W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Wyniki druzyn, ktore lubimy
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Re: Wyniki druzyn, ktore lubimy
Już to widzę jak przed ostatnim meczem obu drużyn w tym sezonie Pique potwierdza swoje słowa i jeszcze bardziej podgrzewa atmosferę... Pepe za coś takiego pogłaskałby go zapewne po głowie i powiedział: "Dobra robota Gerard." Akurat Wołowskiego darzę pewnym zaufaniem. Pisząc ten fragment musiał opierać się na doniesieniach hiszpańskiej prasy.
Nie udało mi się znaleźć tekstu, z którego się o tym dowiedziałem, jednakże udało mi się znaleźć inne o tymże wydarzeniu prawiące. Oto one:
http://sport.gadu-gadu.pl/5597575529366 ... -z-realem1
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Pique ... omosc.html
Może w naszej polskiej, schamiałej rzeczywistości nie robi to takiego wrażenia, aczkolwiek jeśli ktoś orientuje się w specyfice, jeśli chodzi o te sprawy, sytuacji w Hiszpanii, ten wie o co chodzi i jak to odebrać.
To, że tego nie potwierdza ... No cóż. Tego zapewne również by nie potwierdził, gdyby kamery nie zarejestrowały jego dokonań. Nie jest to pierwszy wybryk tego, co by nie mówić pajaca.
http://www.realmadryt.net/news/Skandali ... Pique-1229
http://www.sport.pl/MS2010/1,97762,8137 ... rycie.html
http://sport.gadu-gadu.pl/5597575529366 ... -z-realem1
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Pique ... omosc.html
Może w naszej polskiej, schamiałej rzeczywistości nie robi to takiego wrażenia, aczkolwiek jeśli ktoś orientuje się w specyfice, jeśli chodzi o te sprawy, sytuacji w Hiszpanii, ten wie o co chodzi i jak to odebrać.
To, że tego nie potwierdza ... No cóż. Tego zapewne również by nie potwierdził, gdyby kamery nie zarejestrowały jego dokonań. Nie jest to pierwszy wybryk tego, co by nie mówić pajaca.
http://www.realmadryt.net/news/Skandali ... Pique-1229
http://www.sport.pl/MS2010/1,97762,8137 ... rycie.html
Wracając do tematu:
Standard Liege vs. KAA Gent - 1:0
Kiepsko zaczyna się ten weekend...
Standard Liege vs. KAA Gent - 1:0
Kiepsko zaczyna się ten weekend...
Dla pocieszenia:
Real Madryt 2-3 Real Saragossa
I to jest wynik a nie jakies Ligi mistrzów czy inne puchary królaByczek pisze:Dla pocieszenia:

Real Sociedad -FC Barcelona 2-1
Real Madryt-Real Saragossa 2-3
Real Madryt-Real Saragossa 2-3
Arsenal vs. Manchester United - 1:0
Na szczęście zwycięstwo Realu Saragossa ratuje ten weekend.
- DEADLY SIN
CELTIC - Dundee United 4-1
Ostatnio zmieniony śr maja 04, 2011 22:03 przez DEADLY SIN, łącznie zmieniany 2 razy.
bramkę na 2:0 strzelił Kayal, były piłkarz Maccabi Haifa. gdyby Józio miał ochotę sypnąć trochę kasy na jakiegoś piłkarza to warto się przyjrzeć paru chłopakom z Maccabi.DEADLY SIN pisze:CELTIC - Dundee Utd 4-1
Krsta pisze:Arsenal vs. Manchester United - 1:0

Ooo... to na forum są jednak jacyś sympatycy Arsenalu.
Z muzycznym pozdrowieniem:

- DEADLY SIN
Bramka Kayala:tommy pisze:bramkę na 2:0 strzelił Kayal, były piłkarz Maccabi Haifa. gdyby Józio miał ochotę sypnąć trochę kasy na jakiegoś piłkarza to warto się przyjrzeć paru chłopakom z Maccabi.DEADLY SIN pisze:CELTIC - Dundee Utd 4-1
CHELSEA-Tottenham 2-1
FC Barcelona-Real Madryt 1-1
FC Barcelona - Real Madryt 1-1
- DEADLY SIN
Inverness - CELTIC 3-2
Nie ma co się oszukiwać, po mistrzostwie. Jednak nie zamierzam się chować, i wszystkie porażki Celticu przyjmuję dzielnie na klatę.
Ogólnie rzecz biorąc to był dobry sezon, ale szkoda beznadziejnie zremisowanych meczów ze szkockimi średniakami. Wygrana 3-0 z Rangersami u siebie na zawsze pozostanie w mojej pamięci - atmosfera na stadionie oraz radość po strzelonych bramkach była niesamowita.
Cóż, trzeba spiąć poślady i powalczyć w Europa League. Dla wielu fanów Celtów, a pewnie i niektórych piłkarzy, będzie to prawdziwa lekcja z której NALEŻY wyciągnąć wnioski.
Zostały 3 kolejki do końca sezonu. Wszystko jest możliwie, ale nie zamierzam śledzić poczynań Rangersów i liczyć na ich potknięcie, bo może skończyć się to dużym rozczarowaniem. Jedyne moje gratulacje mogą pójść w kierunku Waltera Smitha, który ze skorokopów stworzył monolit i potrafił wyjść z opresji mimo wielu kontuzji.
Mimo wszystko brawa dla Neila Lennona, który pomimo wszystkich bomb wysyłanych na jego adres, i częstych 'alarmów' policyjnych w środku nocy, kiedy musiał z żoną i dziećmi opuścić dom w celu bezpieczeństwa, zachował do końca zimną krew, charakter i odwagę. A na większość potyczek Celticu z Rangersami, z perspektywy kibica Celticu, można było z przyjemnością popatrzeć.
You'll Never Walk Alone
Nie ma co się oszukiwać, po mistrzostwie. Jednak nie zamierzam się chować, i wszystkie porażki Celticu przyjmuję dzielnie na klatę.

