Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
autor: [j][a][z][z][y] » pt lip 30, 2004 11:17
jak w temacie. To wynik dzisiejszego losowania.
Nie daję im żadnych szans...

Ostatnio zmieniony pt lip 30, 2004 11:34 przez
[j][a][z][z][y], łącznie zmieniany 1 raz.
-
Paw3l3k
- Wielka Polonia
-
Kontakt:
Wisla Krakow - REAL MADRYT! - To jest wynik losowania!

Nie wiem skad wytrzasnales te AS Monaco
Szkoda... Znowu nudne LM bez polskiej druzyny... Ciekawe jakie stawki beda u bukmacherow

-
Bober
Wielka Skoda. Ale jezely Wisla juz dala kiedys w dupie R.Zaragoza, to cemu nie Realu Madryt, byloby genialnie.
-
michalkord
autor: michalkord » pt lip 30, 2004 13:17
mi to szkoda Wisły, uważam że w takiej chwili jak jest szansa że Polska drużyna może zagrać w Lidze Mistrzów to wszyscy powinni trzymać za nią kciuki

Jeśli Wisła by awansowała może by to przyciągnęło jakichś sponsorów do polskiej ligi? Poza tym Wisła ma pecha, jest na pewno mocniejsza niż rok temu ale ma kiepskie losowanie, jak 2 lata temu gdy wojowała w Europie z Parmą, Schalke i Lazio, a rok temu była rozstawiona i wpadka. Może to jakaś zbierzność. W zimie odejdą Żurawski i Szymkowiak i kolejni polscy zawodnicy się zmarnują. Szkoda

-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
autor: [j][a][z][z][y] » pt lip 30, 2004 13:22
michalkord pisze:mi to szkoda Wisły, uważam że w takiej chwili jak jest szansa że Polska drużyna może zagrać w Lidze Mistrzów to wszyscy powinni trzymać za nią kciuki
NIestety w tym miejscu się z Tobą nie zgadzam.
Nie lubię Wisły i nie życzę jej dobrze.
Myślisz, że jak sąsiedzka drużyna gra na arenie miedzynarodowej, to Cracusy też ich dopingują, bo to polska drużyna ??
Jak Wiślacy mają ambicję, to niech wygrywają a nie liczą na szczęśliwe losowanie.
-
Marianesco
- (P)ierwsza Drużyna
autor: Marianesco » pt lip 30, 2004 14:03
pool pisze:michalkord pisze:mi to szkoda Wisły, uważam że w takiej chwili jak jest szansa że Polska drużyna może zagrać w Lidze Mistrzów to wszyscy powinni trzymać za nią kciuki
Jak Wiślacy mają ambicję, to niech wygrywają a nie liczą na szczęśliwe losowanie.[/b]
Mysle ze jednak wiekszosc Polakow bedzie trzymac kciuki za Wisla i nie ma w tym nic zlego. Jakby nie bylo jest to nasz najlepszy reprezentant na arenie miedzynarodowej i na pewno nie chcialbym aby "dali dupy".
Pool, ambicje to oni na pewno mają.
ja trzymam za nich kciuki, niech przegrają po pieknej walce ! A nawet jesli wygrają to nic złego !
MRSCKO
-
Paw3l3k
- Wielka Polonia
-
Kontakt:
Ja oczywiscie trzymam kciuki za Wisle... Fajnie by bylo, gdyby ograli "gwiazdeczki"

Malo prawdopodobne, ale moze... Zeby zagrali w Krakowie jak z Barcelona (tylko z lepszym rezultatem) i na wyjezdzie nie siadla im psycha, to byloby ciekawie...
-
CZARNY KIBIC
autor: CZARNY KIBIC » pt lip 30, 2004 14:23
........ i jeszcze żeby Beckham strzelał karne

.
Jako że nie jest to liga to ja też będę kibicował Wiśle

-
Lineker
- IFC POLONI@
Ja tam za nimi kciuków trzymac nie bede,poczekam az Polonia bedzie grala w Lidze Mistrzow.Co mnie Wisla interesuje?Nie mowcie mi ze to dla dobra polskiej pilki i wogole.
-
lew
- IFC POLONI@
Ja gtsowi zycze jak najgorzej ale dlaczego mieliby nie wygrac ??? Grcja potrafila, potrafia czeskie kluby, norweskie/norweskie.
Faktem jest, ze Polakom nic ie nie udaje - taki narod leni, pseudogwiazdorow i nieudacznikow

