W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Wyniki druzyn, ktore lubimy
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
najwieksza radosc ze zwyciestwa Barcy!!! Przykro mi Bober, ze waszym kosztem, a tak na marginesie, to skandaliczne zachowanie waszych kibicow, ktorzy przy kazdym dojsciu do pilki przez Eto'o wydawali odglosy malpy, troche mnie zniesamczyly. Trudno szanowac takich "kibicow"
to po prostu zachowanie zenujace...
Luke pisze:najwieksza radosc ze zwyciestwa Barcy!!! Przykro mi Bober, ze waszym kosztem, a tak na marginesie, to skandaliczne zachowanie waszych kibicow, ktorzy przy kazdym dojsciu do pilki przez Eto'o wydawali odglosy malpy, troche mnie zniesamczyly. Trudno szanowac takich "kibicow"

Nie przesadzaj - takie zachowanie kibicow ma na celu rozproszyc skupionego zawodnika w czasie gry, a sam E'to przyznaje w wywiadach ze rzeczywiscie tak sie dzieje w jego przypadku.Luke pisze:najwieksza radosc ze zwyciestwa Barcy!!! Przykro mi Bober, ze waszym kosztem, a tak na marginesie, to skandaliczne zachowanie waszych kibicow, ktorzy przy kazdym dojsciu do pilki przez Eto'o wydawali odglosy malpy, troche mnie zniesamczyly. Trudno szanowac takich "kibicow"
Rozumiem ze przywitanie przez nas Czarka Kucharskiego na K6 uwazasz za szczyt zbydlecenia, a zachowanie bylo skandaliczne?

-
- IFC POLONI@
- DZIADEKKSP
Ja też jestem za Saragossą odkąd czytam,że mieszka tam nasz fan. Poza tym to liga, która mi sie podoba najbardziej. Pozdrawiam Saragossę!
P.S. Tylko zmieńcie bramkarza na lepszego. Moja podpowiedź to Kieszek lub Banan. Jeden i drugi jest niedrogi, jak dla Was to z 10 milionów euro i w końcu macie jakiegoś konkreta na budzie

P.S. Tylko zmieńcie bramkarza na lepszego. Moja podpowiedź to Kieszek lub Banan. Jeden i drugi jest niedrogi, jak dla Was to z 10 milionów euro i w końcu macie jakiegoś konkreta na budzie

