W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Ainsi que pourtant quand Les Frais libérer :(

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

[j][a][z][z][y]
IFC POLONI@

Post autor: [j][a][z][z][y] » sob cze 26, 2004 19:57

no to chylę czoła...

Ale tylko przed Tobą !!!

:lol: :lol: :lol:

i tylko w tym temacie :wink: :lol: :wink:

Natter

Post autor: Natter » sob cze 26, 2004 22:51

pool pisze:Ja też bardzo lubię Francuzów. Ale jak widać zasada "bij mistrza" co poniektórym przysłania fakt, że Francuzi i tak najlepiej grają w piłkę...
Tym razem im nie wyszło i szkoda. A Ci co tak się podniecają Grecją niech mi szybko wymienią trzech piłkarzy z nazwiska i imienia oraz klub w jakim grają...

Grecja jest jak lody o smaku miętowym - hit sezonu, o którym nikt nie będzie jutro pamiętał...

Francuzuów od zawsze nie lubie. Nic na to nie poradze. Teraz irytowało mnie zwlaszcza to ze gdyby nie Zidane( najlepszy na swiecie chyle przed nim czoła)to by i z grupy nie wyszli. Grekami sie nie podniecam bo kibicowalem im tylko w tym meczu generalnie. podoba mi sie to jak graja bez respektu dla sław europejskiego futbolu (brawa dla Rehagela)

Przy dzisiejszym ukladzie sił w piłce miło jak ktos mniej wazny sparwia niespodzianke. ot i cała filozofia.

Szacunek dla Ciebie Pool za przejzenie Ligi Typerów :!: :o :)

Bober

Post autor: Bober » ndz cze 27, 2004 12:21

A ja mizle ze jest bardzo smutne ze Grecja jest w polfinalach. Mizle ze najlepze druziny narodowe (Anglia, Francja, Niemci, Wlosy...) majom grace ktorzy grajom po 70 mecow sesonowo, ale te srednie druzini (Grecja, Swecja, Dania...) grajom prawie ze polowe. Do poki nie srobiom ten sam kalendarz dla wszystkich to takie mistrzostwa bendom coraz gorze.
Bo oproc tego dobrego, naprawde dobrego futbolu, widzielismi tylko u Czechow i troche u Danii i Holandii.

Pozdro

RAVE

Post autor: RAVE » pn cze 28, 2004 20:23

Nie lubie ŻAB od 1998 roku za majstra jako gospodarze..za to że to drużyna z importu(jak żadna inna chyba)...za pokonanie Brazylii w 98...
szanuję tylko Zidana(jest fenomenalny)...
A wogóle żaby to taki p..... naród...

Awatar użytkownika
lew
IFC POLONI@

Post autor: lew » pn cze 28, 2004 20:28

Jakie to Zabojady ??? :shock:

PAULIN

Post autor: PAULIN » pn cze 28, 2004 21:15

Eeee tam, to sa wlasnie ciekawe mistrzostwa, wlasnie przez take mecze !!!

ODPOWIEDZ