W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Superszybko wam poszło. Oczywiście pytanie może zadać Siegfried, a ja dodam, że smoka w herbie miał też do niedawna Marcin Żewłakow (niestety, już definitywnie opuszcza FC Metz).
Pytanie było aż nazbyt proste. Swoją drogą, mnie najbardziej ze statkiem kojarzy się FC Nantes, ale wyraźnie dalsze ligi brytyjskie mają większe wzięcie
Brawo. Podobno ze względu na tony piasku jakie naniesiono na boisko -wiadomo ,w Szkocji często pada, a w północno-wschodniej szczególnie. Na kałużach widocznie grac nie chcieli.
Odkąd się o tym przydomku dowiedziałem już ich nie lubię
Besiktas - a ma flagę dlatego, że kiedyś grał mecz z reprezentacją Grecji
A pytanie brzmi - która piosenka Polonii jest oparta na melodii The Beatles? Jaka to melodia?
Byłem pierwszy więc zadaję pytanie... również muzyczne.
Piosenka (<-- link,"Na na na na na na Grzegorz Rasiak") śpiewana przez kibiców "The Saints" dla Grzegorza Rasiaka nie jest ich autorskim pomysłem...
Która angielska ekipa kibicowska śpiewała wczęsniej tą piosenke dla swojego piłkarza - i dla którego?
Ostatnio zmieniony czw cze 15, 2006 21:30 przez Bronson., łącznie zmieniany 1 raz.