Ogólnie rzecz biorąc to był dobry sezon, ale szkoda beznadziejnie zremisowanych meczów ze szkockimi średniakami. Wygrana 3-0 z Rangersami u siebie na zawsze pozostanie w mojej pamięci - atmosfera na stadionie oraz radość po strzelonych bramkach była niesamowita.

Cóż, trzeba spiąć poślady i powalczyć w Europa League. Dla wielu fanów Celtów, a pewnie i niektórych piłkarzy, będzie to prawdziwa lekcja z której NALEŻY wyciągnąć wnioski.
Zostały 3 kolejki do końca sezonu. Wszystko jest możliwie, ale nie zamierzam śledzić poczynań Rangersów i liczyć na ich potknięcie, bo może skończyć się to dużym rozczarowaniem. Jedyne moje gratulacje mogą pójść w kierunku Waltera Smitha, który ze skorokopów stworzył monolit i potrafił wyjść z opresji mimo wielu kontuzji.
Mimo wszystko brawa dla Neila Lennona, który pomimo wszystkich bomb wysyłanych na jego adres, i częstych 'alarmów' policyjnych w środku nocy, kiedy musiał z żoną i dziećmi opuścić dom w celu bezpieczeństwa, zachował do końca zimną krew, charakter i odwagę. A na większość potyczek Celticu z Rangersami, z perspektywy kibica Celticu, można było z przyjemnością popatrzeć.
You'll Never Walk Alone
Manchester United vs. Schalke - 4:1
-
DEADLY SIN pisze:Inverness - CELTIC 3-2
You'll Never Walk Alone
Celtic mi zyebał kupon z kursem ponad 10,00 więc nie skomentuje bo chyba wiadomo jakie zdanie mam

-
k...., mi tak samo!!!
Już byłem na plus i mi Celtic wszystko zj...ł i to jaki wstyd po tak niskim kursie...
Już byłem na plus i mi Celtic wszystko zj...ł i to jaki wstyd po tak niskim kursie...
- DEADLY SIN
Sorry, panowie, ale to domena Celticu pod wodzą Lennona - super zwycięstwa, piękne serie, i nagle klops. 

-
Jedni się smucą inni cieszą. Tytuł dla Rangersów ! 

- DEADLY SIN
Czy ja się smucę? Już się pogodziłem z tym, a i tak sezon był wyjątkowy, bo Rangersi nie zdołali w tym sezonie wygrać u siebie z Celticiem, a Celtic wygrał więcej meczów derbowych i w większości z nich zaprezentował lepszy poziom.Czarnych Koszul Fan pisze:Jedni się smucą inni cieszą. Tytuł dla Rangersów !
Jak pech to pech, trudno się mówi i żyje się dalej. I tak wszyscy w Szkocji wiedzą, że tak naprawdę Celtic był lepszy w tym sezonie, ale zdarzyły mu się o jedną czy dwie wtopy za dużo.
Tytuł może i dla Rangersów, co nie zmienia faktu że jesteś niedzielnym kibicem na odległość.

-
Rangers-Hearts 4-0
PS: Jestem niedzielnym kibicem na odległość.
- DEADLY SIN
Który na dodatek robi się aktywny dopiero pod koniec sezonu.Czarnych Koszul Fan pisze:Rangers-Hearts 4-0

Stary, ja się nie smucę tylko mogę być wściekły. Smutny to ja byłem jak spadała Polonia, ale nie kiedy wymykała się szansa na mistrzostwo. Za cenę karnetu na Celtic mógłbym kupić dwunastu osobom karnety na Kamienną (lub dla siebie kupć miejsce na Kamiennej na kolejnych dwanaście lat), ale mnie to nie rusza, bo to był dobry sezon.

As Roma 0-0 Ac Milan
Nerazzurri mistrzem Włoch

Nerazzurri mistrzem Włoch