Pawełek ja nie wiem z czego ty sie cieszysz?
Polacy zagrali bardzo słabo

Jesłi zagraja tak jutro z Portugalia to niech zapomna o Atenach.
Zagumny to beznadzieja, kiepski mecz, kiepskie rozegranie, czasami miał przebłyski ale to raczej przypadkiem.
Gruszka jeszcze gorszy, do zmiany juz w 1 secie, po co on tak dlugo gral? cienizna...ława jutro
Murek najlepszy zawodnik, gdyby nie on to bylo by 3-0 ale w plecy. Widać że gra za granicą cos daje...Parafrazując Johnny Rotten'a - God save Murek
Szczerbaniuk dobry mecz, jako jeden z niewielu nie zawiódł, niezle w bloku, w ataku tez nie najgorzej, czasmi wyreczal Gume co nawet dobrze mu wychodziło
Gołaś obok Murka najlepszy zawodnik...serwis, blok i te ataki ze srodka, beda z niego ludzie a wyjazd do Serie A tylko mu w tym pomoze...
Rybak średni mecz, czasami miał przebłyski,za lekko serwuje i musi to poprawic, moze sie rozkreci...
Ignaczak żenada, kiepskie przyjecie, słabo w obronie, nie przejawial ochoty do gry...
Stelmach powinien rozgrywać bo jest poprostu lepszy, zagrywka tez mu siedzi, chociaz grał krócej nie robił takich zonków jak Guma
Prygiel Nigdy go nie lubiłem i nie wiem co on robi w tej kadrze, to zawodnik ktory umie bic tylko po rekach a rzadko mu sie zdarza zaatakowac w pole...
Ogólnie mecz słaby w naszym wykonaniu...Słaba zagrywka z wyjatkami...kiepski mecz w obronie, brak asekuracji, żenująca gra z kontry...
Fart, ze przeciwnik był gorszy od nas ale jutro moze byc lypa...
Z taka grą się nie nadajemy...