W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
koszykarska Polonia 2011 Warszawa
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
Dziś zakończył się turniej zakończenia sezonu z UKS Milanówek (III liga), POSSM Warszawa, Polonii 2011 oraz Legii.
W ostatnim meczu wygraliśmy 101-89 z Legią (my bez Sidora i Popiołka, Legia bez kilku też chyba), ale wcześniejsza porażka z POSSM spowodowała, że do zwycięstwa w turnieju zabrakło bodaj 4 małych punktów
W ostatnim meczu wygraliśmy 101-89 z Legią (my bez Sidora i Popiołka, Legia bez kilku też chyba), ale wcześniejsza porażka z POSSM spowodowała, że do zwycięstwa w turnieju zabrakło bodaj 4 małych punktów
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
A na mecz Polonii2011 z Siarką w sobotę na AWF się ktoś wybiera? (Poza Jaco6 - na niego zdaje się, że zawsze można liczyć).
Wiem, że mamy kłopoty z mobilizacja pokaźniejszych sił na DBL i to jest priorytet, ale w zeszłym roku kilka razy udało się zmajstrować mini-młynek na Polonii2011 (raz chyba nawet przekroczył 10 osób!). Chłopaki radzą sobie coraz lepiej, wygrali już 5 meczy w I lidze i jakoś mi głupio, ze niemal wcale nie są wspomagani kibicowsko. To jest naprawdę ciekawa, baaaardzo młoda drużyna, okraszona weteranem Inżynierem, którego pamiętamy sprzed 1,5 roku z meczy "głównej Polonii".
Wiem, że mamy kłopoty z mobilizacja pokaźniejszych sił na DBL i to jest priorytet, ale w zeszłym roku kilka razy udało się zmajstrować mini-młynek na Polonii2011 (raz chyba nawet przekroczył 10 osób!). Chłopaki radzą sobie coraz lepiej, wygrali już 5 meczy w I lidze i jakoś mi głupio, ze niemal wcale nie są wspomagani kibicowsko. To jest naprawdę ciekawa, baaaardzo młoda drużyna, okraszona weteranem Inżynierem, którego pamiętamy sprzed 1,5 roku z meczy "głównej Polonii".
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
nie zauważyłem, nie zauważam takiej dyskryminacji. Polonia-SPEC ma zresztą na swoich meczach lepszy lub gorszy doping, a Polonia2011 nie bardzo. Może nie tyle o klubie Polonia2011 się mówi co o fundacji, ze względu na jej zaangażowanie w remont stadionu itp. Zresztą Polonia2011 jakoś sie stara o publicity - rozdawanie materiałów na meczach piłkarskich, sfinansowanie numeru Polonia Ole. A Polonia-SPEC jest tu dużo bardziej bierna.
Inna sprawa, że niechęć między tymi dwoma odnogami polonijnymi (chyba głównie niechęć Polonii SPEC do Polonii 2011) jest dla mnie bardzo przykra. Choć w jakimś stopniu rozumiem skąd ona sie bierze. Ale próba zakazania rozprowadzania Polonia-Ole na ostatnim meczu Polonii SPEC to już była przesada.
Inna sprawa, że niechęć między tymi dwoma odnogami polonijnymi (chyba głównie niechęć Polonii SPEC do Polonii 2011) jest dla mnie bardzo przykra. Choć w jakimś stopniu rozumiem skąd ona sie bierze. Ale próba zakazania rozprowadzania Polonia-Ole na ostatnim meczu Polonii SPEC to już była przesada.
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
A jednak podtrzymuję swoje zdanie. Zapytaj tych, którzy rozdawali Polonia Ole przy wejściu na Halę jak było, z jakimi protestami zarządu Polonii-SPEC się spotykali. Przykre to wszystko, choć zrozumiałe na tle różnych historii które miały miejsce w ostatnich latach. Są bardziej kumaci ode mnie, żeby to opisać w szczegółach. Ja w każdym razie życzę bardzo dobrze obu
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
jakby to kogo interesowało, a jeszcze nie zauważył, to po długich cierpieniach ożyła strona www.polonia2011.waw.pl . Na razie dośc skromnie się prezentuje, ale wygląda na to, że są ambicje co do jej rozwoju. Oby się udało. Trzymam kciuki!
Zastanawia mnie czy stoi coś na przeszkodzie aby Polonia 2011 grała w hali na k6 Wszyscy wiemy jak to jest z tą jazdą na AWF czy Koło Raz, że koszykówka wróciłaby na Polonię, dwa że ułatwiłoby to przychodzenie kibicom o których starają sie włodarze tej drużyny...
Czy nasza hala nie spełnia wymogów 1 ligi koszykarskiej
Czy nasza hala nie spełnia wymogów 1 ligi koszykarskiej
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
nie wiem jakie są formalne wymogi co do sal na 1 ligę, być może K6 ich nie spełnia, ale nie wiem.
Wbrew pozorom ludzi wcale nie ma tak mało, na ostatnim meczu tak na oko zajętych było ok 2/3 miejsc na AWF. Obawiam się, że na K6 by sie nie zmieścili. choć oczywiście z wielu przyczyn, w tym sentymentalnych, fajnie byłoby tam powrócić
Wbrew pozorom ludzi wcale nie ma tak mało, na ostatnim meczu tak na oko zajętych było ok 2/3 miejsc na AWF. Obawiam się, że na K6 by sie nie zmieścili. choć oczywiście z wielu przyczyn, w tym sentymentalnych, fajnie byłoby tam powrócić
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
-