W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Telebim pod Pałacem?
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Telebim pod Pałacem?
Ktoś wie jak to będzie zorganizowane? Nigdzie w necie nie mogę nic an ten temat znaleźć a wczoraj w TV widziałem, że do piątku mają taki ustawić. Oczywiście telebim na mecz Polska - Ekwador
Miałem sen...
(czuję się jak King pisząc te słowa hyhy)
Śniło mi się, że gramy z Ekwadorem... Przegrywaliśmy 1-3. W tym momencie pojawił mi się identyczny wynik Niemców na korzyść Kostaryki. Ale mniejsza z tym. Cały czas trwał napór na bramkę Ekwadorczyków. Strzeliliśmy na 2-3. Ekwador podwyższył na 4-2. Szybko Dołożyliśmy trzecią bramkę. Sekundy do końca. Rasiak nie trafił do pustej bramki. Sędział chciał już zakończyć mecz. Ale rzutem na taśmę Żurawski wyrównał na 4-4. Polacy szybko biegli ku swojej stronie, aby nie marnować czasu i pokusić się o zwycięskiego gola. Nie udało się - sędzia zagwizdał i zakończył mecz. Zremisowaliśmy 4-4.
Mam nadzieję, że to jednak nei sprawdzi się i wygramy z Ekwadorem.

Śniło mi się, że gramy z Ekwadorem... Przegrywaliśmy 1-3. W tym momencie pojawił mi się identyczny wynik Niemców na korzyść Kostaryki. Ale mniejsza z tym. Cały czas trwał napór na bramkę Ekwadorczyków. Strzeliliśmy na 2-3. Ekwador podwyższył na 4-2. Szybko Dołożyliśmy trzecią bramkę. Sekundy do końca. Rasiak nie trafił do pustej bramki. Sędział chciał już zakończyć mecz. Ale rzutem na taśmę Żurawski wyrównał na 4-4. Polacy szybko biegli ku swojej stronie, aby nie marnować czasu i pokusić się o zwycięskiego gola. Nie udało się - sędzia zagwizdał i zakończył mecz. Zremisowaliśmy 4-4.
Mam nadzieję, że to jednak nei sprawdzi się i wygramy z Ekwadorem.

Telebim może być rozwiazaniem dla tych, którzy nie mają Polsatu Sport Extra, a chcą zobaczyć grupowe mecze:
1. Australia-Japonia 12.VI g. 15
2. Korea Pd.-Togo 13.VI g. 15
3. Portugalia-Iran 17.VI g. 15
4. Włochy-USA 17.VI g. 21
5. Iran-Angola 21.VI g. 16
6. Ghana-USA 22.VI g. 16
7. Ukraina-Tunezja 23.VI g. 16
ponieważ tych meczy nie zobaczymy na zwykłym Polsacie ani w TVP. A jakie mecze dalej (poza finałem) pokaże TVP, to się jeszcze okaże.
1. Australia-Japonia 12.VI g. 15
2. Korea Pd.-Togo 13.VI g. 15
3. Portugalia-Iran 17.VI g. 15
4. Włochy-USA 17.VI g. 21
5. Iran-Angola 21.VI g. 16
6. Ghana-USA 22.VI g. 16
7. Ukraina-Tunezja 23.VI g. 16
ponieważ tych meczy nie zobaczymy na zwykłym Polsacie ani w TVP. A jakie mecze dalej (poza finałem) pokaże TVP, to się jeszcze okaże.