W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Wyniki druzyn, ktore lubimy
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
- IFC POLONI@
- DZIADEKKSP
odbyła się 23 kolejka w 3 lidze..
MKS Kozienice - Warmia Grajewo 2:0 (1:0)
i tabela III ligi gr.1:
1. Drwęca N.M.Lub. /40
2. Znicz Pruszków /40
3. Unia Skierniewice /36
4. Mazowsze Grójec /36
5. Warmia Grajewo /36
6. Pelikan Łowicz /35
7. Ceramika Paradyż /35
8. Legia II Warszawa /34
9. Stal Głowno /33
10. ŁKS Łomża /32
11. OKS 1945 Olsztyn /27
12. Gwardia Warszawa /26
13. MG MZKS Kozienice /26
14. Legionovia Legion. /23
15. Ruch W.Mazow. /22
16. Okęcie Warszawa /11
następny mecz już 3 maja o 16:30: Legionovia Legionowo - MG MZKS Kozienice
MKS Kozienice - Warmia Grajewo 2:0 (1:0)
i tabela III ligi gr.1:
1. Drwęca N.M.Lub. /40
2. Znicz Pruszków /40
3. Unia Skierniewice /36
4. Mazowsze Grójec /36
5. Warmia Grajewo /36
6. Pelikan Łowicz /35
7. Ceramika Paradyż /35
8. Legia II Warszawa /34
9. Stal Głowno /33
10. ŁKS Łomża /32
11. OKS 1945 Olsztyn /27
12. Gwardia Warszawa /26
13. MG MZKS Kozienice /26
14. Legionovia Legion. /23
15. Ruch W.Mazow. /22
16. Okęcie Warszawa /11
następny mecz już 3 maja o 16:30: Legionovia Legionowo - MG MZKS Kozienice
Man City- Portsmouth 2-0 (mimo porażki Pompey utrzymali się w Premiershit)
Newcastle -Cycki Palacki 0-0 Palacki jeszcze walczą i szczerze im życzę utrzymania:)
QPR -Nottingham Forest 2-1 Forest spadają do 3 ligi...
Ipswich - Krew Oli 5-1- tym samym ostatnia kolejka zadecyduje o 2 automatycznym awansie do premiership. Wigan podejmuje Reading, Ipswich jedzie do pedałków z Brighton.Crewe niestety chyba spadną. Moja pierwsza ekipa,która grałem w CM'a.
West Ham -Sunderland 1-2 -Pardew Out! Brown Out!
Szabelki - Millwall 0-1 -Sheffield znów udupiło szanse na awans w ostatnich kolejkach...
Stockport -Wrexham 1-4 Walijczycy szaleją pod koniec sezonu i mimo odjęcia 10 punktów za bankructwo,nadal mają szansę na pozostanie w 3 lidze.
Swansea - Shrewsbury 1-0 Mecz o pietruchę dla Shrews, dla Swansea to walka o 3 ligę.
Southend - Yeovil 0-1 Mecz na szczycie,wicelider podejmował lidera.Niezawodny Jevons na 7 min przed koncem spotkania zapewnił Cidrom bezcenne 3 pkt.
Od dziś ich lubię : Luton Town i Bradford City. Wszystko przez bukmacherkę. Luton podejmowało Brentford. Postawiłem na 1 i do 90 min było 2-2. W doliczonym czasie świeżo upieczeni mistrzowie 3 ligi strzelili 2 bramki.
Bradford również strzeliło 2 decydujące bramki w ostatnich 15 min i tym samym pokonało faworyzowane Bournemouth 4-2.
Wszystko popsuc mogą mi teraz Man Utd i ARSEnal .Jak nie wygrają .to czar pryśnie - za cenę 3 browarków nie ugram równowartości swojej pensji...
Newcastle -Cycki Palacki 0-0 Palacki jeszcze walczą i szczerze im życzę utrzymania:)

Ipswich - Krew Oli 5-1- tym samym ostatnia kolejka zadecyduje o 2 automatycznym awansie do premiership. Wigan podejmuje Reading, Ipswich jedzie do pedałków z Brighton.Crewe niestety chyba spadną. Moja pierwsza ekipa,która grałem w CM'a.
West Ham -Sunderland 1-2 -Pardew Out! Brown Out!
Szabelki - Millwall 0-1 -Sheffield znów udupiło szanse na awans w ostatnich kolejkach...
Stockport -Wrexham 1-4 Walijczycy szaleją pod koniec sezonu i mimo odjęcia 10 punktów za bankructwo,nadal mają szansę na pozostanie w 3 lidze.
Swansea - Shrewsbury 1-0 Mecz o pietruchę dla Shrews, dla Swansea to walka o 3 ligę.
Southend - Yeovil 0-1 Mecz na szczycie,wicelider podejmował lidera.Niezawodny Jevons na 7 min przed koncem spotkania zapewnił Cidrom bezcenne 3 pkt.
Od dziś ich lubię : Luton Town i Bradford City. Wszystko przez bukmacherkę. Luton podejmowało Brentford. Postawiłem na 1 i do 90 min było 2-2. W doliczonym czasie świeżo upieczeni mistrzowie 3 ligi strzelili 2 bramki.
Bradford również strzeliło 2 decydujące bramki w ostatnich 15 min i tym samym pokonało faworyzowane Bournemouth 4-2.
Wszystko popsuc mogą mi teraz Man Utd i ARSEnal .Jak nie wygrają .to czar pryśnie - za cenę 3 browarków nie ugram równowartości swojej pensji...
-
- (P)ierwsza Drużyna
Jak dla mnie porażka tego sezonu. Jak tak dalej pojdzie w tym klubie to dojdzie jeszcze do derb Nottingham Forest vs. Notts County - ale na niskim poziomie rozgrywkowym.
Niestety kibice ITFC przeżywają katusze w tym sezonie. Tractor boys stać na wszystko i beznadziejną gre i niesamowite zwycięstwa. Niestety teraz nie wszystko zależy od nich. W automatycznym awansie do Premierl. będą mieli wpływ zawodnicy Reading, którzy to muszą wygrać z Wigan aby być pewnym gry w Play off i żadnej z tych drużyn nie urządza remis !!!!
Zapowiada się pasjonująca ostatnia kolejka !!!!
MARIAN ITFC WARSZAWA !

