W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
OBLK, EWB, 3x3, 1 liga, 2024/2025
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
Re: OBLK, EWB, 3x3, 1 liga, 2024/2025
a czemu nikt nie spada?
bo jest niedokomplet 
powinno być 12 drużyn
a jest 10

powinno być 12 drużyn
a jest 10
Jutro na Wilanowie ostatnie mecze rundy zasadniczej z Bydgoszczą, jeszcze dwa w play-outach z tą samą ekipą i koniec. Ufff, jedyny pozytyw z tego sezonu to odsunięcie Francuza i jego partnerki od drużyny.
Oczywiście troszkę za późno, bo ta para nie powinna była zostać zatrudniona.
Oczywiście troszkę za późno, bo ta para nie powinna była zostać zatrudniona.
dziś wygrana pierwszego zespołu
tym razem 3 kwarta Nasza
ale rezerwy w plecy, choć mało zabrakło
tym razem 3 kwarta Nasza

ale rezerwy w plecy, choć mało zabrakło
Cieszy nasza wygrana!
Ktoś mi wyjaśni po co play-out skoro nikt nie spada? (przynajmniej ktoś tak pisał na forum, że w tym sezonie nie ma spadków.
Co do francuskiego duetu. Na pewno jest to temat do przemyśleń dla zarządu, bo widać różnicę w grze po ich odejściu. I tak jak Smalec u piłkarzy, tak ta para trzymana była zbyt długo.
Ktoś mi wyjaśni po co play-out skoro nikt nie spada? (przynajmniej ktoś tak pisał na forum, że w tym sezonie nie ma spadków.
Co do francuskiego duetu. Na pewno jest to temat do przemyśleń dla zarządu, bo widać różnicę w grze po ich odejściu. I tak jak Smalec u piłkarzy, tak ta para trzymana była zbyt długo.
-
dawno już to powtarzałem, francuski trener to były utopione pieniądze
play-out chyba po to aby było wiecej meczy 

I żeby im się z regulaminem rozgrywek zgadzało, regulaminem, który sami wymyślili.
Zatrudnienie Smalca na pierwszy sezon 1. ligi miało jakieś racjonalne przesłanki, w końcu wywalczył awans. W przypadku Francuza ja takich przesłanek nie widziałem, no ale ja się nie znam.Gomez pisze: ↑ndz mar 09, 2025 21:46Cieszy nasza wygrana!
Jutro ostatni mecz sezonu, z Bydgoszczą, godzina 13:00, Centrum Sportu Wilanów (ul. Wiertnicza 26A).
Meczowi przyświeca hasło "Gramy dla Malwinki!"
Meczowi przyświeca hasło "Gramy dla Malwinki!"
No cóż, zajęliśmy ostatnie miejsce w OBLK, przynależne - miejsce przedostatnie zakłamałoby real.
Lipa na maksa
-
Szczerze? Powodzenia, ale to znowu jest trener ,nieligowy.' Kolejny do budowania latami ciekawego projektu? Tu trzeba wziąć pozostałe na rynku zdolne Polki, dwie-trzy porządne zagraniczne na newralgicznych pozycjach i tyle. No chyba, że KKS stoi starymi, a SKK będzie kuźnią młodych kadr dla reszty ligi. Bo w to, że ciekawa idea zrodzi wynik sportowy w lidze zawodowej mam nadzieję nie wierzy już nikt.
No cóż, tym razem Ty możesz mieć rację odnośnie trenera - mam zresztą podobną opinię, b. duże ryzyko. Z drugiej strony w polskiej koszykówce kobiet to jest jakieś nazwisko, z karierą klubową, choć tak jak Francuz zaliczył spadek z eksy (Francuz de facto już dwa spadki). Nawet bodaj Toruń z nim rozmawiał rok temu. Na pewno jednak bez co najmniej dwóch zagranicznych na poziomie OBLK (ostatnio takich nie mieliśmy) szykuje się kolejne manto. Co do Polek, to chciałbym żeby wróciły Werka i Leszczyk.