-
Badenow
szans 0 moze za za rok

-
Bronson
Badenow pisze:szans 0 moze za za rok

Szanse to może jakieś są, ale faktycznie będzie trudno Wiśle coś ugrać. Z drugiej strony nie zapominajmy że w piłce nie zawsze wygyrwają faworyci, a poza tym Real ma pewne słabości, które ekipa p. Kasperczaka może wykorzystać.
Real teraz robi za "objazdowy cyrk" w Azji, zamiast trenować, tak więc z ich formą w Krakowie może być różnie. Poza tym jak gwizadeczkom przyjdzie gryźć polską nierówną trawę, też mogą stracić trochę animuszu.
Cieszył bym się, gdyby Wisła awansowała do LM, na wypadek gdybyśmy zajęli w tym sezonie drugie miejsce. Przyznacie, że lepiej żeby Polonia grała w Lidze Mistrzów niż w Pucharze UEFA.
-
[j][a][z][z][y]
- IFC POLONI@
autor: [j][a][z][z][y] » pt lip 30, 2004 23:38
POstawcie się na miejscu Cracusów.
Ich największa kosa ogrywa Real. Krakowa częśc się wówczas cieszy, prasa i telewizja pieją z zachwytu, reszta Polski liże im dupska, a co poniektórzy z nas im gratulują. Ja byłbym wściekły
Teraz odwróćmy sytuację i zamiast Wisły podstawmy khmm drużynę znad kanałku. Co to by się działo gdyby ograli Real, którego notabene niecierpię, ale wiem jak by się wtedy wozili wszem i wobec i wogóle...
Czy kibice Cracovii kibicowali by wtedy centralnej wojskowej k sportowej ???
nie sądzę.
to tyle w temacie...
-
kemotom
pool sytuacja jest troche bardziej skomplikowana bo jesli o mistrza walczy Wisla i cwks to patrząc z NASZEJ strony lepiej aby ugrał go Gts a od strony KSC będzie wyglądało to odwrotnie (wyszlo troche pokrętnie ale chodzi mi o to ze są sytuacje gdzie MY bedziemy za gtsem )
i gdy za rok POLONIE bedą losować w LM to lepiej zeby teraz Wisła ugrała cos do rankingu krajowego
-
Bronson
pool pisze:[b
Teraz odwróćmy sytuację i zamiast Wisły podstawmy khmm drużynę znad kanałku. Co to by się działo gdyby ograli Real, którego notabene niecierpię, ale wiem jak by się wtedy wozili wszem i wobec i wogóle...
to tyle w temacie...[/b]
Nie miał bym nic przeciwko temu, żeby najpierw ograli Real a potem żeby przegrali z nami mecz derbowy.
Bo naprawde uważam, że zwycięztwo nad największym rywalem w sytuacjii w której nie jest on żadnym wyzwaniem nie daje tyle satysfakcji. Może prymitywna publiczność z nad kanałku uważa to za wielki sukces, że ich silna drużyna ogrywa naszą słabą, ale gdyby sytuacja była odwrotna, ja czuł bym pewien niedosyt. Uważam że Polonia powinna wygrywać z silną Legią, bo to wtedy naprawde da to do myślenia wszystkim i dopiero wtedy będzie (powszechnie) wiadomo która drużyna jest Dumą Stolicy. Takie jest moje zdanie, może to niezbyt popularny pogląd, ale cóż.
-
Badenow
-
Ozi
Ja uwazam ze maja szanse i to serio!!! dlaczego mieliby sie przestraszyc jakiegos Realu ktory rok temu dostawal w dupe od druzyn duuzo gorszych niz Wisla ps dostana od nas za tydzien i odegraja sie na slabym hehe Realu
-
Luke
Zgadzam sie calkowicie. Nie wazne czy lubimy Wisle czy nie, punkty do rankingu sa niezbedne.
-
Ziołas
-
Kontakt:
pool pisze:POstawcie się na miejscu Cracusów.
