W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
I Liga Kobiet 2018/2019
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
Re: I Liga Kobiet 2018/2019
Eh, obstawiając, nie brałem pod uwagę takich układów
.

Politechnika wykorzystała możliwości i wygrała. Gdyby grała składem z naszej ligi to by raczej na pewno przegrała. A niech tam.
Na marginesie - Politechnika w ekstraklasie koszykarskiej jest trzecia od końca z dwoma wygranymi i aż 15-toma porażkami. I łatwo, bez zagranicznego wsparcia wygrała z najlepszym zespołem naszej grupy. Z kolei podobny dystans dzieli nas od AZS Gdańsk. Czyli do dolnych rejonów ekstraklasy nam jeszcze bardzo daleko, a do jej czuba ....
Na marginesie - Politechnika w ekstraklasie koszykarskiej jest trzecia od końca z dwoma wygranymi i aż 15-toma porażkami. I łatwo, bez zagranicznego wsparcia wygrała z najlepszym zespołem naszej grupy. Z kolei podobny dystans dzieli nas od AZS Gdańsk. Czyli do dolnych rejonów ekstraklasy nam jeszcze bardzo daleko, a do jej czuba ....
Jasne, tutaj nie dyskutuję - ja czekam tylko na jutrzejszy wynik Lidera w Warszawie. Tak czy owak, nie wiem jak ale musimy wygrać 2 mecze
-
Dobra pomieszaliście wszystko ze wszystkim. Trza grać i wygrywać,lolki są robione tylko kurvvva,po co? Nic to. Dystans, to już wiemy,od dawna ,jakie są odległości. Nie ma co beczeć, tylko 1. utrzymać się spokojnie 2. wzmocnić solidnie przed sezonem. 3. zawalczyć. 4. ocenić rezultat.
Od dziś niczego nie obstawiam- za Fryzjera ligę obstawiałem,i się dziwiłem...No, pacholęciem będąc...
Od dziś niczego nie obstawiam- za Fryzjera ligę obstawiałem,i się dziwiłem...No, pacholęciem będąc...
Dorzucę do rozkminy: Sunreef Yachts Politechnika Gdańska ma mecz 23, rezerwy z Liderem 24 lutego, ale na Płock rezerw 3 marca ma wolne!

-
Dobra ponapinam się. Temu dołowi ligi nikt nie kibicuje,to są słupy reklamowe. Sportowo,to jest żal. Gdyby nie USA, to byłoby mniej,niż zero...
To są lata 90-te-2 Amerykanki-reszta patrzy, albo ciut lepiej (połówka tabeli): 2 USA, 1-2 UKR 1 POL i gramy. Serio, trzeba zastanowić się, jak to ma dalej u nas wyglądać.
To są lata 90-te-2 Amerykanki-reszta patrzy, albo ciut lepiej (połówka tabeli): 2 USA, 1-2 UKR 1 POL i gramy. Serio, trzeba zastanowić się, jak to ma dalej u nas wyglądać.
To prawda, wyobraźmy sobie - kiedyś awansujemy, i co? będziemy ściągać jakieś szroty z USA? Porażka
To te kluby płacą tak dobrze, że Amerykanom chce się tu przyjeżdżać?
-
Tak. Nawet porządna Australijka-reprezentantka jest...
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:

Jak nie awansujemy to nie zweryfikujemyProfesor Ciekawski pisze: ↑czw lut 21, 2019 5:46Nie ma co się martwić na zapas, może nie awansujemy![]()

Link do transmisji
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
czyli nie trzeba jechać. Tylko pop-corn i przed telewizor
Przed tem AZS UW (nervosol)
Nb. strona PZKosz to porażka - miewa zadyszki, widocznie za dyszkę robiona

Ocho, Lider dzielnie walczy, ale masz ci los... "niespodziewanie"... przegrywa - żartuję, to dopiero 1 kwarta 
Pawłowska w składzie UW
Ja pierniczę, chyba się nie myliłem, choć bardzo chciałem.
Wygląda na to, że mało prawdopodobny scenariusz meczyk po meczyku ma szansę się spełnić.
No, ale zobaczymy - Lider wziął się do roboty i wygrywa 1 kwartę

Pawłowska w składzie UW
Ja pierniczę, chyba się nie myliłem, choć bardzo chciałem.
Wygląda na to, że mało prawdopodobny scenariusz meczyk po meczyku ma szansę się spełnić.
No, ale zobaczymy - Lider wziął się do roboty i wygrywa 1 kwartę

- Emiel Regis Godefroy
Wygląda to jak na razie fatalnie...
Swoją drogą, irytuje mnie to. 2019 rok i takie transmisje...
Swoją drogą, irytuje mnie to. 2019 rok i takie transmisje...
Dodatkowo w Warszawie chyba już pozamiatane "wielka sensacja" staje się faktem, bukmacherzy płaczą 
Tak na poważnie - nie możemy liczyć na pomoc, gorzej, że sami sobie na razie nie pomagamy... prowadziliśmy już 11 punktami ..
Czas na pytanie, z którym się wczoraj wstrzymywałem - ciekawe, czy padło na nas, czy na Olsztyn [spiskowa teoria dziejów]

Tak na poważnie - nie możemy liczyć na pomoc, gorzej, że sami sobie na razie nie pomagamy... prowadziliśmy już 11 punktami ..
Czas na pytanie, z którym się wczoraj wstrzymywałem - ciekawe, czy padło na nas, czy na Olsztyn [spiskowa teoria dziejów]

A jeżeli kryterium geograficzne jest ważne, to Łomiankom nie powinno zależeć na naszym utrzymaniu?
Dziewczyny z Aleksandrowa muszą paść - nie da się grać całego meczu praktycznie jedną piątką, a już Leszczyńska i Łopińska są eksploatowane prawie w 100%
- Emiel Regis Godefroy
Obyśmy byli Tytusem w takim razie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Aleksandrów padł, ale baaaardzo późno.
Wygrana się liczy!
Wygrana się liczy!