W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Nagrody?
Moderator: Soopie
-
Nagrody?
Witam wszystkich typerów
Mam pytanko odnośnie nagród, czy wogóle zostały przewidziane w II edycji, co to będzie i w jaki sposób zrealizować ichy odbiór?
Z góry dzięki za odpowiedzi
Mam pytanko odnośnie nagród, czy wogóle zostały przewidziane w II edycji, co to będzie i w jaki sposób zrealizować ichy odbiór?
Z góry dzięki za odpowiedzi
-
Wyniki beda wkrotce, nagrody tez. Wszystko niebawem zostanie napisane na naszej stronie 
CKF, przypominam Ci pewien istotny dla Ciebie punkt regulaminu:
"VI Przepisy końcowe
[...]
- Gracz, który w poprzedniej edycji konkursu zajął pierwsze miejsce, nie może wygrać kolejnej zabawy."
Bo widze, ze sie za bardzo goraczkujesz
Musisz sie starac dopiero w nastepnej rundzie 
Pozdr.

CKF, przypominam Ci pewien istotny dla Ciebie punkt regulaminu:
"VI Przepisy końcowe
[...]
- Gracz, który w poprzedniej edycji konkursu zajął pierwsze miejsce, nie może wygrać kolejnej zabawy."
Bo widze, ze sie za bardzo goraczkujesz

Pozdr.

-
Jeżli to prawda to zajebisty jest ten regulamin nie ma co trza coś takiego też w lidze wprowadzić drużyna, która wygrała w tym sezonie nie ma co starać się na tytuł w kolejnym. Niech próbuje za dwa lata może wtedy.Osoba, ktora to wymyśliła musiała mieć łeb.
PS:Co za różnica ile razy z rzędu się wygrywa, ważne, iż okazuje się w tej dziedzinie najlepszy.
PS:Co za różnica ile razy z rzędu się wygrywa, ważne, iż okazuje się w tej dziedzinie najlepszy.
-
Jaki ty jestes natretny tak ci na tym zalezy opanuj sie człowieku i sie udzielaj na cały forum a nie tylko na lidze typerów to jest tylko zabawa !!!!!![/quote]Masoh pisze:
HAHA
Dlaczego się czepiasz? Przecież on sie tylko zapytał... A poza tym regulamin faktycznie jest dziwny. Czemu nie można być najlepszym kilka razy pod rząd?
Colexx pisze:Jaki ty jestes natretny tak ci na tym zalezy opanuj sie człowieku i sie udzielaj na cały forum a nie tylko na lidze typerów to jest tylko zabawa !!!!!!Masoh pisze:
HAHA
Dlaczego się czepiasz? Przecież on sie tylko zapytał... A poza tym regulamin faktycznie jest dziwny. Czemu nie można być najlepszym kilka razy pod rząd?[/quote]
Jak chcesz wiedziec w poprzedniej edycij tez był taki natretny tez caly czas sie pytał 20 razy o nagrody i to mnei wkurza jak ma dostac to dostanie !!
spoko ja sie az do wszystkiego nie wpierdalam i wanderer ja nigdy sie nie stane taki jak znawca.wanderer pisze:niech sie pyta - to jego sprawa i organizatorow !
z calym szacunkiem Masoh ale jak tak dalej bedzie to zrobisz sie podobny do Znawcyon tez sie do wszystkiego wpierdalal ...
![]()
Bez urazy i pozdro dla ziomala z Bialoleki

I pozdrw cały Tarchomin

-
-
CKF, regulamin jest od poczatq naszej zabawy i czemu sie w takim razie nie przyczepiles do tego od razu, tylko wlasnie teraz...? Nic to, honorowa nagrode pocieszenia dostaniesz, jesli faktycznie okaze sie, ze byles pierwszy, nie martw sie;)
Do wszystkich - jesli ktos mial zastrzezenia do regulaminu, trzeba bylo sie zglosic wczesniej, a nie dopiero teraz, po zakonczeniu zabawy:)
Markbov, prosilam Cie o cos, jak ogladalismy ostatni mecz reprezentacji, moglbys sie dostosowac?
Pozdr.
Do wszystkich - jesli ktos mial zastrzezenia do regulaminu, trzeba bylo sie zglosic wczesniej, a nie dopiero teraz, po zakonczeniu zabawy:)
Markbov, prosilam Cie o cos, jak ogladalismy ostatni mecz reprezentacji, moglbys sie dostosowac?

Pozdr.

Ale to nie jest Ekstraklasa, tylko konurs, calkowicie zorganizowany i sponsorowany przez IFC, wiec to IFC ustala regulaminCzarnych Koszul Fan pisze:Jeżli to prawda to zajebisty jest ten regulamin nie ma co trza coś takiego też w lidze wprowadzić drużyna, która wygrała w tym sezonie nie ma co starać się na tytuł w kolejnym. Niech próbuje za dwa lata może wtedy.Osoba, ktora to wymyśliła musiała mieć łeb.

Jesli chodzi o wyjasnienie, to po prostu chcielismy dac szanse i innym na uzyskanie gadzetow Polonii, stad ten punkt regulaminu.
A najwazniejsze: jak juz pisalam wczesniej, "zale" do regulaminu skladamy przed lub na poczatku zabawy, a nie po jej zakonczeniu.
CKF, jesli chcesz, zorganizuj wlasna Lige Typera i wtedy to TY ustalisz regulamin, a nie nasmiewasz sie z "lbow" innych.
Mysle ze w tym momencie mozemy juz zakonczyc temat.
Pozdr.

