Co do działania na szkodę spółki-raczej bzdura.
Skończyłem czytać na ...."Fundacja przejęła odpowiedzialność."
Mając gołą du.pę można przejąć się wynikami albo zadumać nad losem świata.

Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
Kto sieje wiatr zbiera burzę.TytusPullo pisze: ↑pt lip 01, 2022 17:47Po mojemu to większościowi udziałowcy wydymali pana Jarka. Czy legalnie orzeknie sąd. Powinni na pewno spłacić jego udziały.
Co do działania na szkodę spółki-raczej bzdura.
Skończyłem czytać na ...."Fundacja przejęła odpowiedzialność."
Mając gołą du.pę można przejąć się wynikami albo zadumać nad losem świata.![]()
![]()
Wiesz, ponoć najgorzej to jest uwierzyć we własną propagandę.Pan Cyga pisze: ↑pt lip 01, 2022 17:05dada6, pozwolę sobie wyjaśnić, ponieważ inni forumowicze mogą nie wiedzieć, o czym piszemy. Wczoraj wyszedł kolejny numer koszykarskiej propagandówki Polonia Ole, prowadzonej przez JCK.
Na piątej stronie znajduje się takie zdanie: "KKS Polonia Warszawa pomimo wywalczonego na polu sportowym awansu pozbawiony możliwości zgłoszenia do rozgrywek 1. ligi w sezonie 2022/2023...". Stąd moje pytanie.
Co do lektury całego numeru, jestem zażenowany tekstami w PO. Z jednej strony osoba pisząca przywołuje argumenty prawne, a z drugiej strony oczernia środowisko koszykarskie, pisząc np. o zorganizowanej grupie przestępczej. Dziwne to, skoro nawet nie toczy się żadna sprawa.
Zwróćcie uwagę, że w tym numerze w ogóle nie ma stopki redakcyjnej. Nie ma informacji o wydawcy, nie ma informacji, kto tam pisze. Nic.
Jest póżny wieczór i moje zdolności percepcji są być może ograniczone. Ale co jest dla Ciebie niejasne? Wydaje mi się, że Kamil opisał sytuację bardzo klarownieTytusPullo pisze: ↑ndz lip 03, 2022 19:21Na SKK trzeba mieć min. 2 mln rocznie, na KKS pewnie niewiele mniej. I to z palca.
Poza tym pozyskiwanie wspólnych sponsorów dla spółki zrzeszającej sekcje z różnych poziomów rozgrywkowych? Nie widzę tego.
Tzn, restauracja Nowy i Stary Dżibril tak, marki o zasięgu regionalnym-międzynarodowe-nie.
Te sprawy trzeba jasno komunikować, wszystko ma być transparentne i zgodne z prawem cywilnym i związkowym.
Nie może być ŻADNYCH niedomówień!
Po 1 - kluby z największymi budżetami w poprzednim sezonie - Górnik Wałbrzych czy Kociewskie Diabły - miały ok. 1,5 mln gotówki. Oczywiście wiele zaczyna się od lokalnych uwarunkowań, ale te 2 mln to już budżet Ekstraklasy...TytusPullo pisze: ↑ndz lip 03, 2022 19:21Na SKK trzeba mieć min. 2 mln rocznie, na KKS pewnie niewiele mniej. I to z palca.
Poza tym pozyskiwanie wspólnych sponsorów dla spółki zrzeszającej sekcje z różnych poziomów rozgrywkowych? Nie widzę tego.
Tzn, restauracja Nowy i Stary Dżibril tak, marki o zasięgu regionalnym-międzynarodowe-nie.
Te sprawy trzeba jasno komunikować, wszystko ma być transparentne i zgodne z prawem cywilnym i związkowym.
Nie może być ŻADNYCH niedomówień!
Będzie konferencja prasowa to odpowiedzi zostaną udzielone. Prośba o chwilę cierpliwości.TytusPullo pisze: ↑śr lip 13, 2022 10:44Przeczytałem, i napiszę dłuższego posta.
Jednocześnie wzywam osoby zaangażowane do udzielenia publicznej[tutaj] odpowiedzi na poniższe pytania:
1. Jakiej kwoty dofinansowania odmówił akceptacji Jarosław Popiołek?
2. Czy prawdą jest,że licencja i prawo do dotacji 200.000 zł. zostały wniesione przez Fundację.
3. Czy działania polegające na zbyciu praw do prowadzenia koszykówki podjęto bez udziału/wiedzy Fundacji?
4. Czy podjęte działania miały na celu wywłaszczenie Fundacji[ w tej sytuacji udziały są warte zero, fundacja traci głowną sferę działalności].
Pytanie ostatnie,bez numerka-CZY ZAPROPONOWANO FUNDACJI JAKIEKOLWIEK ZADOŚĆUCZYNIENIE?
Z góry dziękuję,pozdrawiam.
MW