W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Wyniki druzyn, ktore lubimy

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Luke

Post autor: Luke » pn lut 14, 2005 13:57

najwieksza radosc ze zwyciestwa Barcy!!! Przykro mi Bober, ze waszym kosztem, a tak na marginesie, to skandaliczne zachowanie waszych kibicow, ktorzy przy kazdym dojsciu do pilki przez Eto'o wydawali odglosy malpy, troche mnie zniesamczyly. Trudno szanowac takich "kibicow"
to po prostu zachowanie zenujace...

Bober

Post autor: Bober » pn lut 14, 2005 16:46

Luke pisze:najwieksza radosc ze zwyciestwa Barcy!!! Przykro mi Bober, ze waszym kosztem, a tak na marginesie, to skandaliczne zachowanie waszych kibicow, ktorzy przy kazdym dojsciu do pilki przez Eto'o wydawali odglosy malpy, troche mnie zniesamczyly. Trudno szanowac takich "kibicow"
:roll:

Vlad
Moderator

Post autor: Vlad » pn lut 14, 2005 17:02

Luke pisze:najwieksza radosc ze zwyciestwa Barcy!!! Przykro mi Bober, ze waszym kosztem, a tak na marginesie, to skandaliczne zachowanie waszych kibicow, ktorzy przy kazdym dojsciu do pilki przez Eto'o wydawali odglosy malpy, troche mnie zniesamczyly. Trudno szanowac takich "kibicow"
Nie przesadzaj - takie zachowanie kibicow ma na celu rozproszyc skupionego zawodnika w czasie gry, a sam E'to przyznaje w wywiadach ze rzeczywiscie tak sie dzieje w jego przypadku.
Rozumiem ze przywitanie przez nas Czarka Kucharskiego na K6 uwazasz za szczyt zbydlecenia, a zachowanie bylo skandaliczne? :)

[j][a][z][z][y]
IFC POLONI@

Post autor: [j][a][z][z][y] » pn lut 14, 2005 17:03

Jorge nie denerwuj się.

Niektórzy nie rozumieją...

ja łączę się w bólu po waszym przegranym meczu.

Bober

Post autor: Bober » pn lut 14, 2005 18:04

Dzieki za wsparcie. Mam jeszce troche cierpliwosci :wink:

Awatar użytkownika
DZIADEKKSP

Post autor: DZIADEKKSP » pn lut 14, 2005 18:27

Bober pisze:Dzieki za wsparcie. Mam jeszce troche cierpliwosci :wink:
Ja też współczuje ..wielka szkoda że przegraliście :(

SKJ

Post autor: SKJ » pn lut 14, 2005 19:30

Ja też jestem za Saragossą odkąd czytam,że mieszka tam nasz fan. Poza tym to liga, która mi sie podoba najbardziej. Pozdrawiam Saragossę!
P.S. Tylko zmieńcie bramkarza na lepszego. Moja podpowiedź to Kieszek lub Banan. Jeden i drugi jest niedrogi, jak dla Was to z 10 milionów euro i w końcu macie jakiegoś konkreta na budzie :wink: :wink: :D :D

pk

Post autor: pk » pn lut 14, 2005 22:06

Vlad pisze:
Nie przesadzaj - takie zachowanie kibicow ma na celu rozproszyc skupionego zawodnika w czasie gry, a sam E'to przyznaje w wywiadach ze rzeczywiscie tak sie dzieje w jego przypadku.(...)
(...) rownie dobrze kibice mogli by gdakac jak kura, ktora zniosla jajko, lub spiewac piosenki Roberta Gawlinskiego. Tez by go rozproszylo. A to ze akurat nasladowali malpe to przypadek. I nie ma to nic wspolnego z kolorem skory Etoo.

Luke

Post autor: Luke » wt lut 15, 2005 12:41

pk pisze:
Vlad pisze:
Nie przesadzaj - takie zachowanie kibicow ma na celu rozproszyc skupionego zawodnika w czasie gry, a sam E'to przyznaje w wywiadach ze rzeczywiscie tak sie dzieje w jego przypadku.(...)
(...) rownie dobrze kibice mogli by gdakac jak kura, ktora zniosla jajko, lub spiewac piosenki Roberta Gawlinskiego. Tez by go rozproszylo. A to ze akurat nasladowali malpe to przypadek. I nie ma to nic wspolnego z kolorem skory Etoo.