Jak dla mnie porażka tego sezonu. Jak tak dalej pojdzie w tym klubie to dojdzie jeszcze do derb Nottingham Forest vs. Notts County - ale na niskim poziomie rozgrywkowym.
Niestety kibice ITFC przeżywają katusze w tym sezonie. Tractor boys stać na wszystko i beznadziejną gre i niesamowite zwycięstwa. Niestety teraz nie wszystko zależy od nich. W automatycznym awansie do Premierl. będą mieli wpływ zawodnicy Reading, którzy to muszą wygrać z Wigan aby być pewnym gry w Play off i żadnej z tych drużyn nie urządza remis !!!!
Zapowiada się pasjonująca ostatnia kolejka !!!!
MARIAN ITFC WARSZAWA !
BROŃ RADOM - OKS Otwock 2:1
Decyzją Mazowieckiego ZPN również to sptkanie odbyło się bez udziału publiczności. Mimo wszystko z okolic stadion kolejne zwycięstwo Broni oglądało ok.100 Broniarzy. Fotki na stronie www.bronradom.polzone.pl
Najblizszy mecz ( już z udziałem publiczności!), odbędzie się w najbliższy wtorek 3 maja o godz. 16:00.
BROŃ RADOM - Wilga Garwolin.
Decyzją Mazowieckiego ZPN również to sptkanie odbyło się bez udziału publiczności. Mimo wszystko z okolic stadion kolejne zwycięstwo Broni oglądało ok.100 Broniarzy. Fotki na stronie www.bronradom.polzone.pl
Najblizszy mecz ( już z udziałem publiczności!), odbędzie się w najbliższy wtorek 3 maja o godz. 16:00.
BROŃ RADOM - Wilga Garwolin.
- DZIADEKKSP
- DZIADEKKSP
BARCA-Albacete 2:0, i wszystko jasne:)
ps.czy ktos widzial sztuczke Ronaldinho z tego meczu???
Ten gosc jest KOSMITA!!!! filmik z tym zagraniem do sciagniecia na www.blaugrana.pl polecam
ps.czy ktos widzial sztuczke Ronaldinho z tego meczu???
Ten gosc jest KOSMITA!!!! filmik z tym zagraniem do sciagniecia na www.blaugrana.pl polecam
Liverpool - M'brough 1-1
Ipswich - Crewe 5 : 1
Sheff United - Millwall 0 : 1
QPR - Nottingham 2 : 1 akurat jednych i drugich lubie
Stoke City - Watford 0 : 1
West Ham - Sunderland 1 : 2
Huddersfield - Swindon 4 : 0
Barnsley - Colchester 1 : 1
Southend - Yeovil 0 : 1
Swansea - Shrewsbury 1 : 0
SpVgg Unterhaching - Dynamo Dresden 1:0

Ipswich - Crewe 5 : 1
Sheff United - Millwall 0 : 1
QPR - Nottingham 2 : 1 akurat jednych i drugich lubie
Stoke City - Watford 0 : 1
West Ham - Sunderland 1 : 2
Huddersfield - Swindon 4 : 0
Barnsley - Colchester 1 : 1
Southend - Yeovil 0 : 1
Swansea - Shrewsbury 1 : 0
SpVgg Unterhaching - Dynamo Dresden 1:0
i znów monotematycznie bo o Kozienicach: w dzisiejszym meczu
Legionovia Legionowo - MKS Kozienice 1:3 (0:2)
czyli tabela III ligi, gr.1 wygląda następująco:
1. Drwęca Nowe Miasto Lubawskie /41
...
11. OKS 1945 Olsztyn /30
12. MG MZKS Kozienice /29 (i jeszcze toche arytmetyki: stosunek bramek: 29-29 (= hehe)
13. Gwardia Warszawa /26
...
16. Okęcie Warszawa /11
a nastepny mecz juz 7 maja o 17:00
MKS Kozienice - OKS 1945 Olsztyn
do boju Kozienice - powoli wychodzicie ze strefy spadkowej.. oby i Polonia brala z was przykład (=
Legionovia Legionowo - MKS Kozienice 1:3 (0:2)
czyli tabela III ligi, gr.1 wygląda następująco:
1. Drwęca Nowe Miasto Lubawskie /41
...
11. OKS 1945 Olsztyn /30
12. MG MZKS Kozienice /29 (i jeszcze toche arytmetyki: stosunek bramek: 29-29 (= hehe)
13. Gwardia Warszawa /26
...
16. Okęcie Warszawa /11
a nastepny mecz juz 7 maja o 17:00
MKS Kozienice - OKS 1945 Olsztyn
do boju Kozienice - powoli wychodzicie ze strefy spadkowej.. oby i Polonia brala z was przykład (=