W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Komentarze do LM2.
Moderator: Soopie
Komentarze do LM2.
Tutaj prosze pisać na temat LM.A nie gdzie są miejsca na typy.
Jachu-Tak mówiąc szczerze jak obstawiamy 1 X lub 2 to lepiej sie potem sprawdza i bardziej sprawniej i szybciej.I tak mi sie lepiej liczy.Przykładm kartke z wynikami 1 X lub 2 do monitora 10 sekund i juz wiem ile punktów dana osoba zdobyła.Oczywiscie moge wprowdzić zeby podawać wyniki a bedziesz to liczył
.Jak tak to nie ma sprawy.
Paw3l3k-Nic juz nie zmienia niech bedzie tak jak jest teraz.3 punkty za trafienie 0 za nie trafienie.W LM 3 wprowadze ze za trafne 1 punkty za nie trafne 0.

Paw3l3k-Nic juz nie zmienia niech bedzie tak jak jest teraz.3 punkty za trafienie 0 za nie trafienie.W LM 3 wprowadze ze za trafne 1 punkty za nie trafne 0.
Typujemy wynik jednego meczu ten który jest grany.Nie intersują nas wczesniejszy mecz który nie był jescze uwzgledniany w typowaniu.A tak na marginesie najlepiej typuj co wstawiam i nie bedzie zadnego problemu.Luke pisze:Masoh, moze sie kiepsko orientuje, ale oco chodzi z tym typowaniem, bo z tego co widze to bylo typowanie jedno, a juz byl mecz i rewanz. Czyli typujemy wynik po dwoch meczach? Jakos tego nie kumam. Bede wdzieczny za wyjasnienie

Pozdrów.
Mamtaki pomysł odnośnie punktacji. Żeby z każdą rundą (eliminacje, grupy, cwiercfinały, półfinały, finał) mozna było zdobywać coraz wiecej punktów. bo jak juz kos na poczatku stracji to w najwazniejszych meczach juz nie bedzie miał po co grac. meczy bedzie coraz mniej.
np.
eliminacje,grupy - 3pkt
cwiercfinały - 5pkt
półtinały 10 pkt
finał 20 pkt
np.
eliminacje,grupy - 3pkt
cwiercfinały - 5pkt
półtinały 10 pkt
finał 20 pkt
jak dla mnie za duza rozbieznosc, ktos kto zajmuje dalekie miejsce, trafi tylko finał i wysunie się np na prowadzenie...eliminacje,grupy - 3pkt
cwiercfinały - 5pkt
półtinały 10 pkt
finał 20 pkt
dla mnie bezsensu.
zwyciezca powinien zostac ktos kto regularnie typuje.
jezeli juz to:
eliminacje,grupy 3pkt
cwiercfinały 4pkt
półtinały 5 pkt
finał 6 pkt
a co do nagród to Masoh mogleś nie mówić o nich skoro się teraz wycofujesz.
drugim rozwiązaniem było je kupić od razu póki miałeś kase.
no ale trudno i tak bede walczył o jak najważniejsza miejscowke.
jak sie zalapie na miejsce w pierwszej trojce to kase na moja nagrode prosze wrzucic do puchy

- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna