W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Wisła Kraków vs. Real Madryt
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
Pokazywali w TVN 24 relacje.Szkoda ze mnie nie ma w Krakowie bym sobie zrobił zdiecie z Ronadlo,Raulem albo chociasz wzioł autograf.Trzymam kciuki za Wisłe jutro(bardzo mocno)Piłkarze Realu Madryt przylecieli do Krakowa. W środę rozegrają mecz 3. rundy eliminacji Ligi Mistrzów z miejscową Wisłą.
Drużyna "Królewskich" zamieszka w hotelu Sheraton, w którym wynajęła całe czwarte piętro. Piłkarze Realu nie przewidzieli żadnych wycieczek po Krakowie.
Wiadomo, że o godzinie 19.00 Real Madryt przeprowadzi trening na stadionie Wisły. Będzie on jednak zamknięty dla publiczności.
Specjalista-Świete słowa.
-
Zawsze kibicuję drużynie, która gra z LegiąMasoh pisze:Wyjołeś mi to z ust.Jorge Colmenares pisze:odp. trzymalbym za KAZDYM polskim klubem..Jescze dodam tylko w europejkich pucharach w lidze trzymam kciuki tylko za Polonie.

Co do innych drużyn to mi są raczej obojętne, choć dopingowałem mocno Dyskobolię.
Z Wisłą o tyle nie mam problemu, że nie lubię Realu. Choć za Wisłą też niespecjalnie przepadam (chyba że gra z Legią). Ale Realu bardziej nie lubię niż Wisły. Poza tym Wisła, chcemy czy nie, będzie reprezentować POLSKI futbol. Ale Kleszcz ma rację, awans Wisły kondycji polskiej piłki nie poprawi, natomiast wzrośnie zadufanie wiślaków, które już w tej chwili staje się nie do zniesienia

-
a tu masz racje.
kilka duzych baniek i przykldowo jagielonia gralaby w lidze mistrzów, madrale z pieniadze z kabli, chuchac i dmuchac na cupiala drodzy kibice wisly bo wrócicie na wlasciwe miejsce w tabeli, zreszta to nie fair zeby klub z malego prowincjonalnego miasta byl mistzem Polski
na powaznie to niech wisla wygra, połudze sie troche ze z polska pilka nie jest tak zle
kilka duzych baniek i przykldowo jagielonia gralaby w lidze mistrzów, madrale z pieniadze z kabli, chuchac i dmuchac na cupiala drodzy kibice wisly bo wrócicie na wlasciwe miejsce w tabeli, zreszta to nie fair zeby klub z malego prowincjonalnego miasta byl mistzem Polski

na powaznie to niech wisla wygra, połudze sie troche ze z polska pilka nie jest tak zle
Coraz bardziej wieze w sukces Wisły.W Profesjonalu.Jest za 1 zl postawione na Wisłe wygrasz 4 zl.A za 1 zł na Real wygrasz prawie 2 zł.Wiec nie jest az taka miazdząca przewaga.Wiec ide obstawić na Wisłe do zakładów i oczywiscie na ukochane Czerwone Diabły bo tez graja i tez nie maja az tak duzego przelicznika wiec troche da sie wygrać.
-
Moim zdaniem sukces Wisły wpłynąłby bardzo korzystnie na polską piłkę w ogóle. W mediach informacje o wyeliminowaniu Realu byłyby na pierwszym miejscu. Podobnie dużo miejsca zajmowałyby wszelkie informacje o występach w Lidze Mistrzów. Znowu byłoby głośno o polskiej piłce. To by zwróciło uwagę sponsorów. Nikt przecież nie będzie inwestował w sport, który odgrywa marginalne znaczenie w mediach. O piłce musi być dużo i jak najbardziej korzystnie w telewizji, prasie, radiu, żeby kluby piłkarskie mogły podnosić argument sponsoringu jako skutecznego sposobu marketingu. Dopóki polskie kluby będą odpadały w europejskich pucharach w przedbiegach nie ma co liczyć na zainteresowanie poważnych sponsorów polską ligą, w tym co najważniejsze Polonią.
A powracając do dzisiejszego meczu - nienawidzę Realu, tak jak wszelkich innych "galaktycznych" klubów.
A powracając do dzisiejszego meczu - nienawidzę Realu, tak jak wszelkich innych "galaktycznych" klubów.
-
Jezeli wzrosnie to ich problem. Przeciez to kwestia przypadku i znalezionego biznesmena z kapusta... jest sie czym podniecac, ne powiem. Ale jednoczesnie nie ma. Pozdro.dareksp pisze:Zawsze kibicuję drużynie, która gra z LegiąMasoh pisze:Wyjołeś mi to z ust.Jorge Colmenares pisze:odp. trzymalbym za KAZDYM polskim klubem..Jescze dodam tylko w europejkich pucharach w lidze trzymam kciuki tylko za Polonie.
![]()
Co do innych drużyn to mi są raczej obojętne, choć dopingowałem mocno Dyskobolię.
Z Wisłą o tyle nie mam problemu, że nie lubię Realu. Choć za Wisłą też niespecjalnie przepadam (chyba że gra z Legią). Ale Realu bardziej nie lubię niż Wisły. Poza tym Wisła, chcemy czy nie, będzie reprezentować POLSKI futbol. Ale Kleszcz ma rację, awans Wisły kondycji polskiej piłki nie poprawi, natomiast wzrośnie zadufanie wiślaków, które już w tej chwili staje się nie do zniesienia
Szkocja to nie jest dobry przykład, bo to jest bardzo mały ZPN (nawet nie kraj[w senise politycznym{historia może się spierać}]). Tam jest dużo klubów które są odpowiednikami naszeych, Zagłębia Lubin, Świtu, Radomska; skupionych wokół niewielkich miast i miejscowości.Bober pisze:W Skocji som Rangers i Celtic, a cala rezta skockich druzyn to mylaby problemi zeby sie u naz utrzimac (u naz w Polsce), tak ze...
U nas jest dużo więcej klubów przy dużych miastach, na mecze których mogło by i przychodzić po 20 000 kibiców, tylko że oglądanie futbolu na żywo w polsce jest nadal strasznie mało popularne.
Polska liga ma większy potencjał rozwoju niż Szkocka, myślę, że gdy w piłkę włączy się więcej takich ludzi, jak p. Drzymała i p. Cupiał, to w polskiej lidze będzie więcej silnych zespołów. A sukces Wisły może być do tego impulsem.
-
Bez przesady i nie musisz nam gratulowac a w podtekscie obrażać..KJUS pisze:Za Legię też byście trzymali, bo Polski klub? Gratuluję. Jak dla mnie to niech wygra lepszy. Obejrzeć, obejrzę, ale bez zbytniej podniety
Legia to wyjątek wiadomo..

sorki za off ale dla tych u których nienawiść większa od ciekawości do dobrej piłeczki - kilka alternatywnych propozycji TV
PR 1 „Trudny powrót do domu” – dramat USA 1999 podobno w końcu dochodzą..

PR 2 "M jak miłość” a potem „Gala Lata z Radiem” czyli uczta konesera..

Polsat “Death Wish II” film USA 1982 z Bronsonem !!
Puls “Gospoda Jamajka” thriller angielski na pewno trzyma w napięciu jak dobry blant..
TV 4 “Komenda” fascynujący document o pracy Policji – jeżdżą po mieście i gadają przez krótkofalówki..
Tele5 „Pokaż co potrafisz” komedia angielska.. no taka że można umrzeć ze śmiechu

MILEGO WIECZORU
-
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
-
- IFC POLONI@
-