W klubie nie ma prezesa,trenera a kadre stanowii czterech piłkarzy.
hmmmm

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Paw3l3k pisze:OK. To nikt Ci nie karze wpisywac sie na tym forum. Uwierz mi, ze znajdzie sie wiele osob, ktore uszczesliwi Twoje odejscie... Bo jak na razie to dno tworzysz Ty...
ok.. jestem.. właśnie wróciłem z owych Kozienic [w weekend tam koncerty Demono i Papa Dance były to 3eba było się wybrać - wielkie świeto.. hehehe..]. za specjalnych wieści nie mam, ale co mam zamieszczam poniżej..Masoh pisze:..Kupiłem dzis Skarb Kibica Faktu i tam pisze ze MZKS Kozienicie Prawdopodobnie nie przystąpią do rozgrywek [przystąpili!!].
W klubie nie ma prezesa [zgadza się!!]. ,trenera [zgadza się!!].,a kadre stanowii czterech piłkarzy[niestety tak!!]..
hmmmm
jeśli chodzi ci o Pawła Potenta (bo pewno nie o jego brata Grześka - mojego kumpla tak na marginesie..) to zgadza sie.. zaczynał w Kozienicach, potem trafił do pierwszoligowej Stali Stalowa Wola, a następnie do Rakowa Częstochowa.. bramki zadnej nie zdobyl, ale wystepy w I lidze zaliczyl, a teraz gra w 3-ligowych Kozienicach.. szkoda..Luiz87 pisze:Skład:
Tak trochę odbiegając od tematu ten Potent to nie ten sam co kiedyś grał w pierwszej lidze w Rakowie Częstochowa?