W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
KOSZYKÓWKA
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
Re: KOSZYKÓWKA
Radzio nie strasz ludzi!!!!
Wrzuciłeś dzisiaj, to myślałem, że to coś nowego, a Ty dajesz linka do wiadomości z 28 lipca, podczas gdy kolejna aktualizacja w tej sprawie była 1 sierpnia i sprawa wygląda nadal marnie, ale przynajmniej tli się jakaś nadzieja:
http://www.sport.pl/koszykowka/1,65036, ... lanie.html
Wrzuciłeś dzisiaj, to myślałem, że to coś nowego, a Ty dajesz linka do wiadomości z 28 lipca, podczas gdy kolejna aktualizacja w tej sprawie była 1 sierpnia i sprawa wygląda nadal marnie, ale przynajmniej tli się jakaś nadzieja:
http://www.sport.pl/koszykowka/1,65036, ... lanie.html
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
to już jest koniec, nie ma już nic?
Rozdzierająco mi przykro. Zupełnie nie mogę się zebrać.
Jestem teraz podwójnie wściekły na szefów - działaczy, którzy nie dogadali się dwa lata temu na linii Polonia - Polonia 2011!!! Mogliśmy być zupełnie gdzie indziej, a jesteśmy... nigdzie nas nie ma.
Rozdzierająco mi przykro. Zupełnie nie mogę się zebrać.
Jestem teraz podwójnie wściekły na szefów - działaczy, którzy nie dogadali się dwa lata temu na linii Polonia - Polonia 2011!!! Mogliśmy być zupełnie gdzie indziej, a jesteśmy... nigdzie nas nie ma.
To musiało kiedyś tak się skończyć... 

Serdeczny członek w serce panom "Działaczom"
Świetny prezent na stulecie.
Wiedziałem, że jak 2 lata temu były 2 Polonie w I lidze to za jakiś czas nie będzie ani jednej.
Dramat po prostu. Załatwcie jeszcze piłkę nożną, to cwe_(L)_e naprawdę będą mogli zaśpiewać że nie ma Polonii.
Dramat po prostu. Załatwcie jeszcze piłkę nożną, to cwe_(L)_e naprawdę będą mogli zaśpiewać że nie ma Polonii.
Odepchnęli Polonię 2011 i sami poszli na dno.
Atomek pisze:Odepchnęli Polonię 2011 i sami poszli na dno.

Ty chyba naprawdę pracujesz dla Fundacji

Odpowiedz mi może na pytanie - gdzie teraz jest Polonia 2011? Gdzie jest Popiołek?
Nie wiem czy wiesz, ale drużyna Polonii 2011 chyba w ogóle nie będzie grać w jakiejkolwiek lidze, a zbawca polonijnego kosza Popiołek będzie się teraz bawił kosztem Politechniki (i życzę jej jak najgorzej).
A na poważnie - niestety, ale chyba sprawdził się scenariusz najgorszy z możliwych - podczas gdy 2 lata temu mieliśmy dwie Polonie w Ekstraklasie, teraz nie mamy żadnej.
I pomyśleć, że gdyby doszło do fuzji, wszystko to mogło by się potoczyć inaczej

Tak sobie czasem myślę, że gdyby nie pojawił się ten przeklęty AZBUD ze swoim projektem, to pewnie dziś mielibyśmy jedną silną Polonię... a tak, to amerykański sen stał się koszmarem

