W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

TYSON NA DESKACH

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

[j][a][z][z][y]
IFC POLONI@

TYSON NA DESKACH

Post autor: [j][a][z][z][y] » sob lip 31, 2004 4:30

No i stało się nareszcie !!!!!

Danny Williams z Wielkiej Brytanii w czwartej rundzie położył na deski Żelaznego, chociaż tu bardziej pasuje Gumowego, Mike'a Tysona.

Wspaniały pojedynek.

Williams pokazał klasę.

Tyson do domu hehe...

Awatar użytkownika
DEADLY SIN

Post autor: DEADLY SIN » sob lip 31, 2004 8:33

Serio? Ale jaja...
No nie wierzę...
Fajnie! Czy to koniec ery Tysiaka :D ?
UP THE IRONS!

Badenow

Post autor: Badenow » sob lip 31, 2004 8:35

ANDRZEJ GOŁOTA WÓRC I P)OKAZ JAK SIE BIJE :!: :!: :!:

er_dzej
IFC POLONI@

Post autor: er_dzej » sob lip 31, 2004 13:36

bardzo szkoda :( myslalem ze Tyson wygra a pozniej powalczy juz o wyzsze cele i cos sie w tym terazniejszym boksie zmieni. przykro mi ale jesli taka miernota jak Golota prawie zostala mistrzem swiata to o tej dyscyplinie swiadczy jak najgorzej

Lineker
IFC POLONI@

Post autor: Lineker » sob lip 31, 2004 15:09

..najlepszy i tak jest Saleta :wink:

Kuba Macierewicz

Post autor: Kuba Macierewicz » pn sie 02, 2004 17:57

panowie 38 lat na karku, jak dlugo mozna prac innych po pyskach na mistrzowkim poziomie.podobno mu wiazadlo poszlo i to dlatego, ale cos w to nie wierze:mogla byc kontuzja ale juz nnie te latka po prostu

hehe saleta telewizyjny bokser, dostal od jakiegos chorwata becki kilka ladncyh lat temu i sie skonczyl(jezeli kiedykolwiek sie tka naprawde zaczal:)

skibi

Post autor: skibi » pn sie 02, 2004 18:51

Strasznie, ale to strasznie nie lubie Tyson'a i cieszy mnie, ze wreszcie wylapal sporo "krotkich szybkich mocnych". Jesli jednak jest tak, ze walczyl prawie caly pojedynek z kontuzja nogi (ladnie to w GW opisali) to szacunek dla niego i trzeba przyznac, ze "Zelazny" pasuje jak ulal.

Marianesco
(P)ierwsza Drużyna

Post autor: Marianesco » wt sie 03, 2004 7:09

skibi pisze:Strasznie, ale to strasznie nie lubie Tyson'a i cieszy mnie, ze wreszcie wylapal sporo "krotkich szybkich mocnych". Jesli jednak jest tak, ze walczyl prawie caly pojedynek z kontuzja nogi (ladnie to w GW opisali) to szacunek dla niego i trzeba przyznac, ze "Zelazny" pasuje jak ulal.
De la Hoya przegrał, Michalczeski przegrał, Roy Jones na deskach, Tyson na deskach - zmierzch starych gwiazd i do tego Golota chce wykorzystać szanse i zaistniec. Ja chce białego byka co zleje mafijną czarną chołotę ale niekoniecznie musi to być bandyta Andrew :twisted:

MRSCKO

Metoh
Kontakt:

Post autor: Metoh » wt sie 03, 2004 10:17

Mozna lubić nie lubić Tysona ale przyznacie że dla jego walk warto było czekać do 3 rano..
Ja jeszce tak poświęcałem się dla Oscara de la Hoya, Michalczewskiego i Lennoxa Lewisa bo to sympatyczny gość..

Kuba Macierewicz

Post autor: Kuba Macierewicz » wt sie 03, 2004 17:57

Marianesco cały pic polega na tym ze to "mafijna czarna holota"trzesie zawodowym boksem w USA, bedzie mistzrem ten kto im bedzie pasowal, Golota, Williams, Ruiz, itd..taki sport..

Camel

Post autor: Camel » śr sie 04, 2004 11:18

Szkoda trochę bo takiego awanturnika to ze świecą szukać, a w latach świetności to był poprostu fenomen: szybkośc, siła, pokażcie drugiego takiego w historii wagi ciężkiej, tylko szkoda że taki z niego oszołom jest.

A czy wiecie, że podopno w tej walce na początku złapał kontuzję nogi i trener chciał go zdjąć ale ten sie nie dał no i dostał. Usprawiedliwienie czy prawda?

red79

Post autor: red79 » czw sie 05, 2004 13:03

Ja tam bylem za Tysonem, ale moze za swoja przegrana wiecej kasy dostal??? Chlopak ma niemale dlugi przeciez :lol:

ODPOWIEDZ