Jesli naprawde uwazasz ze to byl przypadek, to lepiej sie tym nie afiszuj, bo nie najlepiej to swiadczy o Tobie. Ogolnie wiadomo, ze udawanie malpy skierowane do czarnoskorego zawodnika jest przejawem rasizmu. ktorego ja nie toleruje. Jest to prostactwo w kazdym calu, i nic nie jest w stanie mnie przekonac, ze to bylo "rozpraszanie" zawodnika. A jesli ktos w ogole takie bzdury opowiada to nalezy mu tylko wspolczuc...

Marianesco
(P)ierwsza Drużyna

Post autor: Marianesco » wt lut 15, 2005 15:37

SWIETO A DO TEGO JESZCZE PIATEK :D

SKY SPORT ! Fri Feb 18 Preston North End v Ipswich Town (KO 7.45pm)

kumatych zapraszam :D

MRSCKO

Jaklata

Post autor: Jaklata » wt lut 15, 2005 15:45

Ale sie porobiło:
Arsenal bez Anglika w składzie!

Tego jeszcze nie było w 133-letniej historii angielskiej piłki! W meczu Arsenalu Londyn z Crystal Palace, w składzie "Kanonierów" nie było nawet jednego Anglika.

W zespole prowadzonym przez Francuza Arsene Wengera znalazło się: 6 Francuzów, 3 Hiszpanów, 2 Holendrów i po jednym zawodniku z Brazylii, Niemiec, Kamerunu, Wybrzeża Kości Słoniowej i Szwajcarii.

- Czy ja patrzę im w paszporty? Arsenal ma wygrywać, a moim zadaniem jest, by grali najlepsi. Ta się złożyło, że nie mam w najlepszej szesnastce żadnego Anglika. To chyba żaden kłopot, skoro wygraliśmy 5:1 - wyjaśnił Wenger.

Skład Arsenalu w meczu z Crystal Palace: Lehmann, Lauren, Toure, Cygan, Clichy, Pires (80. Fabregas), Vieira, Edu (61. Flamini), Reyes, Bergkamp (79. Van Persie), Henry; nie zagrali, a zasiedli na ławce rezerwowych: Senderos, Almunia.

[j][a][z][z][y]
IFC POLONI@

Post autor: [j][a][z][z][y] » wt lut 15, 2005 16:08

temat o Premiership już jest. Wystarczy poszukać !!!

Bober

Post autor: Bober » pt lut 18, 2005 1:57

Fenerbace 0 - R.Zaragoza 1

:D :D :D

Pozdro.

[j][a][z][z][y]
IFC POLONI@

Post autor: [j][a][z][z][y] » pt lut 18, 2005 2:42

zajebista brameczka Bober. Oglądałem na Eurosporcie.

24 rewanż w Zaragozie.

pzdr

Luke

Post autor: Luke » sob lut 19, 2005 18:09

BOBER!!!! Gratuluje wygranej w Pucharze UEFA!!!
Strasznie sie ucieszylem jak na Eurosporcie zobaczylem wynik:))

Bober

Post autor: Bober » sob lut 19, 2005 18:18

Luke pisze:BOBER!!!! Gratuluje wygranej w Pucharze UEFA!!!
Strasznie sie ucieszylem jak na Eurosporcie zobaczylem wynik:))
Dziekuje, pozdrawiam.

RKS1926
Kontakt:

Post autor: RKS1926 » sob lut 19, 2005 21:35

BOBER GRATULACJE !!!

BROŃ II RADOM - Wulkan Zakrzew 4:2 (2:2)

Kolejny wygrany sparing zanotowali... rezerwowi zawodnicy radomskiej Broni. Z powodu wyjazdu na obóz studencki nie zagrali Bandyk, Cieśla, Zając oraz Ławrecki. Krzosek i Stępniewski narzekają na drobne urazy, natomiast Senator i Rogala wyjechali na pogrzeb poza Radom. Podsumowując w meczu z wiceliderem radomskiej okręgówki nie zagrało 8 podstawowych piłkarzy Broni.

