W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Magazyn ligowy na TVN i TVN24

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Awatar użytkownika
Luk

Post autor: Luk » pn gru 19, 2005 0:58

kolego SKJ oni gre Igwe widzieli jedyne ze skrotow ktore sami prezentuja wiec nie moga widziec jego dobrej gry, a skoro jest obronca w sespole ktory traci tak wiele bramek, a sam tez kilka zawalil to i go krytykuja. niestety nie poja pojecia ile dobrego w defensywie Igwe robi, jak skuteczny jest w pojedynkach 1na1, no ale pewnie sie juz o tym nie przekonaja bo Igwe ma odejsc podobno nawet w tym tygodniu jeszcze :( szkoda

magic76

Post autor: magic76 » pn gru 19, 2005 13:52

Ten cały Igwe to wygląda jak zagubiony w akcji, hehe.. koleś nie wie o co chodzi, potrafi tylko zamiatać tymi 2-metrowymi łodygami.
Hehehe co za typ. Kto go przywiózł do Europy..
Raczej pasuje mi On na targ niewolników.. wogóle jakby Go z bananowca zerwali przed chwilą...

Jersy

Post autor: Jersy » pn gru 19, 2005 14:01

magic76 pisze:Ten cały Igwe to wygląda jak zagubiony w akcji, hehe.. koleś nie wie o co chodzi, potrafi tylko zamiatać tymi 2-metrowymi łodygami.
Raczej pasuje mi On na targ niewolników.. wogóle jakby Go z bananowca zerwali przed chwilą...
Już pomijając fakt że buractwem nazywałeś rzucanie śnieżkami, to co zacytowałem nadaje się do wywalenia Cię z tego forum.

norweg

Post autor: norweg » pn gru 19, 2005 14:01

magic76 pisze:Ten cały Igwe to wygląda jak zagubiony w akcji, hehe.. koleś nie wie o co chodzi, potrafi tylko zamiatać tymi 2-metrowymi łodygami.
oj chłopie, dwa fora wcześniej piszesz o buractwie (rzucanie śniegiem) a sam dajesz popis takiej qltury że nawet do Leppera się nie łapiesz.

SKJ

Post autor: SKJ » pn gru 19, 2005 17:50

norweg pisze:
oj chłopie, dwa fora wcześniej piszesz o buractwie (rzucanie śniegiem) a sam dajesz popis takiej qltury że nawet do Leppera się nie łapiesz.
że też nie wspomnę o zachowaniu kumpli tego człowieka wobec Olisadebe. PĘDŹ JUŻ DZIECIAKU STĄD, bo robisz się natrętny

Dr Kevorkian

Post autor: Dr Kevorkian » wt gru 20, 2005 17:59

SKJ pisze:
norweg pisze:
że też nie wspomnę o zachowaniu kumpli tego człowieka wobec Olisadebe. PĘDŹ JUŻ DZIECIAKU STĄD, bo robisz się natrętny
No cóż... podczas meczu, gdy Igwe skasował Chałbińskiego, chyba wszyscy obecni słyszeli Liberdę: "Ty czarnuchy je...". Może to jakaś lubińska choroba?

ODPOWIEDZ