W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Gdzie typować?

Tu możesz obstawiać wyniki kolejnych spotkań Polonii

Moderator: Soopie

Friday pb

Gdzie typować?

Post autor: Friday pb » pn sie 30, 2004 7:12

Nie widzę buttonna ani jednego który pisał: Głosuj!

Czy wie gdzie typować?

Friday pb :!: :!: :!: :?:

feemp

Post autor: feemp » pn sie 30, 2004 10:01

jeszcze raz. o co chodzi? :?

aspiryna

Post autor: aspiryna » pn sie 30, 2004 10:23

Głosujemy w tematach. Aktualnie obstawiamy piątą kolejkę ekstraklasy. Należy wejść w odpowiedni temat i tam zapisać swoje głosy. Automatów typu guziczek "głosuj" brak. Jestem zacofana i liczę ręcznie niemal.
Zapraszam też do Ligi Mistrzów. Zasady te same- w odpowiednim temacie wpisujesz swoje typy.

Awatar użytkownika
Masoh

Post autor: Masoh » pn sie 30, 2004 14:01

aspiryna pisze:Głosujemy w tematach. Aktualnie obstawiamy piątą kolejkę ekstraklasy. Należy wejść w odpowiedni temat i tam zapisać swoje głosy. Automatów typu guziczek "głosuj" brak. Jestem zacofana i liczę ręcznie niemal.
Zapraszam też do Ligi Mistrzów. Zasady te same- w odpowiednim temacie wpisujesz swoje typy.
Dziękuje Aspirynko nie potrzeba mi reklamy od takiej pięknej Panii. :wink:.Ja tez jestem zacofany i licze ręcznie.A ja zapraszam do typowania Polskiej Ligi. :wink:

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