Bardzo dobrze licznie zgromadzonej publiczności, zaprezentował się Mariusz Lis - zdobywca 3 goli. Świetną partię rozegrał bramkarz Radomiaka - Banasiak. W środku pola dzielił i rządził Grymuła mający doskonałe wsparcie w Banaczku.

Piłkarze Broni zagrali w nastepującym składzie:

Banasiak - Gogacz, Trojanowski, Jackowski, Kopciński - Banaszkiewicz, Grymuła, Sowa, Trojanowski - Banaczek, Kogut.

Bramki zdobyli: Mariusz Lis x 3, Michał Kogut x 1.

Boisko przykryte było kilkucentymetrową warstwą śniegu, linie wysypane były piachem. Liczna publicznośc żywo reagowała na udane akcje radomskich piłkarzy. Piłkarze Wulkana poza ambicją niczym szczególnym nie zachwycili. Broń mimo gry w bardzo rezerwowym składzie pokazała futbol dużo bardziej dojrzalszy i pomysłowy. Kolejny sparing już w środę 23 lutego na stadionie Ruchu w Skarżysku.

Luke

Post autor: Luke » ndz lut 20, 2005 18:29

BARCA wygrala, a dwie bramki strzelil "kilo"!!! Real w plecy, weic znowu im ucieklismy na kilka punkcikow,
a poki co Zaragoza remisuje z Levante 0:0

Czy ktos widzial mecz Monaco-Lyon i podziela moj smutek? Tak frajerska bramka wlasciwie juz po meczu??? Bylem załamany:(

Awatar użytkownika
ALF

Post autor: ALF » ndz lut 20, 2005 19:37

Luke pisze:BARCA wygrala, a dwie bramki strzelil "kilo"!!! Real w plecy, weic znowu im ucieklismy na kilka punkcikow,
a poki co Zaragoza remisuje z Levante 0:0

Czy ktos widzial mecz Monaco-Lyon i podziela moj smutek? Tak frajerska bramka wlasciwie juz po meczu??? Bylem załamany:(
Racja spierdolili na maxa(Sytuacja bardzo podobna do meczu Polonia vs Lech :cry: ) :? :? :? :? :?

Luke

Post autor: Luke » ndz lut 20, 2005 20:14

Tym bardziej sie wkurzylem, ze wrocilem pozno do domu wlaczylem TV i jedyna akcja meczu jaka zobaczylem to byla wlasnie ta bramka po ktorej Monaco stracilo bramke, a juz myslalem ze wygraja bo to byla 94, czy nawet 95 minuta!!!!

skibi

Post autor: skibi » ndz lut 20, 2005 21:09

No mozna sie ostro wqrwic tracac bramke w ostatniej minucie. Ale to nic w porownaniu z golami, ktore Polonia tracila. Tam to byla jakas konkretna akcja, a u nas zwykle frajerstwo. Monaco zremisowalo z Lyonem, a MARSYLIA wygrala! Juz tylko 6 pkt. straty do Lyonu.

Awatar użytkownika
Jardel
Kontakt:

Post autor: Jardel » ndz lut 20, 2005 22:06

MILAN się cholernie męczył, ale wymęczył 1- 0 z CAGLIARI i ma tyle samo punktów, co liderujący do tej pory JUVENSTUS :D . Niestety klęska Borussi Dortmund w Monachium 0- 5 :cry:

[j][a][z][z][y]
IFC POLONI@

Post autor: [j][a][z][z][y] » ndz lut 20, 2005 22:27

też się cieszę, że MARSYLKA zwyciężyła

Obrazek

Obrazek

http://www.om.9x.pl/tabela.php

Bober

Post autor: Bober » pn lut 21, 2005 1:06

Levante 0 - R.Zaragoza 0

Wlasnie wrocilismy. Pozdro.

Kaminero