W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Kogo chcecie w naszej grupie EL MŚ
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
- Jerrygo MAG
- Kontakt:
Kogo chcecie w naszej grupie EL MŚ
1. Anglie
2. Walie
3. Irlandie Płn
4. Albanie
2. Walie
3. Irlandie Płn
4. Albanie
- Jerrygo MAG
- Kontakt:
No wiesz jak byly MS w USA to nie nazwali to mundial tylko World Cupmaciekl pisze:jeślibędziemy w drugim koszyku:Danię i z trzeciego Finlandię
jeśli w trzecim:Danię i Słowenię
chcę awansu,
chcę pojechać do Drezna, Lipska czy Berlina i oglądać te WM bo tak się będą nazywać,
ufff nareszcie koniec Mundiali
Najlepsza opcja
1. Francja - bo zawsze z nimi jakoś nam się przyzwoicie grało
2. Polska
3. Austria - bo są zdecydowanie w naszym zasięgu
4. Islandia
5. Macedonia- bo to lamerzy
6. San Marino
7. Andora
Najgorsza opcja
1. Portugalia albo Szwecja
2. Polska
3. Rumunia, Bułgaria albo Serbia
4. Norwegia albo Ukraina
5. Węgry
6. Albania, Armenia albo Kazachstan
1. Francja - bo zawsze z nimi jakoś nam się przyzwoicie grało
2. Polska
3. Austria - bo są zdecydowanie w naszym zasięgu
4. Islandia
5. Macedonia- bo to lamerzy
6. San Marino
7. Andora
Najgorsza opcja
1. Portugalia albo Szwecja
2. Polska
3. Rumunia, Bułgaria albo Serbia
4. Norwegia albo Ukraina
5. Węgry
6. Albania, Armenia albo Kazachstan
żarty sie mnie nie trzymają ale w dzisiejszym ŻW ( zawsze jak piszę skrótowcem to myslę o żołnierzu wolności) Zyciu są typy
KUKIZ PAWEŁ :Grenlandia, Zimbabwe,Alaska
TOMASZEWSKI JAN : m.in. Wyspy Owcze - z komentarzem "Trzeba byc baranem żeby z nimi nie wygrać".
A serio to dobrze że jesteśmy w II koszyku,odpada np. Holandia
ale np. IV koszyk to Norwegia i Ukraina
trzeba będzie mieć trochę szczęścia w losowaniu,
i kupę w meczach
KUKIZ PAWEŁ :Grenlandia, Zimbabwe,Alaska
TOMASZEWSKI JAN : m.in. Wyspy Owcze - z komentarzem "Trzeba byc baranem żeby z nimi nie wygrać".
A serio to dobrze że jesteśmy w II koszyku,odpada np. Holandia
ale np. IV koszyk to Norwegia i Ukraina
trzeba będzie mieć trochę szczęścia w losowaniu,
i kupę w meczach
Co eliminacje mamy im wpierdolić i za każdym razem kończy się tak samo... Potem przychodzi nowy selekcjoner mówi: "Więcej nie popełnimy tych samych błędów" i znowu w plecy, a potem: "Szwedzi nas zaskoczyli determinacją", "Zagraliśmy źle taktycznie", "Pierwsza stracona bramka ustawiła mecz, musieliśmy się odkryć" i w kółko to samo.
Jeżeli je&any Tomaszewski powiedział o Wyspach Owczych że "Trzeba byc baranem żeby z nimi nie wygrać" to jest niezłym idiotą i ignorantem nie znającym realiów piłki.Ocenia druzynę po dziwacznej nazwie kraju a nie po umiejętnościach.Co za kretyn.Prawie każda druzyna z ostatniego koszyka jest gorsza od Wysp Owczych,wyspiarze urywali punkty u siebie potentatom,a np.taki Luksemburg pojechali gładko 3:0 w Luksemburgu i 3:1 w Toftir.
- Jerrygo MAG
- Kontakt:
Re: Kogo chcecie w naszej grupie EL MŚ
RaaaaanyJerrygo MAG pisze:1. Anglie
2. Walie
3. Irlandie Płn
4. Albanie

Trafilem trzy z czterech druzyn, niezly jestem, ale sie ciesze
Anglia Polska Austria Walia Irlandia Płn Azerbejdżan
grupa okay
Brawo Jerrygo!
Anglia - do ogrania, no ale Anglia jest do ogrania od 30 lat i za każdym razem są tylko piękne porażki.
Austria - nie można jej lekceważyć, ma bardzo zdolną młodzież, ostatnio spory kryzys ale może sporo namieszać.
Walia - starzy znajomi, w El. ME byli rewelacją ale większość ich gwiazd ma swoje lata (Jones, Giggs, Speed i Hartson).
Irlandia Płn. - bije rekordy pod względem czasu bez gola. 2 lata temu ich ograliśmy bodajże 4:1 i nie sądzę żeby od tego czasu wiele się zmieniło.
Azerbejdżan - Tak jak Armenia, bardzo niewygodny rywal - szczególnie dla Brytyjczyków. Wiele reprezentacji może zgubić na nim punkty. Oby nie nasza.
Anglia - do ogrania, no ale Anglia jest do ogrania od 30 lat i za każdym razem są tylko piękne porażki.
Austria - nie można jej lekceważyć, ma bardzo zdolną młodzież, ostatnio spory kryzys ale może sporo namieszać.
Walia - starzy znajomi, w El. ME byli rewelacją ale większość ich gwiazd ma swoje lata (Jones, Giggs, Speed i Hartson).
Irlandia Płn. - bije rekordy pod względem czasu bez gola. 2 lata temu ich ograliśmy bodajże 4:1 i nie sądzę żeby od tego czasu wiele się zmieniło.
Azerbejdżan - Tak jak Armenia, bardzo niewygodny rywal - szczególnie dla Brytyjczyków. Wiele reprezentacji może zgubić na nim punkty. Oby nie nasza.
-
Roy, troche tolerancji - w koncu trzeba poogladac jakies przegraneRoy pisze:Panowie nie myślcie o reprezentacji, tylko o wyjazdach Polonii.

Grupa jak dla mnie beznadziejna - chlopaki pewnie sie zbiora na pierwszy mecz z Anglikami a po za tym beda grac swoje - zgodnie z zasada 'kazdy mecz o punkty mozna przegrac'

- DZIADEKKSP
Jerrygo MAG pisze:1. Anglie
2. Walie
3. Irlandie Płn
4. Albanie

- Jerrygo MAG
- Kontakt:
no wlasnie pluje sobie w brode ze nie poznalem wczesniej iz mama takie predyspozycje.Krzyc(H)u pisze:Jerrygo MAG pisze:1. Anglie
2. Walie
3. Irlandie Płn
4. Albanie![]()
jakiś chyba nowy prorok jest z ciebie
, niesamowite
A propos Groclin vs MC wytypowalem dokladnie na 100% ale w Lidze Typera szlo mi gorzej a teraz mi nie idzie bo juz nie gram
pozdr
ps rzeczywiscie mi sie trafilo, moze powinienem w piatek typowac w lotto