W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

GOODBYE ENGLAND....

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

Lechislaw
IFC POLONI@

Post autor: Lechislaw » pt cze 25, 2004 21:14

Jorge Colmenares pisze:Co do bramki, to mysle, ze Meier zrobil dobrze, ze jej nie uznal. Terry (tak mi sie wydaje, ze to on) zablokowal w ewidentny sposób Ricardo. Ale moje zdanie jest cholernie subiektywne, bo angielskich pilkarzy jakos nigdy nie lubilem. Go, Go Man Utd... straight to Division 1!
Bramka byla jak najbardziej prawidlowo zdobyta ,ale nie ma co sie dziwic ze nie uznali. Wkoncu gospodarze musza wygrac.

Darusta

Post autor: Darusta » pt cze 25, 2004 23:21

Bramka nie byla zdobyta prawidłowo, Na Ricardo był EWIDENTNY faul. Owszem probowal ta sytuacje troche nadciagnacbo przeciez ta reka Terrego tak bardzo go od wyskoczenia do pilki nie powstrzymywala ale nie zmienia to faktu, ze bramkarz byl faulowany. Przypominam, ze pilkarz grajacy na tej pozycji w obrebie pola bramkowego jest niemalze nietykalny!

RAVE

Post autor: RAVE » pn cze 28, 2004 20:14

Okej tyle że bramkarz leżał po pierwszej interwencji(strzał z główki) do drugiej po prostu już nie zdążył wstać...tyle ode mnie...szkoda...a że Rooney schodząc osłabił totalnie zespół każy wie...
Ps.cóż za mecz by to był gdyby przez 90 minut grali Rooney i Ch.Ronaldo!!! :roll:

ODPOWIEDZ