Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
Bronson
Ikiz pisze:To co do cholery oglądać ? TVN - legijny i do dupy, TVP - prorządowe, Polsat - tandeciarski. Może TV Trwam ?
Najlepiej to wogóle nie oglądać telewizji... ale to jest trudne jeżeli lubi się piłkę nożną. Ja też nie mam C+ i dla mnie taki meczyk to niezła gratka i często planuje sobie dzień pod kontem meczu. Nieważne czy gra reprezentacja czy polskie kluby w euro-pucharach, piłki w niekodowanej telewizji jest tak mało że jest mi naprawde wszystko jedno. Może gdybym miał C+ był bym bardziej wybredny... ale niestety, może jak kiedyś zaczne wreszcie pożądnie zarabiać.
A teraz nawet o takie relacje jest trudno.
-
Masoh
Co z tego ze TVN sponsoruje Legiie bardzo lubie oglądać TVN.Zawsze staram sie ogladac Fakty Uwage Chwile Prawdy Usterke czasami lecą fajnie filmy wczoraj sobie meczyk Wisly ogladalem mecze z Realem bedzie pokazywać TVP wiec tez mam zamiar obejrzeć.Po prostu lubie oglądać Polskie kluby jak grają w Pucharach i zawsze bede trzymal kciuki i bede staral sie oglądać.A c+ napewno nie kupie wiec rajcuje sie meczami ktore pokazuje tvp lub kanaly nie kodowane.Moja wina ze Polonia w nich nie gra.....
Bronson-mam tak samo jak Ty po prostu lubie ogladac kazdą piłke nie wazne kto gra.
-
SKJ
Bronson-mam tak samo jak Ty po prostu lubie ogladac kazdą piłke nie wazne kto gra.
To pooglądaj jak dzieciaki grają na podwórku

-
Masoh
KJUS pisze:Bronson-mam tak samo jak Ty po prostu lubie ogladac kazdą piłke nie wazne kto gra.

Sam jestem dzieciak i sam gram tez w piłke.

-
Bronson
KJUS pisze:

Na moim podwórku obowiązuje kategoryczny zakaz gry w piłkę.
-
SKJ
Bronson pisze:KJUS pisze:

Na moim podwórku obowiązuje kategoryczny zakaz gry w piłkę.
A boisk szkolnych u Ciebie nie ma?

Tam na pewno rozgrywane są emocjonujące mecze, a i młodzież lata w koszulkach Ronaldów i innych Carlosów. Więc po co to samo oglądać w tv?