W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Telebim pod Pałacem?

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Wiktor

Telebim pod Pałacem?

Post autor: Wiktor » czw cze 08, 2006 8:07

Ktoś wie jak to będzie zorganizowane? Nigdzie w necie nie mogę nic an ten temat znaleźć a wczoraj w TV widziałem, że do piątku mają taki ustawić. Oczywiście telebim na mecz Polska - Ekwador

Awatar użytkownika
Zbyniu

Post autor: Zbyniu » pt cze 09, 2006 8:50

Tak ma być przed PeKiN-em od strony Marszałkowskiej. Ustawiony będzie z inicjatywy Polsatu. Ale przecież mecz Polska-Ekwador będzie na kodowanym Polsacie Sport Extra, więc pewnie będzie trzeba zabrać ze sobą dekoder :lol: :wink:
Pozdrowionka

u

Post autor: u » pt cze 09, 2006 10:12

Miałem sen... 8) (czuję się jak King pisząc te słowa hyhy)
Śniło mi się, że gramy z Ekwadorem... Przegrywaliśmy 1-3. W tym momencie pojawił mi się identyczny wynik Niemców na korzyść Kostaryki. Ale mniejsza z tym. Cały czas trwał napór na bramkę Ekwadorczyków. Strzeliliśmy na 2-3. Ekwador podwyższył na 4-2. Szybko Dołożyliśmy trzecią bramkę. Sekundy do końca. Rasiak nie trafił do pustej bramki. Sędział chciał już zakończyć mecz. Ale rzutem na taśmę Żurawski wyrównał na 4-4. Polacy szybko biegli ku swojej stronie, aby nie marnować czasu i pokusić się o zwycięskiego gola. Nie udało się - sędzia zagwizdał i zakończył mecz. Zremisowaliśmy 4-4.
Mam nadzieję, że to jednak nei sprawdzi się i wygramy z Ekwadorem. :wink:

Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter » sob cze 10, 2006 8:10

Telebim może być rozwiazaniem dla tych, którzy nie mają Polsatu Sport Extra, a chcą zobaczyć grupowe mecze:

1. Australia-Japonia 12.VI g. 15
2. Korea Pd.-Togo 13.VI g. 15
3. Portugalia-Iran 17.VI g. 15
4. Włochy-USA 17.VI g. 21
5. Iran-Angola 21.VI g. 16
6. Ghana-USA 22.VI g. 16
7. Ukraina-Tunezja 23.VI g. 16

ponieważ tych meczy nie zobaczymy na zwykłym Polsacie ani w TVP. A jakie mecze dalej (poza finałem) pokaże TVP, to się jeszcze okaże.

ODPOWIEDZ