W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

FIFA World Cup Fantasy Game

Tu możesz obstawiać wyniki kolejnych spotkań Polonii

Moderator: Soopie

Siegfried

FIFA World Cup Fantasy Game

Post autor: Siegfried » pt maja 19, 2006 11:23

Właśnie ruszyła oficjalna mundialowa wersja piłkarzyków. Z ciekawszych opcji daje się zauważyć brak żadnych budżetów, możliwość zmieniania składu przed każdym meczem (przynajmniej z tego, co rozumiem ;) ), ograniczenie do max. 3 piłkarzy z jednego państwa no i dość ciekawy system punktacji (np. punkty za odbiór piłki :shock: ).

http://en.fifaworldcup.fantasysports.yahoo.com/

Poza standardowymi klasyfikacjami ogólną i krajową (chociaż nikt nie broni przed uczestnictwem w grupie np. "Fans of Trynidad & Tobago"), istnieje też odpowiednik Lig Prywatnych.
Pozwoliłem sobie założyć taką ligę na dobry początek i jeśli ktoś ma chęć - zapraszam do zabawy.

Nazwa ligi: KSP Polonia Warszawa
Hasło: mikulenas 8)

Awatar użytkownika
Parazauroloff
(P)ierwsza Drużyna

Post autor: Parazauroloff » pt maja 19, 2006 17:56

Jeśli na polskich portalach nic się w najbliższym czasie nie pojawi alternatywnego to ja pojawię się w Twojej lidze :wink: choć któś bezczelnie zajął mój login "Parazauroloff" :twisted: ( jest możliwe, że zrobiłem to sam w czasie wyłączonej świadomości :? )

Siegfried

Post autor: Siegfried » pt maja 19, 2006 19:07

Będzie alternatywny Gazetowy, na tydzień przed MŚ. Zresztą moja pyszna liga liczy póki co 1 drużynę (podpowiem, że moją :) ).

ODPOWIEDZ