Ich największa kosa ogrywa Real. Krakowa częśc się wówczas cieszy, prasa i telewizja pieją z zachwytu, reszta Polski liże im dupska, a co poniektórzy z nas im gratulują. Ja byłbym wściekły
nie sądzę.
to tyle w temacie...
Kibice Cracovii wysłali pismo w 2002 roku do kibiców Legii gratulując im mistrzostwa. I tyle w tym temacie
-
Lordi
Wracamy do sytuacji jak przy meczach pucharowych z Lazio,Shalke itd.
Nie życzę Wiśle wygranej z kilku powodów.
- nie lubię GTS-u i tyle
- zgoda z Cracovią zobowiązuje
- 0 kasy dla Wisły,jeżeli dostaną kasę z Ligi Mistrzów to mamy najnudniejsze lata w lidze Polskiej,supremacja Wisły na każdym froncie!
- niech inne druzyny np Lrch nabijają nam pkt, w Europie
-nie mam ochoty oglądać "krakowskich" bufonów w tv
-nie dla Wisły na całej linii itd,itd
-
lew
- IFC POLONI@
Ziołas pisze:pool pisze:POstawcie się na miejscu Cracusów.
nie sądzę.
to tyle w temacie...
Kibice Cracovii wysłali pismo w 2002 roku do kibiców Legii gratulując im mistrzostwa. I tyle w tym temacie
Jezeli mowisz o pismy, ktore bylow IchL. to Cracusy - te wlasnie od listow - nie zabardzo wiedza kto napisal i wyslal ow list.
-
Badenow
Lordi pisze:Wracamy do sytuacji jak przy meczach pucharowych z Lazio,Shalke itd.
- nie lubię GTS-u i tyle
- 0 kasy dla Wisły,jeżeli dostaną kasę z Ligi Mistrzów to mamy najnudniejsze lata w lidze Polskiej,supremacja Wisły na każdym froncie!
to sie nazywa patrzyenie tylko na czybek własnego nosa. Zrozum że to tu chodzi o dobro polskiej piłki jak jedne klub sie zakwalifikuje do LM to odrazu zostanie wyprowany on POLSKA i liga nasz co moze rodzic rózne korzysci dla klubow polskich
-
Kleszcz
- Wielka Polonia
Badenow pisze:Lordi pisze:Wracamy do sytuacji jak przy meczach pucharowych z Lazio,Shalke itd.
- nie lubię GTS-u i tyle
to sie nazywa patrzyenie tylko na czybek własnego nosa. Zrozum że to tu chodzi o dobro polskiej piłki jak jedne klub sie zakwalifikuje do LM to odrazu zostanie wyprowany on POLSKA i liga nasz co moze rodzic rózne korzysci dla klubow polskich
Badenow deko pier.... . Nie jestem kibicem GTS-u i nie będę. Wali mnie to czy zarwą w dupę od Realu czy od kogo innego. Jest to taka sama opcaja jak zieLoni i tak samo zadufana w sobie. I dla jednych i dla drugich nie ma innych drużyn tylko ich własne. A według nich najlepiej by było jakby w I lidze były tylko: GTS i ich zgody i zieLoni i ich zgody.
A niech idą w piz.....
A promocje ? Jaka qur...., promocja ? Czego ? Jednego klubu ?
Co Ci się marzy ? Wejscie zachodniego kapitału ? Jakikolwiek sukces GTS-u zostanie przełożony na wymierne finansowe korzyści. Kraków jako miasto już pompuje kasę w Reymonta, a po wygranej z Realem worek otworzy sie jeszcze bardziej. Inwestycje na Craxie, Hutniku czy innych małopolskich obiektach sportowych zejdą na dalszy plan. To samo masz w Warszawie, tylko tu idzie trochę wolniej bo Kaczor nie za bardzo się lubi z Walterem i Wejhertem.
Polska to nie jest niestety normalny kraj. U nas wszystko jest popier... i postawione na głowie. Zamiast promocji polskiej piłki noznej bedzie promocja GTS-u jako rozpoznawalnej drużyny z Polski.
Lordi tym razem ma 100 % racji.
Morientes grabarzem GTS-u !!!!