W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Kogo chcecie w naszej grupie EL MŚ

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

PAULIN

Post autor: PAULIN » sob gru 06, 2003 22:42

No Jerrygo jestem pod wrazeniem !!! ale nos (bez obrazy) !!!

Jadę do Austrii, amoże i do Irlandii.
Ktos od nas chyba był w Walii, moze tym razem wiekszą grupą co ???? :)

Edmilson
(P)ierwsza Drużyna

Post autor: Edmilson » ndz gru 07, 2003 2:23

Nie wiem jak wy...ale ja już wiem że będę na meczu z Anglią :lol:
Mam nadzieję że w Chorzowie a cena jest nieważna...wierzę że wygramy...ot co...
Pozdro

Sobota

Post autor: Sobota » ndz gru 07, 2003 19:07

Anglicy to akurat zawsze uczyli nas grać w piłkę... może być niedobrze. dla mnie najgorsze jest to, że trafiliśmy na ekipy, które prezentują piłę opartą raczej na wytrzymałości i sile niż na technice, a z takimi bywa nam ciężko, co pamiętamy właśnie z meczów z Anglią [tyle razy na nich trafialiśmy, a wyżej od nich byliśmy raz - w 74] albo np. ostatnio Walia w Warszawie, Szwecja itp.
no ale nic, jak już ma nie być obciachu w finałach, to trzeba rozjechać wszystkich w eliminacjach i wejść tam nie fartem, tylko zasłużenie. trzeba ich poduczyć dobrej piły :)

ANTYCWEL

Post autor: ANTYCWEL » pn gru 08, 2003 5:09

Anglia-pamiętacie Linekera,albo tą rudą dz......ę ,więc spokojnie klejny syn albionu nas upokorzy
Walia- po ostatnim meczu z nami już Gigs i reszta nie popełnią tych samych błędów
Irlandia płn.-??????????????????ale nadal to wyspiarski styl
Azerbejdżan-jak nie wygrają z nami u siebie to mafia azerska powystrzela połowę drużyny,pozatym lekcja z Białorusi się kłania
A więc od 6 do 8 pkt ,3 (?) miejsce i mundial w Afryce papapapapapapapapapapapapa
Jedyny + z tych eliminacjii to ,że Angole zobaczą kto jest najlepszą publicznością w Europie ,trąbki na stadionie ,pięści pod stadionem.

maciekl

Post autor: maciekl » pn gru 08, 2003 8:57

Jersy pisze:Brawo Jerrygo!

Anglia - do ogrania, no ale Anglia jest do ogrania od 30 lat i za każdym razem są tylko piękne porażki.

Austria - nie można jej lekceważyć, ma bardzo zdolną młodzież, ostatnio spory kryzys ale może sporo namieszać.

Walia - starzy znajomi, w El. ME byli rewelacją ale większość ich gwiazd ma swoje lata (Jones, Giggs, Speed i Hartson).

Irlandia Płn. - bije rekordy pod względem czasu bez gola. 2 lata temu ich ograliśmy bodajże 4:1 i nie sądzę żeby od tego czasu wiele się zmieniło.

Azerbejdżan - Tak jak Armenia, bardzo niewygodny rywal - szczególnie dla Brytyjczyków. Wiele reprezentacji może zgubić na nim punkty. Oby nie nasza.
mysle że anglicy są dla nas nie osiągalni, natomiast dobre dla nas jest to że zarówno walijczycy jak i "irlandczycypółnocni" stana na uszach aby udowodnić synom albionu kto rządzi na wyspach.
po prostu z Azerbejdżanem - 6pkt, z IRN też 6, zWalią i zAustrią 4, zAnglią 1 i jesteśmy dobrzy.
ale w realu pewno pogubimy punkty z kim ttylko sie da i przy duzym szczęściu pozostana baraże.
A grupę mamy naprawdę bardzo OK.

Sobota

Post autor: Sobota » pn gru 08, 2003 10:20

A więc od 6 do 8 pkt ,3 (?) miejsce i mundial w Afryce papapapapapapapapapapapapa
ten mundial nie jest w Afryce.
w ogóle to to jest WM i jest w Niemczech, więc ostatecznie znajdzie się więcej znanych ekip, którym można by pokazać, gdzie się najlepiej kibicuje :) w końcu to blisko, więc co za różnica [poza kasą za bilety], Berlin czy Chorzów?

maciekl

Post autor: maciekl » pn gru 08, 2003 10:50

Sobota pisze:[w końcu to blisko, więc co za różnica [poza kasą za bilety], Berlin czy Chorzów?
w Chorzowie miejscowi mówią po polsku z akcentem
w berlinie po turecku,

ale faktycznie WM to jedyna szansa aby w czymś takim uczestniczyć osobiście.
Mój plan jet prosty, z rodziną na Pojezierze Lubuskie i 2 -3 skoki do Saksonii lub rzeczywiście ( nie myslałem ) Berlina.
To moga byc mecze Senegal - Chiny,
chcę być ,
otrzeć się o mistrzostwa,
podobnie zreszta jedziemy w 2004 na wakacje do Grecji -bedę ogladał kajakarstwo górskie a żona plażę :D .

Awatar użytkownika
Jerrygo MAG
Kontakt:

Re: Kogo chcecie w naszej grupie EL MŚ

Post autor: Jerrygo MAG » pn sie 09, 2004 21:49

Jerrygo MAG pisze:1. Anglie
2. Walie
3. Irlandie Płn
4. Albanie
No chlopaki juz niebawem zaczynaja sie eliminacje do MS i jeszcze raz wspominam sobie jak to prawie zaprorokowalem nasza grupe, hehe :lol:

ODPOWIEDZ