W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
niestety trzeba sponsora miec bo 2.5 banieczki to kupa kasy
61 pkt w kolejce ide w gore tabeli jeszcze z 2 kolejeczki i licze ze pierwsza 3 bedzie
trzeba powiedziec ze poziom ligi sie podnosi z 61 pkt jestem na jakims 2200 miejscu w kolejce <wow>
Nie mam moralnego prawa tu cokolwiek mruknac bo wyniki mnie nie predystynuja ale kibicom Polonii idzie najlepiej w historii ligi kibicow. Jestesmy na 15 msc a za nami m.in. Dyskobolia, Odra, Wisla P. i Amica. Moze bohaterowie (Dritt prowadzi ) zdradza tajemnice swych sukcesow
Nowa edycja, nowe nadzieje...
Kod ligi Forum KSP: 6613001671
Zagrajmy, nie odpuszczajmy naszych obszarów... Polonia całkiem nieźle sobie radziła w ostatnich rozgrywkach, liga forumowa troche gorzej , ja całkiem kiepsko.. ale zabawa rusza ponownie...