W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Turniej Łobanowskiego

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

[j][a][z][z][y]
IFC POLONI@

Post autor: [j][a][z][z][y] » wt sie 16, 2005 15:59

Admin - bo na niego zawsze można liczyć !!

ot co !!!

Awatar użytkownika
Jardel
Kontakt:

Post autor: Jardel » śr sie 17, 2005 22:21

Fajnie. Nie doceniałem tego Rasiaka. Ciężko patrzeć na jego grę nie ma w tym nic romantyzmu, ale strzela gole. Ja bym postawił w meczach o stawkę jednak na atak Frankowski – Żurawski lub Oli ale jego przygoda z kadrą się już chyba skończyła wraz z odejsciem Engela, a szkoda :cry:

NESSUNO

Post autor: NESSUNO » czw sie 18, 2005 17:21

Leśniczy zadeklarował, że widzi miejsce w składzie dla Olisadebe, jeśli nadal będzie w takiej dobrej formie, jak w meczu z Wisłą. Więc są szanse, że Oli zagra jeszcze w reprezentacji. Tylko, że on sam też musi tego chcieć, a to akurat wcale nie jest takie pewne, niestety. :?

Awatar użytkownika
Kwik
Kontakt:

Post autor: Kwik » czw sie 18, 2005 17:29

Janas: myślę o Emmanuelu Olisadebe

Obrazek

Kiedy słyszę, że Jerzy Engel jest zdenerwowany, bo nie może się do mnie dodzwonić, to ja też zaczynam się denerwować. To absurdalne tłumaczenie, bo wszystko było pod kontrolą od samego początku - twierdzi selekcjoner Paweł Janas.

Może należało jednak Wiśle odpuścić. Walczy o Ligę Mistrzów, a Polska grała tylko turniej towarzyski.

To nie jest "tylko" turniej towarzyski. To generalny sprawdzian przed meczami z Austrią i Walią. Jeżeli ktoś twierdzi, że mecze w Kijowie właśnie w tym terminie nie były nam potrzebne, to zupełnie nie ma rozeznania w potrzebach reprezentacji.

całość: http://www.polonia.discipline.pl/news.php?id=243

ODPOWIEDZ