Zgadzam się w stu procentach!xkubax pisze:Siedzenia przed TV i podniecania się jedynie na forum nie zrozumiałbym

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Zgadzam się w stu procentach!xkubax pisze:Siedzenia przed TV i podniecania się jedynie na forum nie zrozumiałbym
szkoda...a moze jakies fotki z tego meczu.Ciekaw jestem jak sie prezentowali kibice zarówno Avii jak i goście.Śwagier pisze:Po 15 kolejce Avia spada na 6-te miejsce w tabeli i 4 pkt.straty do prowadzącej Siarki
Avia Świdnik 0-2 Orlęta Radzyń Podlaski 12 listopada, 13:00 (200)
Jurij Mychalczuk 47, Łukasz Kępa 63
FORZA AVIA!!
Ciekawostka - Dylan McGeouch przeszedł do Celtiku z... drużyny juniorskiej Rangers (chociaż przedtem grał w juniorach Celtiku). Wielu kibiców the Bhoys było załamanych, kiedy Gregg Wylde przeszedł do Rangersów, a na dodatek okazał się dobrym skrzydłowym drużyny seniorskiej. W tej chwili już nikt o nim nie pamięta, bo McGeouch zapowiada się na świetnego piłkarza i przyszłość CeltikuKrsta pisze:Deadly, ładnie... ładnie. Chapeau bas. Piękna bramka.
Gdyby nie remis United, to biorąc pod uwagę wyżej wymienione wyniki i u mnie byłby "perfect weekend":DEADLY SIN pisze:Świetny weekend - zwycięstwa Polonii, Cracovii, Celtiku, porażki Legii i Rangersów.
Właśnie zerknąłem na tabelę. Wielka szkoda, zwłaszcza bo dzisiejszym remisie City...Krsta pisze:Gdyby nie remis United, to biorąc pod uwagę wyżej wymienione wyniki i u mnie byłby "perfect weekend"DEADLY SIN pisze:Świetny weekend - zwycięstwa Polonii, Cracovii, Celtiku, porażki Legii i Rangersów.