Orange Sport, a poza tym Sky Sports (początek transmisji od 20tej -> http://www.firstrowsports.tv/).malpus91 pisze:Transmituje to coś? Bo z tego co pamiętam, to szkocką ligę miał Polsat Sport, a w programie ni cholery

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Orange Sport, a poza tym Sky Sports (początek transmisji od 20tej -> http://www.firstrowsports.tv/).malpus91 pisze:Transmituje to coś? Bo z tego co pamiętam, to szkocką ligę miał Polsat Sport, a w programie ni cholery
Dziwne, że piłkarze Rangersów nie protestowali. Może nie śledzisz ligi szkockiej równie uważnie co ja, ale Willie Collum to wyjątkowo pechowy dla Celtiku sędzia, więc nie masz prawa narzekać. Nie pozwolił nawet pójść Samarasowi z kontrą - zakończył pierwsze połowę równo po 45 minutach, mimo kilku przerw grze.Czarnych Koszul Fan pisze:Deadly ale już mnie sędzie przekręcił. Piłka była w bramce po strzale z bani.
Tak trzymać!AvantGarde pisze:CELTIC!!!
I już są tego efekty.DEADLY SIN pisze:Ale za to Celtic będzie grał z wiatrem w drugiej połowie!
To prawda, chociaż niewiele się pomyliłem kiedy typowałem ile minut doliczy - stawiałem na sześć, ale zostałem miło zaskoczony.Czarnych Koszul Fan pisze:No Deadly i dupa czyli do następnego
PS: Spalonego nie było, bramka była czyli oszukał nas po równo
A nie mówiłem.czajak pisze:Ja bym polecił oglądanie, bo zapowiada się dzień chwały Rangersów, czego nie można przegapić!
Po pierwsze, pasażerowie promów.Lineker pisze:oglądałem, poziom tragiczny, szkocka piłka sięgnęła dna, jedni i drudzy bez wyrazu....minimalnie lepszy Celtic i cóż, pasażerowie tanich linii lotniczych wracających do Dublina na pewno byli w doskonałych humorach
Nie mam z tą flagą nic wspólnego. W życiu tylko trzykrotnie byłem obecny na meczu FC. Należy ona do mieszanej, polsko-angielskiej ekipy. Nie znam tych chłopaków, ale jak można się domyślić, przybili sztamę przy jakimś kuflu we wsi pod Manchesterem i zrobili sobie flagę na tę okoliczność. Wygląda tak:DEADLY SIN pisze:Na marginesie - podobno na ostatnim meczu FC United była flaga "Warsaw". Ciekawe, czy PoloniaOle ma coś z tym wspólnego...