W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dobra, sam zacząłem o tym pisać ale spokojnie-"nasze" zawodniczki nie odejdą do eblk bo i po co? Kluby mają kadry pokompletowane, wdały sporo na Amerykanki i inne, albo mają własne dobre Polki. Nasza drużyna jest w procesie szlifowania; tylko o Loryn się "boję"-jak będzie miała 20 pkt/mecz i nie zaliczy kryzysu formy-może zgłosić się klub zagraniczny z zasobami.
3 z Polkowic, 2 z Arki, 2 z zagranicy. Z pozostałych zespołów po jednej. A SKK Polonia jest wśród 7 klubów ekstraklasy, które mają swoją przedstawicielkę
Klaudia Sosnowska zaznaczyła obecność w kilka minut 7 pkt, przechwyt i kontra, bodaj 4 szybkie trójki niecelne.
Mam nadzieję,że z Turcją w niedzielę będzie podobnie minus pudła.
Klaudia Sosnowska zaznaczyła obecność w kilka minut 7 pkt, przechwyt i kontra, bodaj 4 szybkie trójki niecelne.
Mam nadzieję,że z Turcją w niedzielę będzie podobnie minus pudła.
A Teja Gorsic z Polonii 8 pkt [2 plus 2x3] z Turcją. Brawo!
była w pierwszej piątce, grała prawie 30 minut. Miała też 4 zbiórki (hm... jak na nią to nie bardzo dużo na 30 minut). Ale niestety Słowenki gładko przegrały z Turcją
Weź pod uwagę dwie rzeczy: mecz kadry to inna bajka, Teja była dotąd zawodniczką rezerwową, więc zagrała przyzwoicie.
Do tego taktyka-raczej nie była podstawową opcją w ataku; połowę pkt rzuciła inna Teja na 1-2.
Ktoś to oglądał??? Special basket to komplement-dwadzieścia lat temu w pucharze Wyzwolenia Warszawy faceci grali dokładniej...
Klaudia nie dostała nawet minuty, nie wiem dlaczego-ma 30-tkę na karku, jest decyzyjna i skuteczna-nie zagrałaby gorzej od kilku takich, które nie wiedzą co to taktyka.
Ten mecz to był jakiś kryminał...
Ktoś to oglądał??? Special basket to komplement-dwadzieścia lat temu w pucharze Wyzwolenia Warszawy faceci grali dokładniej...
Klaudia nie dostała nawet minuty, nie wiem dlaczego-ma 30-tkę na karku, jest decyzyjna i skuteczna-nie zagrałaby gorzej od kilku takich, które nie wiedzą co to taktyka.
Ten mecz to był jakiś kryminał...
szukając optymistycznej interpretacji: momenty były (jak by powiedział ś.p. Zaorski)