W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Polonia Warszawa ogłasza nabór do sekcji boksu 2006-06-05 18
Moderatorzy: Bzyczek, Piotr WW
Polonia Warszawa ogłasza nabór do sekcji boksu 2006-06-05 18
Polonia Warszawa ogłasza nabór do nowotworzonej sekcji bokserskiej. Zgłoszenia - klub Galactic Fighter, ul. Rozbrat 26 w Warszawie. Tel. (22) 628 9483 lub (22) 622 6933. W szczególności zapraszamy nastolatków.
źródło www.polskiboks.pl
źródło www.polskiboks.pl
No to ja identycznie tylko 3 cm mniej wzrostem:) chętnie bym pograł nawet w piłke ale mam kumpli leniwców:)_Rydz pisze:Tak jest, Lemurze drogi. Ja zbyt pakerny nie jestem (183 cm, 70 kg), ale mam parę w nogach, więc grałem jako atakujący. Każdy jest potrzebny.
chyba mentalnymlew pisze:Ale trzeba trenowac ciezko ;( Ja moglbym byc wspieraczem mlyna
Re: Polonia Warszawa ogłasza nabór do sekcji boksu 2006-06-0
Super !nkrzych pisze:Polonia Warszawa ogłasza nabór do nowotworzonej sekcji bokserskiej. Zgłoszenia - klub Galactic Fighter, ul. Rozbrat 26 w Warszawie. Tel. (22) 628 9483 lub (22) 622 6933. W szczególności zapraszamy nastolatków.
źródło www.polskiboks.pl
Wielkie tradycje: Antek Kolczyński, Tolek Komuda, Skoczek, Tomek Nowak, Munio Małecki, Kuć, Celinski, bracia Różańscy. Kierownik sekcji: p. Miedzianowski.
Kiedyś sekcja mieściła się na II pietrze przy Foksal. Później WTW odzyskało ten budynek
-
-
- Kontakt:
-
Wicemistrzem, co budzi wcale nie mniejszy szacunek.Lemur pisze:Ryszard Kapuściński był mistrzem Warszawy w boksie w wadze koguciej zdajesie swojego czasu
gazeta.pl/kapuscinski pisze:- Maturę zdał w 1950 r. Był wybijającym się sportowcem, został nawet wicemistrzem juniorów Warszawy w boksie (waga kogucia, klub Polonia Warszawa).
-
Zainteresowanych fajnym boksem zachęcam do sekcji na ul. Ludnej w Centrum Walki. Fajne treningi a w bonusie można przylać paru legionistom.
Witam
A jak z drużyną rugby. Udało się założyć nowy team bardzo chętnie dołączę do takiej grupki !!!
A jak z drużyną rugby. Udało się założyć nowy team bardzo chętnie dołączę do takiej grupki !!!
szybszy wysłałem Ci kilka pytań na pw, będę wdzięczny za info
szybszy, Eternia wysłałem do Was PW, ale w systemie forumowym wciąż mam je w skrzynce "Do wysłania" i średnio mogę coś z nimi zdziałać... Będę wdzięczny za kontakt.
Pzdr
Pzdr