W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
I liga koszykarzy, 2023/24
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
Re: I liga koszykarzy, 2023/24
I jest utrzymanie po ładnej wygranej z Sokołem Międzychód. Goście najprawdopodobniej lecą z ligi - a zasługują by się utrzymać choćby z uwagi na sporą grupę kibiców.
Fajnie, że był rzut za 1000 zł z połowy, szkoda że info o nim nie było wyeksponowane w socialach. Tak samo szkoda, że (z tego co widziałem, jeśli było inaczej - nie ma tematu) szansy nie dostał nikt z ponad 50-osobowej grupy z Międzychodu.
Fajnie, że był rzut za 1000 zł z połowy, szkoda że info o nim nie było wyeksponowane w socialach. Tak samo szkoda, że (z tego co widziałem, jeśli było inaczej - nie ma tematu) szansy nie dostał nikt z ponad 50-osobowej grupy z Międzychodu.
-
No i gratulacje. Jakie plany? Kierunek?
Fajnie, że chłopaki się utrzymali, po cichu liczyłem jednak na pierwszą ósemkę.
Podpinam się pod pytanie Tytusa- czy wiadomo co dalej? Ponowna walka o utrzymanie, czy celujemy w play offy?
Podpinam się pod pytanie Tytusa- czy wiadomo co dalej? Ponowna walka o utrzymanie, czy celujemy w play offy?
-
Brzmi to dobrze. Zobaczymy skład na najbliższy sezon.
Jak ja nie cierpię psucia rozgrywek przez zmiany gospodarzy meczów. Co tam się wydarzyło że gramy przez miesiąc tylko na wyjezdzie? I co? Potem bedzie chodziło po 10 osób co 3 dni? Tymbardziej że wyjątkowo dobrze rozpoczeliśmy sezon i publika tez dopisała. Teraz ryzykujemy obsuwę w tabeli zamiast się zagościć w jej czołówce.
- andrzej157
Bardzo fajne rozpoczęcie sezonu. Dobrze się to oglądało, na minus trochę irytujące straty.
Kordalski to zawodnik , którego brakowało w zeszłym sezonie.
Odeszli hamulcowi Motel i Kierlewicz , brakuje na razie zmiennika dla Cechnika ( wiadomo kiedy Niemiec wróci do gry?)
Kordalski to zawodnik , którego brakowało w zeszłym sezonie.
Odeszli hamulcowi Motel i Kierlewicz , brakuje na razie zmiennika dla Cechnika ( wiadomo kiedy Niemiec wróci do gry?)
Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o kosza, na mecz niestety nie dotarłem, ale słuchając pierwszej konferencji nowego trenera, podoba mi się on. Dużo energii i pasji słychać w jego głosie.
dokładnie, żałuj, że nie byłeś na meczu, bo drużyna też grała tak jak trener, wygląda na to, że w tym sezonie warto będzie chodzić na koszykarzy
Zachęcony, wykupiłem transmisję dzisiejszego meczu i żałuję...
-
Pierwsza liga kosza jest tak samo daremna sportowo jak pikarska: każdy każdemu przez cały sezon może odebrać pkty-ale skuteczność za 3 na poziomie zero. Wyszli prosto z autokaru na mecz?
Eh, podekscytowany pierwszym meczem kupiłem miesięczna subskrypcję na emocje.tv i był to chyba błąd. Dziś znów fatalne wejście w mecz. Przez pierwsze 5 minut 3 punkty... (jedna trójka).
Na szczęście w drugiej kwarcie dużo lepiej.
Na szczęście w drugiej kwarcie dużo lepiej.