W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Wyniki druzyn, ktore lubimy
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
- Oiolosse
- Kontakt:
UWAGA!
20:00 Spanish League : Real Betis - Zaragoza
[url=mms://211.89.226.18/5]Link (482Kbs)[/url] | [url=mms://219.147.7.235/cctv5]Link (539Kbs)[/url] | Link (440Kbs) |
Zapraszam, chociaz w zasadzie to gra o pietruszke :/
20:00 Spanish League : Real Betis - Zaragoza
[url=mms://211.89.226.18/5]Link (482Kbs)[/url] | [url=mms://219.147.7.235/cctv5]Link (539Kbs)[/url] | Link (440Kbs) |
Zapraszam, chociaz w zasadzie to gra o pietruszke :/
MKS Kozienice - Mazowsze Grójec 2:2 (1:0)
Cetnarowicz 32, Seremak 47 - Sztobryn 50, Stretowicz 52
w tabeli większych zmian nie zauważyłem (jedynie "drobne roszady", ale to w pierwszej dziesiątce):
1. Drwęca Nowe Miasto Lubawskie 50
...
11. MKS Kozienice 36
...
14. Gwardia Warszawa 29
15. Legionovia Legionowo 23
16. Okęcie Warszawa 11
następny mecz 28 maj godz.11:00:
Gwardia Warszawa - MKS Kozienice
Cetnarowicz 32, Seremak 47 - Sztobryn 50, Stretowicz 52
w tabeli większych zmian nie zauważyłem (jedynie "drobne roszady", ale to w pierwszej dziesiątce):
1. Drwęca Nowe Miasto Lubawskie 50
...
11. MKS Kozienice 36
...
14. Gwardia Warszawa 29
15. Legionovia Legionowo 23
16. Okęcie Warszawa 11
następny mecz 28 maj godz.11:00:
Gwardia Warszawa - MKS Kozienice
- DZIADEKKSP
-
- IFC POLONI@
- DZIADEKKSP
- DZIADEKKSP
To masz pośrednią zgodę z LegiąMasoh pisze:3 miejsce w lidze.DZIADEKKSP pisze:ten wynik również mnie bardzo ucieszył![]()
co zdobyło MU w tym sezonie ?NIC
Gratuluje Pool dobry meczyk był.
Kurde moje Manu.Jescze jakiś przejoł akcje i moze sprowadzić klub do ruinny.Ehhh ale pozyjemy zobaczymy.
Trzymajcie sie Red Devills.

Kocham Manu bardziej kocham tylko Polonie.Nie obchodzii mnie czy Legia ma z nim zgode czy nie.DZIADEKKSP pisze:To masz pośrednią zgodę z LegiąMasoh pisze:3 miejsce w lidze.DZIADEKKSP pisze:ten wynik również mnie bardzo ucieszył![]()
co zdobyło MU w tym sezonie ?NIC
Gratuluje Pool dobry meczyk był.
Kurde moje Manu.Jescze jakiś przejoł akcje i moze sprowadzić klub do ruinny.Ehhh ale pozyjemy zobaczymy.
Trzymajcie sie Red Devills.? hahaha
- DZIADEKKSP
Kolejna wygrana Broni Radom w V lidze.
Źle się zaczęło, ale dobrze się skończyło. W 26 kolejce spotkań piłkarskiej V ligi mazowieckiej w grupie południowej piłkarze Broni Radom w konfrontacji z Mazovią Mińsk Mazowiecki dwukrotnie przegrywali by ostatecznie wygrać 5:2.
Broń nie rezygnuje z walki o awans do IV ligi. O pierwszej połowie radomianie będa chcieli zapomnieć jak najszybciej. Broń grała źle czego efektem było prowadzenie gości 1:0. Po przerwie obraz gry uległ zmianie. Broń zaatakowała i dość szybko wyrównała po golu Stępniewskiego. Ale zamiast kolejnych bramek dla gospodarzy, ku zdziwieniu kibiców, to Mazovia strzeliła gola. I trzeba dodać przy wydatnej pomocy obrońców Broni. Podrażnieni takim obrotem sprawy radomianie ruszyli do ataku. Dość szybko wyrównali na 2:2 po golu Ławreckiego. Na trzeciego gola nie trzeba było długo czekać - strzelił go Senator. Kolejne dołożyli Banaczek i Banaszkiewicz. Broń wygrała z Mazovią 5:2.
Źle się zaczęło, ale dobrze się skończyło. W 26 kolejce spotkań piłkarskiej V ligi mazowieckiej w grupie południowej piłkarze Broni Radom w konfrontacji z Mazovią Mińsk Mazowiecki dwukrotnie przegrywali by ostatecznie wygrać 5:2.
Broń nie rezygnuje z walki o awans do IV ligi. O pierwszej połowie radomianie będa chcieli zapomnieć jak najszybciej. Broń grała źle czego efektem było prowadzenie gości 1:0. Po przerwie obraz gry uległ zmianie. Broń zaatakowała i dość szybko wyrównała po golu Stępniewskiego. Ale zamiast kolejnych bramek dla gospodarzy, ku zdziwieniu kibiców, to Mazovia strzeliła gola. I trzeba dodać przy wydatnej pomocy obrońców Broni. Podrażnieni takim obrotem sprawy radomianie ruszyli do ataku. Dość szybko wyrównali na 2:2 po golu Ławreckiego. Na trzeciego gola nie trzeba było długo czekać - strzelił go Senator. Kolejne dołożyli Banaczek i Banaszkiewicz. Broń wygrała z Mazovią 5:2.
Nie wiem czemu masz smutna mine. Nie widze roznicy czy Korona bedzie 1 czy 2 Najwazniejszy jest awans. Ten pkt przybliza ich do awansu. Wystarczy ze teraz wygraja i sa juz w I lidze poniewaz maja 10pkt przewagi nad czwartym Widzewem a zostaly cztery mecze (12pkt do zdobycia)keeper pisze:Górnik Polkowice - Kolporter Korona Kielce 0:0![]()
Szkoda , była szansa na odrobienie straty do Bełchatowa...