Nie chodzi mi o jakąś Polonię 2011, ale o zawodników, których ten klub wychował.
Wszystko to było organizowane w/obok Polonii trzeba było się dogadać wewnątrz klubu a nie kłócić o to "kto ma większy ogonek".
Dziś Polonii 2011 nie ma a jej zawodnicy jak rozumiem grać będą w dużej części dla Politechniki(?)
To jest konsekwencja polonijnej "współpracy".
Na szczęście nie mam nic wspólnego z Polonią 2011. Za to chodzę (chodziłem) na większość meczy na Obozową.
Wszystko to było organizowane w/obok Polonii trzeba było się dogadać wewnątrz klubu a nie kłócić o to "kto ma większy ogonek".
Dziś Polonii 2011 nie ma a jej zawodnicy jak rozumiem grać będą w dużej części dla Politechniki(?)
To jest konsekwencja polonijnej "współpracy".
Na szczęście nie mam nic wspólnego z Polonią 2011. Za to chodzę (chodziłem) na większość meczy na Obozową.
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
działacze obu Polonii mają coś na sumieniu i ponoszą współodpowiedzialność za dzisiejszą sytuację. Choć nie uważam, by odpowiedzialność ta rozkładała się równo; nie ma to już jednak teraz znaczenia i nie bardzo mam ochotę o tym pisać. Swoje dołożyły też władze Warszawy (im więcej się o tym dowiaduję tym bardziej jestem o tym przekonany), ale powinniśmy już dawno przyzwyczaić się, że trzeba działać w niesprzyjających warunkach zewnętrznych.
Wiem, to tylko sport, zabawa. Ale kawałek świata mi się zawalił, jestem kompletnie rozbity i nie mogę się zebrać od kilku tygodni. Wściekłość i bezradność - to są dwa dominujące uczucia
Wiem, to tylko sport, zabawa. Ale kawałek świata mi się zawalił, jestem kompletnie rozbity i nie mogę się zebrać od kilku tygodni. Wściekłość i bezradność - to są dwa dominujące uczucia
Wielki smutek mnie ogarnął...
Politechnika rozgrywa swój pierwszy mecz z Treflem Sopot w niedzielę 9 października na Torwarze.
Czyżby byli odważniejsi od działaczy Polonii, którzy na Torwarze meczów Polonii nie utrzymali?
a poza tym k..a mać nie wyobrażam sobie weekendów bez koszykówki
Czyżby byli odważniejsi od działaczy Polonii, którzy na Torwarze meczów Polonii nie utrzymali?

bedziesz tam miał nasze cheerleaderki 

ciekawy wywiad:
Polonia bezdomna była, jest i będzie
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... edzie.html
Nie pozostawiajcie takich tekstów bez echa.
Polonia bezdomna była, jest i będzie
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34 ... edzie.html
Nie pozostawiajcie takich tekstów bez echa.
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
Bardzo smutny tekst. Tego Walter nie doda, ale jak się rozmawia o sporcie z władzami Warszawy to atmosfera nagle robi się dużo chłodniejsza jak pada nazwa Polonia. Nie zawsze, nie w rozmowie z każdym, ale to się zdarza często. Nie mam spiskowej koncepcji świata ani syndromu oblężonej twierdzy, takie są skutki wrogości między dwoma głównymi klubami i dużej przewagi tego drugiego pod względem liczby kibiców.
Ale Sopot ich złoił...Atomek pisze:Politechnika rozgrywa swój pierwszy mecz z Treflem Sopot w niedzielę 9 października na Torwarze.
Cieszę się że Politechnika przegrała.
Ciekawe ile Popiołek z nimi wytrzyma, jeśli nie będą mieli własnej hali.
Ciekawe ile Popiołek z nimi wytrzyma, jeśli nie będą mieli własnej hali.
Popiołek niczego nie musi wytrzymywać, bo on w ten interes swoich pieniędzy nie wkłada.
można wiedzieć (lub kiedy i o jakich godz. grają NASZE POLONISTKI u siebie) żeby kibiców przyciągnąć
na Facebooku profil SKK Polonia Warszawa
- globetrotter
One nie muszę nigdzie pisać gdzie i o której, żeby nas przyciągnąć. My je sami znajdziemybreme pisze:można wiedzieć (lub kiedy i o jakich godz. grają NASZE POLONISTKI u siebie) żeby kibiców przyciągnąć

wczoraj na meczu Politechniki spiker mylił się i mówił Polonia:)
piosenki młynka bliźniacze do polonijnych
koszykówka na poziomie -1, słabość przeokrutna
Bo te piosenki wymyślali poloniści i poloniści śpiewali...kozi pisze:wczoraj na meczu Politechniki spiker mylił się i mówił Polonia:)

Ostatnio zmieniony wt lis 22, 2011 15:08 przez HetmanKSP, łącznie zmieniany 1 raz.
-
to pozdro dla was...