W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Który mecz podobał Ci sie najbardziej?
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Który mecz podobał Ci sie najbardziej?
Ja wybrałem mecz Portugalia - Holandia
-
Zawsze najpiękniejsze są te mecze, które kończą się wynikiem 3:2. To wynik magiczny (choćby Argentyna Rumunia z '94). Akurat w tych mistrzostwach tylko mecz WKS z Serbią zakończył się takim rezultatem, ale tego spotkania nie widziałem (oglądałem w tym czasie moich ukochanych Włochów). Dlatego stawiam na Argentyna Serbia. Mecz jednostronny, ale za to jaki kunszt Argentyńczyków. No i bramka Cambiasso, po fenomelnej kombinacji prawie całej drużyny, która weszła już do historii (bramka, nie drużyna).
Cieszę się że parę osób kliknęło w okienka.
Mój faworyt to jak już napisałem Portugalia - Holandia.Primo:niesamowite emocje-ostra gra kartki osłabienia szala się ważyła z jedne na drugą stronę
Secundo; bardzo dużo sytuacji bramkowych
Tertio: walka do ostatniej akcji, 95 minut emocji.
Podobał mi się jeszcze bardzo mecz USA -Włochy, Argentyna _WKSł i ostatnie 5 minut półfinału Niemcy-Włochy.
Mój faworyt to jak już napisałem Portugalia - Holandia.Primo:niesamowite emocje-ostra gra kartki osłabienia szala się ważyła z jedne na drugą stronę
Secundo; bardzo dużo sytuacji bramkowych
Tertio: walka do ostatniej akcji, 95 minut emocji.
Podobał mi się jeszcze bardzo mecz USA -Włochy, Argentyna _WKSł i ostatnie 5 minut półfinału Niemcy-Włochy.