Moze nie znamy sie jakos dobrze, zebym mogl cie oceniac. Ale czasami zastanawiam sie jak ty z tego kumultu swoich postaw wyciagasz tego typu jednoznaczne polityczne ukierunkowaniatommy pisze:mam nadzieję że mistrzem zostaną Niemcy, a Ruscy szybko wypadną po jakiejś kompromitującej porażce z Holandią, powiedzmy 8:0.
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
EURO 2008 INNE DRUŻYNY I MECZE
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
jaka polityka, piłka nożna jest apolityczna.jarz pisze:Moze nie znamy sie jakos dobrze, zebym mogl cie oceniac. Ale czasami zastanawiam sie jak ty z tego kumultu swoich postaw wyciagasz tego typu jednoznaczne polityczne ukierunkowaniatommy pisze:mam nadzieję że mistrzem zostaną Niemcy, a Ruscy szybko wypadną po jakiejś kompromitującej porażce z Holandią, powiedzmy 8:0.
dlaczego Niemcy? bo gra tam kilku moich ulubionych kopaczy i chciałbym żeby mogli sobie wpisać do CV pozycję "Mistrz Europy". proste.
jak zwykle szukacie drugiego dna tam gdzie go nie ma. paranoja?
-
- IFC POLONI@
-
-
- IFC POLONI@
-
jarz to ładnie Ci wchodzi wczoraj znowu wygrana. Ale Rosja gra ten gość od nich Arszawin czy jakoś tak i ten drugi Pavuluczenko czy coś to dopiero. Szczególnie przy tym pierwszym to cały Ronaldinho, Ronaldo i Messi mogą się schować. Kurdę jaką chłop ma wytrzymałość wczoraj w 118 minucie jeszcze biegał w takim tempie, że trzeba było go gonić motorem.
-
Gdyby nie wzięli poprawki na grę Rosjan "po Holandii", to nie za dobrze by o nich to świadczyło; myślę że jakiś sposób na ruskie "wpieriod" znajdą. Tym bardziej, że chyba najgorszy mecz w turnieju mają już za sobą, a w piłkę grać potrafią. Toteż stawiam na Hiszpanów._Rydz pisze:Mojem skromnem zdaniem Rosja wygra, bo:
1. Hiszpanie zagrają tak samo jak w pierwszym meczu (...)
A w drugim półfinale kibicuję Turkom...
Szkoda mi Turków, grali lepiej, zasłużyli na wygraną. Ale to jest piłka.
Na pocieszenie pozostaje im fakt, że nie mają takiego trenera: http://www.joemonster.org/filmy/9607/Ws ... m-trenerze
Na pocieszenie pozostaje im fakt, że nie mają takiego trenera: http://www.joemonster.org/filmy/9607/Ws ... m-trenerze
-