W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Niemcy do domu !!
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Niemcy do domu !!
Ale sie ciesze ze Niemcy jadą do domu.Brawo Czesii. 

Ostatnio zmieniony czw cze 24, 2004 5:10 przez Masoh, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ja tam kibicuję Holendrom, ale Czechów też bardzo lubię... Wczoraj sobie kupiłem 2 Pilsnerki i 2 Heinekeny i do 20.45 puszeczki się obok siebie przyjaźnie mroziły w lodówce.
))))) Pomogło!!!! Obie reprezentacje interesy miały zgodne: upokorzyć Niemców. I się udało.
Choć trzeba przyznać, że Czesi po raz kolejny zawdzięczają coś sędziom. W tym meczu pan w czerni nie widział ręki w polu karnym, a w meczu z Holandią sędzia wyrzucił zawodnika Pomarańczowych z boiska za faul z kapelusza.
NO ALE LICZY SIĘ WYGRANA! OBY W FINALE DOSZŁO DO REWANŻU CZECHY-HOLANDIA.

Choć trzeba przyznać, że Czesi po raz kolejny zawdzięczają coś sędziom. W tym meczu pan w czerni nie widział ręki w polu karnym, a w meczu z Holandią sędzia wyrzucił zawodnika Pomarańczowych z boiska za faul z kapelusza.
NO ALE LICZY SIĘ WYGRANA! OBY W FINALE DOSZŁO DO REWANŻU CZECHY-HOLANDIA.

-
- Kontakt:
-
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
Jest taki niemiecki termin - "Schadenfreude". Opisuje zjawiska jak w tej historii z rybakiem i mutacją złotej rybki (spełniała każde życzenie z tym, że sąsiadowi automatycznie wdwójnasób...w finale rybak poprosił by zgniło mu jedno jądro...) Fakt, że wybrańcy Voelera pod bramka rywali grali jak impotenci i zapracowali uczciwie na powrotne bilety ale ex-trener wprowadził 6 młodziaków z U-23 więc perspektywiczni są. Zresztą Włosi, Hiszpanie a dziś Angole też już adieu! a jakoś na Polaków to mniej kręci...A jak bym był kłótliwym Niemcem to bym Ci Masoh powiedział, że "was to Łotwa wyeliminowała"
Ale spox, jest tak jak pisał Szekspir "...niech z bólu ryczy ranny łoś, zwierz zdrów przebiega knieje, ktoś przegra aby wygrał ktoś, to są zwyczajne dzieje..." (Hamlet, akt2, sc.3)..nauczyłem się na pamięć bo o łosiach staram się wszystko pamiętać 

-
- (P)ierwsza Drużyna
-
-
- (P)ierwsza Drużyna
Ale trener cos im spanikował i zlozyl wymowienieJorge Colmenares pisze:Spokojnie, przed ME oni liczyli sie z tym, ze nie wyjda z grupy. Niepotrzebnie tak dobrze zagrali z Holandia, bo sie tylko podjarali. EURO mialo sluzyc budowie druzyny na 2006 i zdobycie tytulu. I tak pewnie sie stanie. Bayern über alles!!!![]()

A Ja mysle ze pewnie dostal oferte z POLONII

POLONIA uber Alles ! ! !
-
Cóz, Rudi wielki Rudi, czemu zes sie poddal presi mediów, preciez prasa klamie, a tym bardziej telewizja. W sumie Rudi na Konwiktorkskiej to bylby genialny pomysl. Tylko czy JR jest w stanie przebic oferte grubasa z cygarem RC, za którym przemawia równiez sentyment do dawnego miejsca pracy?
Oby, oby Ruuudi, wir warten für dich!
PS. Juz to widze, niemiecka szkola gry na Polonii, Kus niczym Wörns, Glowacki niczym Schneider, Dzwigala jak Ballack. Ech, marzenia, marzenia.
Oby, oby Ruuudi, wir warten für dich!
PS. Juz to widze, niemiecka szkola gry na Polonii, Kus niczym Wörns, Glowacki niczym Schneider, Dzwigala jak Ballack. Ech, marzenia, marzenia.
-
TOTALNY SZOK!!!!!!!
Rudi Völler nie zostal jednak trenerem Polonii Warszawa. Jest nim malo znany polski szkoleniowiec Marek Motyka. Jak potocza sie sprawy? Sluchajcie kolejnego odcinka "Klubu z Konwiktorskiej".
PS. Moge zdradzic nioficjalnie, ze Ruuuudi zapowiedzial apelacje. wedlug tajnych zródel jednej z polskich stacji radiowych wypowiedzial takie oto zdanie: "Mam zal do dzialaczy klubowych. Podpisalem z nimi wstepna umowe na rok, a oni wybrali Motyke. Zycze Markowi szczescia, bo jestesmy serdecznymi przyjaciólmi, jednak klub postapil malo profesjonalnie". Co pan na to panie Engel? Wedlug informacji innej stacji radiowej dyrektor Jerzy Engel nie zatrudnil Rudiego, gdyz warunkiem bylo zakwalifikowanie sie reprezentacji Niemiec do cwiercfinalu. Na pytanie trzeciej, niezaleznej od dwóch poprzednich stacji radiowej, Engel odpowiedzial tajemniczo: "nie wiem, nie potwierdzam, nie zaprzeczam". W przyszlym tygodniu Engel ma wydac oficjalne oswiadczenie.
Zródlo: dziennik "Wiesci dziwnej tresci" - niezalezny serwis internetowy.
Rudi Völler nie zostal jednak trenerem Polonii Warszawa. Jest nim malo znany polski szkoleniowiec Marek Motyka. Jak potocza sie sprawy? Sluchajcie kolejnego odcinka "Klubu z Konwiktorskiej".
PS. Moge zdradzic nioficjalnie, ze Ruuuudi zapowiedzial apelacje. wedlug tajnych zródel jednej z polskich stacji radiowych wypowiedzial takie oto zdanie: "Mam zal do dzialaczy klubowych. Podpisalem z nimi wstepna umowe na rok, a oni wybrali Motyke. Zycze Markowi szczescia, bo jestesmy serdecznymi przyjaciólmi, jednak klub postapil malo profesjonalnie". Co pan na to panie Engel? Wedlug informacji innej stacji radiowej dyrektor Jerzy Engel nie zatrudnil Rudiego, gdyz warunkiem bylo zakwalifikowanie sie reprezentacji Niemiec do cwiercfinalu. Na pytanie trzeciej, niezaleznej od dwóch poprzednich stacji radiowej, Engel odpowiedzial tajemniczo: "nie wiem, nie potwierdzam, nie zaprzeczam". W przyszlym tygodniu Engel ma wydac oficjalne oswiadczenie.
Zródlo: dziennik "Wiesci dziwnej tresci" - niezalezny serwis internetowy.