kłaniam się nisko wszystkim tym którzy zajęli się organizacją projektu SKK
i doprowadzili Polonię do EBL.
Ogromne brawa.
Jednak skoro już tu jesteśmy to warto pokusić się o coś więcej.
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
Dokładnie tak!!!TytusPullo pisze: ↑sob paź 30, 2021 16:50
Tak jak napisałem wyżej, liga jest w lekkim kryzysie i nadrabiając to o czym mówimy a także delikatnie wzmacniając ..mózg drużyny-można namieszać.
Będę tam jutro, więc sobie je policzę z autopsjiTytusPullo pisze: ↑sob paź 30, 2021 15:11Nie. Obiektywnie rzecz biorąc dostalibyśmy, gdyby grała Misikiene; z tego co widzę mają 6 zawodniczek do poważnej gry.
A to wiadoma rzecz, dziewczyn nie trzeba namawiać
Zrezygnowała z gry z przyczyn osobistychTytusPullo pisze: ↑sob paź 30, 2021 20:18Aha, z innej beki co z Izą Błajdą bo w Płocku jej nie widać?
Żeby Alicja odpaliła musi najpierw zagrać. Na razie wszystko mi się podoba, oprócz trzymania Alicji na ławie:(TytusPullo pisze: ↑sob paź 30, 2021 20:17I to może być groźniejsze od Amerykanek-ale my też idziemy w tę stronę. Powoli ale jednak.
Ciekawi mnie, kiedy zodważnieje Alicja Janczak-papiery ma tylko teraz liczby...
Taka Bazan odpaliła dzisiaj z Poznaniem 16 pkt plus jakieś asysty.
Ile to kosztuje, tak z ciekawości?TytusPullo pisze: ↑ndz paź 31, 2021 16:52Tak, na Instat TV. To oficjalny partner ligi,bo raczej nie sponsor.
z tego co się orientuję to oni mają wyłączność na mocy umowy z PZKosz. Nam nie wolno robić własnych transmisji
To tez robi instat - jeden mecz z kolejki jest przez nich puszczany na kanale PZKosz na youtube.destroyer pisze:Nie, prawa do transmisji przejął Instat TV. Czasami jeszcze PZ Kosz robi transmisję.