pyskowka z rodzicami ........hmmmmm przyjezdnych rozgrzała tylko atmosferę!!!!
-
Brawo, gratulacje!!!
Szkoda, że nie byłem na meczu młodych paragonów i dopiero teraz ten temat przeczytałem.
Z 0-3 no to ładne emocje musiały być.
Szkoda, że nie byłem na meczu młodych paragonów i dopiero teraz ten temat przeczytałem.
Z 0-3 no to ładne emocje musiały być.
Chociaż mi młodzi prezent sprawiliLordi pisze:Cóż napisać,DERBY SĄ NASZE !!!!!!!!!!!!!!!!
A ja byłem (i chyba już wiem jak wygląda Lordi ) i rzeczywiście piękny meczyk - zwłasza podobał mi się ten chłopak w okularach, który nie dość, że strzelił chyba najwięcej bramek, to jeszcze zagrzewał pod koniec kibiców
Czyli Lordi zostałeś namierzonypiti pisze:A ja byłem (i chyba już wiem jak wygląda Lordi )
A poważnie brawa dla chłopaków! I ich rodziców.
A tak z ciekawości na czym polegała wymiana uprzejmości z rodzicami strony przeciwnej?
Zbyniu - nic się nie działo szczególnego - drobne różnice w ocenie pracy sędziego . Ogólnie mecz w dość przyjaznej atmosferze - na pewno żadna ze stron nie umniejszała zawodnikom drużyny przeciwnej
Dzisiejsze derby U-17 też dla Polonii (2:0). Gratulacje dla młodych!
http://www.mks-polonia.pl/
Zdaje się, że tę drużynę prowadzi Libich.
http://www.mks-polonia.pl/
Zdaje się, że tę drużynę prowadzi Libich.
Znowu Michał Libich odwala super robotę i nikt tego z nas nie docenia. BRAWO MICHAŁ!!
-
Dzisiaj mecz na szczycie w roczniku 98 Polonia (vicelider) z Deltą (lider). Oglądałem do przerwy i totalna miazga. Polonia prowadziła 3-0 ale zupełnie nie rozumiem jak Delta mogła być liderem. Wszystko można było o tej drużynie powiedzieć ale nie to, że potrafi grać w piłkę. Polonia naprawdę przyjemnie dla oka a parę zagrać to...........nie wiedziałem, że 13 latkowi tak potrafią. Brawo!!!
W tym roczniku, o którym pisał mesc, Legia jest mistrzem Polski i szczerze mówiąc ciężko było w to uwierzyć oglądając ich na tle naszych chłopaków. W ogóle to zachęcam co oglądania meczy juniorskich - wczoraj był też meczyk rocznika '96 ze ZWAR-em (6:1). Jako, że oglądam juniorów dość często, ten rocznik podoba mi się najbardziej
niestety,gdyby przychodzą mecze w najstarszych rocznikach nie jest już tak wesoło.
Znalezione przypadkiem
Miłego oglądania
Miłego oglądania
Ach czy Wam się też robi przyjemnie na sercu jak się słyszy te okrzyki młodziaków na początku spotkania! Oni budują naszą przyszłość!
- Jabol_Ultima
Miłe oglądanie psuje troszkę ten zielony bohomaz wymalowany w tle na budynku... Ale fakt że okrzyki naszych młodzików są z "jajem", a te zielone jakieś takie wyciszoneZbyniu pisze:Znalezione przypadkiem
Miłego oglądania
ładny mecz, dobra gra, trzymające w napięciu. Aż szkoda, że syn chory w tym czasie był, bo bym mu pokazał co za rok robić będzie .
O, w tle delikatna obecność stróżów prawa . Co robi szum medialny
Gratulacje za walkę i wyciągnięcie się z trudnej sytuacji
O, w tle delikatna obecność stróżów prawa . Co robi szum medialny
Gratulacje za walkę i wyciągnięcie się z trudnej sytuacji
Z tymi strużami prawa to zbierali się tam przed meczem z Górnikiem Obecność raczej przypadkowa. Nawet to śmiesznie wyglądało - dzieciaki tam biegają a w tle armatka wodna przejezdza
- conradinho
Chłopak z numerem 20 za Bonina i możemy grać.