Wiecie co Mnie wkurza
, takie dziwne podejście do ludzi typu jak Ci się nie podoba to spadaj albo sobie zmień bądź też zorganizuj własny/e
Spotykałem się z tym do tej pory w robocie(jak ją miałem) niestety te określenia wychądzą coraz bardziej poza tą sferę i już nawet widać je na tym forum
. Wiem że nie jestem odkrywcą bo już parę osób to dostrzegło
.
Więcej tolerancji i zrozumienia w tych ciężkich czasach życzy RAFAŁ

Spotykałem się z tym do tej pory w robocie(jak ją miałem) niestety te określenia wychądzą coraz bardziej poza tą sferę i już nawet widać je na tym forum

Więcej tolerancji i zrozumienia w tych ciężkich czasach życzy RAFAŁ

Rafik, w tym przypadku Cie nie rozumiem. Powiedz, co mamy tolerowac? Ze ktos sobie po zakonczeniu zabawy, wiedzac, ze prawodpodobnie wygral, zmienia nagle zasady regulaminu, tak, zeby pasowaly wlasnie pod niego? Uwazasz to za zagrywke fair? Powiedz szczerze?
Mialam sie juz nie odzywac w kwestii moderowania i nie robie tego, bo to przykre.
Ale tu przesada, przemysl to sam dokladnie.
W przyszlym sezonie zastanowimy sie pewnie nad zmiana regulaminu - wlasnie dlatego, ze sa glosy, ze ten sie komus nie podoba - to normalne. Ale dlaczego mamy go zmieniac teraz, po zakonczeniu zabawy, specjalnie pod kogos? Uwazasz, ze to fair w stosunku do innych bawiacych sie? Tak to trzeba by go "nagiac" pod kazdego uczestnika - wg Twojego myslenia i coponiektorych tutaj.
Pomysl prosze (i kazdy, kto sadzi jak Rafik), jeszcze raz, czu to bylaby zagrywka fair...
Pozdr.
Mialam sie juz nie odzywac w kwestii moderowania i nie robie tego, bo to przykre.
Ale tu przesada, przemysl to sam dokladnie.
W przyszlym sezonie zastanowimy sie pewnie nad zmiana regulaminu - wlasnie dlatego, ze sa glosy, ze ten sie komus nie podoba - to normalne. Ale dlaczego mamy go zmieniac teraz, po zakonczeniu zabawy, specjalnie pod kogos? Uwazasz, ze to fair w stosunku do innych bawiacych sie? Tak to trzeba by go "nagiac" pod kazdego uczestnika - wg Twojego myslenia i coponiektorych tutaj.
Pomysl prosze (i kazdy, kto sadzi jak Rafik), jeszcze raz, czu to bylaby zagrywka fair...
Pozdr.

-
Ami co do zmian regulaminu w trakcie zabawy to masz rację ale jako, że od kogoś wymagasz myślenia to czas także się przyznać do tego, iż nikt nie myślał jak pisał ten regulamin bo jak inaczej nazwać fakt, iż w grze nie wygrywa naprawdę najlepszy.
PS:Szczerze przyznaję, że regulaminu nigdy nie czytałem a to co kiedyś mi tam pisałaś wziąłem za żart bo trudno było w tym zapisie doszukiwać się logiki. I nie jest ważne czy to ja wygrałem (a wygrałem bo liczyłem punkty) tylko o to, że nie mogę wygrać poraz drugi choć udało mi się typować najlepiej.Nie chodzi tutaj o żadne nagrody bo ktoś za trzecie miejsce może dostać coś lepszego od tego za pierwszę tylko o przyznanie, że ten zapis jest(a może będzie)bzdurą.
PS:Szczerze przyznaję, że regulaminu nigdy nie czytałem a to co kiedyś mi tam pisałaś wziąłem za żart bo trudno było w tym zapisie doszukiwać się logiki. I nie jest ważne czy to ja wygrałem (a wygrałem bo liczyłem punkty) tylko o to, że nie mogę wygrać poraz drugi choć udało mi się typować najlepiej.Nie chodzi tutaj o żadne nagrody bo ktoś za trzecie miejsce może dostać coś lepszego od tego za pierwszę tylko o przyznanie, że ten zapis jest(a może będzie)bzdurą.
Nie chodziło mi o zmianę regulaminu, zły czy dobry jeśli takowy jest trzeba go przestrzegać. Chodzi mi tylko o ten jeden akapit który napisałaś:
Pozdrawiam
Uważam że sprawa nie była warta tego by pisać taki tekst którzy co niektórzy mogą odczytać znów jako "nakaz" opuszczenia tego forum.CKF, jesli chcesz, zorganizuj wlasna Lige Typera i wtedy to TY ustalisz regulamin, a nie nasmiewasz sie z "lbow" innych.
Pozdrawiam

Nie nakaz, zle to ujelam, sorka. I nie ma to nic wspolnego z forum.
To zdanie mialo oznaczac, ze chetnie bysmy sie "pozbyli" "obowiazku" robienia Ligi Typera, bo znowu musimy sie z czegos tlumaczyc, "walczyc" z jakimis zarzutami itp. (Podobnie zreszta jak z forum
). Nikt nie napisze, ze "dzieki za LT", tylko sa zarzuty, krytyka - na ktora nie mozemy zareagowac, tak jak chce "zarzutodawca", bo byloby to nie fair.
Jeszcze raz sorki za zle sformulowanie, tu masz racje
Pozdr.
To zdanie mialo oznaczac, ze chetnie bysmy sie "pozbyli" "obowiazku" robienia Ligi Typera, bo znowu musimy sie z czegos tlumaczyc, "walczyc" z jakimis zarzutami itp. (Podobnie zreszta jak z forum

Jeszcze raz sorki za zle sformulowanie, tu masz racje

Pozdr.