Oby tylko jutro te wygrały. O ile jeszcze jednak porażkę Anglii jestem w stanie przeżyć to ewentualnej porażki Brazylii, a właściwie to triumfu żabojadów nie dopuszczam

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
ależ Lwie, ja tylko żarcik taki zasunąłem, bo Lahm brzmi jak Lama a Ballack jest NRDowcem. Wiadomo, ze to jakas cholerna zbieranina a nie Niemcy, ale przez to może nawet nie lubie (lubimy?...) ich troche mniej, bo nawet nie graja po niemiecku - poza dzisiejszym zachowawczym graniem.lew pisze:No widzisz...El Sisiorro pisze:zgadza sie - Philip Lama jest Tybetanczykiem a Misza Balack pochodzi z Gorlitz na Białorusilew pisze:Jacy Niemcy ? Ilu niemcow do tej pory strzelilo bramki ?
A do tego Klose to syn Hitlera i Braun, Podolski jedyny syn Libentropa, Nueville nieslubne dziecko Goringa, Nowotny to potomek Himmlera. Natomiast Odonkor i Asamoah wywodza sie w prostej lini od Heydricha
Przesadzacie. Według mnie warto spojrzeć na to z innej strony. Prawie wszyscy reprezentanci Niemiec na codzień mieszkają w Niemczech, grają tam w piłkę mają tam rodziny i ogólnie są przywiązani do tego kraju.El Sisiorro pisze:ależ Lwie, ja tylko żarcik taki zasunąłem, bo Lahm brzmi jak Lama a Ballack jest NRDowcem. Wiadomo, ze to jakas cholerna zbieranina a nie Niemcy, ale przez to może nawet nie lubie (lubimy?...) ich troche mniej, bo nawet nie graja po niemiecku - poza dzisiejszym zachowawczym graniem.lew pisze:No widzisz...El Sisiorro pisze:zgadza sie - Philip Lama jest Tybetanczykiem a Misza Balack pochodzi z Gorlitz na Białorusilew pisze:Jacy Niemcy ? Ilu niemcow do tej pory strzelilo bramki ?
A do tego Klose to syn Hitlera i Braun, Podolski jedyny syn Libentropa, Nueville nieslubne dziecko Goringa, Nowotny to potomek Himmlera. Natomiast Odonkor i Asamoah wywodza sie w prostej lini od Heydricha
Nasmiewam sie z nich po cichutku i tak niepoprawnie politycznie, ze nie tak wyobrazali sobie reprezentacje zolnierze wermachtu... yhym... znaczy sie chcialem powiedziec - starsi kibice niemieccy
Czyżby powrót do tradycji z WM'74? Faktycznie, wtedy srebro zdobyliśmyJardel pisze:Mamy w półfinałach trzy drużyny z Europy i jedną Francę z Afryki, zaś jeśli chodzi o medale to wicemistrz dostaje pozłacany, trzecia drużyna srebrny, a czwarta brązowy o ile się nie mylę