(...) rownie dobrze kibice mogli by gdakac jak kura, ktora zniosla jajko, lub spiewac piosenki Roberta Gawlinskiego. Tez by go rozproszylo. A to ze akurat nasladowali malpe to przypadek. I nie ma to nic wspolnego z kolorem skory Etoo.Vlad pisze:Nie przesadzaj - takie zachowanie kibicow ma na celu rozproszyc skupionego zawodnika w czasie gry, a sam E'to przyznaje w wywiadach ze rzeczywiscie tak sie dzieje w jego przypadku.(...)Luke pisze:najwieksza radosc ze zwyciestwa Barcy!!! Przykro mi Bober, ze waszym kosztem, a tak na marginesie, to skandaliczne zachowanie waszych kibicow, ktorzy przy kazdym dojsciu do pilki przez Eto'o wydawali odglosy malpy, troche mnie zniesamczyly. Trudno szanowac takich "kibicow"
pk pisze:(...) rownie dobrze kibice mogli by gdakac jak kura, ktora zniosla jajko, lub spiewac piosenki Roberta Gawlinskiego. Tez by go rozproszylo. A to ze akurat nasladowali malpe to przypadek. I nie ma to nic wspolnego z kolorem skory Etoo.Vlad pisze:Nie przesadzaj - takie zachowanie kibicow ma na celu rozproszyc skupionego zawodnika w czasie gry, a sam E'to przyznaje w wywiadach ze rzeczywiscie tak sie dzieje w jego przypadku.(...)Luke pisze:najwieksza radosc ze zwyciestwa Barcy!!! Przykro mi Bober, ze waszym kosztem, a tak na marginesie, to skandaliczne zachowanie waszych kibicow, ktorzy przy kazdym dojsciu do pilki przez Eto'o wydawali odglosy malpy, troche mnie zniesamczyly. Trudno szanowac takich "kibicow"
Jesli naprawde uwazasz ze to byl przypadek, to lepiej sie tym nie afiszuj, bo nie najlepiej to swiadczy o Tobie. Ogolnie wiadomo, ze udawanie malpy skierowane do czarnoskorego zawodnika jest przejawem rasizmu. ktorego ja nie toleruje. Jest to prostactwo w kazdym calu, i nic nie jest w stanie mnie przekonac, ze to bylo "rozpraszanie" zawodnika. A jesli ktos w ogole takie bzdury opowiada to nalezy mu tylko wspolczuc...
-
- (P)ierwsza Drużyna
Ale sie porobiło:
Arsenal bez Anglika w składzie!
Tego jeszcze nie było w 133-letniej historii angielskiej piłki! W meczu Arsenalu Londyn z Crystal Palace, w składzie "Kanonierów" nie było nawet jednego Anglika.
W zespole prowadzonym przez Francuza Arsene Wengera znalazło się: 6 Francuzów, 3 Hiszpanów, 2 Holendrów i po jednym zawodniku z Brazylii, Niemiec, Kamerunu, Wybrzeża Kości Słoniowej i Szwajcarii.
- Czy ja patrzę im w paszporty? Arsenal ma wygrywać, a moim zadaniem jest, by grali najlepsi. Ta się złożyło, że nie mam w najlepszej szesnastce żadnego Anglika. To chyba żaden kłopot, skoro wygraliśmy 5:1 - wyjaśnił Wenger.
Skład Arsenalu w meczu z Crystal Palace: Lehmann, Lauren, Toure, Cygan, Clichy, Pires (80. Fabregas), Vieira, Edu (61. Flamini), Reyes, Bergkamp (79. Van Persie), Henry; nie zagrali, a zasiedli na ławce rezerwowych: Senderos, Almunia.
Arsenal bez Anglika w składzie!
Tego jeszcze nie było w 133-letniej historii angielskiej piłki! W meczu Arsenalu Londyn z Crystal Palace, w składzie "Kanonierów" nie było nawet jednego Anglika.
W zespole prowadzonym przez Francuza Arsene Wengera znalazło się: 6 Francuzów, 3 Hiszpanów, 2 Holendrów i po jednym zawodniku z Brazylii, Niemiec, Kamerunu, Wybrzeża Kości Słoniowej i Szwajcarii.
- Czy ja patrzę im w paszporty? Arsenal ma wygrywać, a moim zadaniem jest, by grali najlepsi. Ta się złożyło, że nie mam w najlepszej szesnastce żadnego Anglika. To chyba żaden kłopot, skoro wygraliśmy 5:1 - wyjaśnił Wenger.
Skład Arsenalu w meczu z Crystal Palace: Lehmann, Lauren, Toure, Cygan, Clichy, Pires (80. Fabregas), Vieira, Edu (61. Flamini), Reyes, Bergkamp (79. Van Persie), Henry; nie zagrali, a zasiedli na ławce rezerwowych: Senderos, Almunia.
-
- IFC POLONI@
-
- IFC POLONI@
BOBER GRATULACJE !!!
BROŃ II RADOM - Wulkan Zakrzew 4:2 (2:2)
Kolejny wygrany sparing zanotowali... rezerwowi zawodnicy radomskiej Broni. Z powodu wyjazdu na obóz studencki nie zagrali Bandyk, Cieśla, Zając oraz Ławrecki. Krzosek i Stępniewski narzekają na drobne urazy, natomiast Senator i Rogala wyjechali na pogrzeb poza Radom. Podsumowując w meczu z wiceliderem radomskiej okręgówki nie zagrało 8 podstawowych piłkarzy Broni.
Bardzo dobrze licznie zgromadzonej publiczności, zaprezentował się Mariusz Lis - zdobywca 3 goli. Świetną partię rozegrał bramkarz Radomiaka - Banasiak. W środku pola dzielił i rządził Grymuła mający doskonałe wsparcie w Banaczku.
Piłkarze Broni zagrali w nastepującym składzie:
Banasiak - Gogacz, Trojanowski, Jackowski, Kopciński - Banaszkiewicz, Grymuła, Sowa, Trojanowski - Banaczek, Kogut.
Bramki zdobyli: Mariusz Lis x 3, Michał Kogut x 1.
Boisko przykryte było kilkucentymetrową warstwą śniegu, linie wysypane były piachem. Liczna publicznośc żywo reagowała na udane akcje radomskich piłkarzy. Piłkarze Wulkana poza ambicją niczym szczególnym nie zachwycili. Broń mimo gry w bardzo rezerwowym składzie pokazała futbol dużo bardziej dojrzalszy i pomysłowy. Kolejny sparing już w środę 23 lutego na stadionie Ruchu w Skarżysku.
BROŃ II RADOM - Wulkan Zakrzew 4:2 (2:2)
Kolejny wygrany sparing zanotowali... rezerwowi zawodnicy radomskiej Broni. Z powodu wyjazdu na obóz studencki nie zagrali Bandyk, Cieśla, Zając oraz Ławrecki. Krzosek i Stępniewski narzekają na drobne urazy, natomiast Senator i Rogala wyjechali na pogrzeb poza Radom. Podsumowując w meczu z wiceliderem radomskiej okręgówki nie zagrało 8 podstawowych piłkarzy Broni.
Bardzo dobrze licznie zgromadzonej publiczności, zaprezentował się Mariusz Lis - zdobywca 3 goli. Świetną partię rozegrał bramkarz Radomiaka - Banasiak. W środku pola dzielił i rządził Grymuła mający doskonałe wsparcie w Banaczku.
Piłkarze Broni zagrali w nastepującym składzie:
Banasiak - Gogacz, Trojanowski, Jackowski, Kopciński - Banaszkiewicz, Grymuła, Sowa, Trojanowski - Banaczek, Kogut.
Bramki zdobyli: Mariusz Lis x 3, Michał Kogut x 1.
Boisko przykryte było kilkucentymetrową warstwą śniegu, linie wysypane były piachem. Liczna publicznośc żywo reagowała na udane akcje radomskich piłkarzy. Piłkarze Wulkana poza ambicją niczym szczególnym nie zachwycili. Broń mimo gry w bardzo rezerwowym składzie pokazała futbol dużo bardziej dojrzalszy i pomysłowy. Kolejny sparing już w środę 23 lutego na stadionie Ruchu w Skarżysku.
Racja spierdolili na maxa(Sytuacja bardzo podobna do meczu Polonia vs LechLuke pisze:BARCA wygrala, a dwie bramki strzelil "kilo"!!! Real w plecy, weic znowu im ucieklismy na kilka punkcikow,
a poki co Zaragoza remisuje z Levante 0:0
Czy ktos widzial mecz Monaco-Lyon i podziela moj smutek? Tak frajerska bramka wlasciwie juz po meczu??? Bylem załamany:(

-
- IFC POLONI@