W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Wyniki druzyn, ktore lubimy
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
- IFC POLONI@
-
- IFC POLONI@
-
-
- DEADLY SIN
Rangers - Celtic 1-0
Stracony sezon, tytuł dla pomarańczowych szmat.
Mimo wszystko....
Tiocfaidh ár lá!!!
P.S. Byłem dziś na Ibrox, ale 'niestety' zainteresowanie meczem było dziś wyjątkowo duże (chyba ze względu na Keane'a), więc nie znalazłem biletów.
Poleciało trochę wrzut na Hunów i dostałem serpentynę (którą bym rzucał, gdybym znalazł się na stadionie), jeden z trzech kolorów (podobno oprawa udana):
*
Pozdro dla wszystkich polonijnych Celtów.
*napis głosi (jeśli słabo czytelne): 'Please unravel half a meter of streamer and then throw upwards when the teams emerge from the tunnel. Today's display depends on everyone throwing their streamer at the same time and not before.
Mimo wszystko....
Tiocfaidh ár lá!!!
P.S. Byłem dziś na Ibrox, ale 'niestety' zainteresowanie meczem było dziś wyjątkowo duże (chyba ze względu na Keane'a), więc nie znalazłem biletów.
Poleciało trochę wrzut na Hunów i dostałem serpentynę (którą bym rzucał, gdybym znalazł się na stadionie), jeden z trzech kolorów (podobno oprawa udana):
*
*napis głosi (jeśli słabo czytelne): 'Please unravel half a meter of streamer and then throw upwards when the teams emerge from the tunnel. Today's display depends on everyone throwing their streamer at the same time and not before.
szkoda, że się nie dostałeś miałbyś szansę potrzymać transparent przeciwko ITI...Nie razie Ciebie to cwelo,stwo i bramkarz c.wel dobry kolega pewnych legijnych grup?DEADLY SIN pisze:Rangers - Celtic 1-0
Mimo wszystko....
Tiocfaidh ár lá!!!
*
- DEADLY SIN
Serio? Nawet nie wiedziałem, że był taki transparent.Lineker pisze:szkoda, że się nie dostałeś miałbyś szansę potrzymać transparent przeciwko ITI...Nie razie Ciebie to cwelo,stwo i bramkarz c.wel dobry kolega pewnych legijnych grup?DEADLY SIN pisze:Rangers - Celtic 1-0
Mimo wszystko....
Tiocfaidh ár lá!!!
*
Fakt, widziałem kilku Polaków w drodze na sektor (możliwe, że to byli jacyś znajomi Boruca, jakieś dwie wylansowane polskie lale z nimi były) i jednego gościa w koszulce Legii, ale nie wiązałbym Celtiku z Legią. To raczej prywatna inicjatywa, bo mój kumpel, który jest w grupie ultrasowskiej Celtiku (która organizowała oprawę) powiedział mi, że o tym nie słyszał.
Nie jestem fanem Boruca. Piłkarze przychodzą i odchodzą. Kibicuję Celtikowi znacznie dłużej niż on gra w Glasgow i nie stałem się nagle ich fanem z powodu jego przyjścia (jak większość c.weli).
Tobie, jako fanowi Arsenalu, nie przeszkadza czasem Fabiański (który też eLkę paluchami pokazywał), podobnie W. Szczęsny (który też sympatyzuje z legijnymi grupami)? Pewnie też powiesz, że już długo kibicujesz Arsenalowi i że nie patrzysz na Arsenal z perspektywy ich obecności w klubie.
Chociaż trzeba powiedzieć, że Boruc ma swoje zasługi, zarówno dla repry jak i Celtiku, jednak nie jestem w stanie jego 'działalności' w całości 'przełknąć'.
Ostatnio zmieniony ndz lut 28, 2010 22:19 przez DEADLY SIN, łącznie zmieniany 1 raz.
West Ham - Bolton 1-2
fatalna passa meczow przeciwko Bolton trwa.. ale nie spadniemy
AS Roma - AC Milan 0-0
mecz na szczycie Serie A i pierwszy raz od 9 lat komplet na Stadio Olimpico (chodzi o lige)
1.FC Koln - Bayern Munchen 1-1
tutaj komplet to norma. sam wynik to spora niespodzianka. dobry mecz i po 24 godzinach suszy gol Podolskiego strzelony Bayernowi ktory w lecie z niego zrezygnowal i odsprzedal z powrotem Koziolkom
fatalna passa meczow przeciwko Bolton trwa.. ale nie spadniemy
AS Roma - AC Milan 0-0
mecz na szczycie Serie A i pierwszy raz od 9 lat komplet na Stadio Olimpico (chodzi o lige)
1.FC Koln - Bayern Munchen 1-1
tutaj komplet to norma. sam wynik to spora niespodzianka. dobry mecz i po 24 godzinach suszy gol Podolskiego strzelony Bayernowi ktory w lecie z niego zrezygnowal i odsprzedal z powrotem Koziolkom
REAL SARAGOSSA - Atletico Madryt 1:1
Niestety, bramka stracona w doliczonym czasie gry, ale i tak w porównaniu do nas ich sytuacja w lidze wygląda nieźle (5 punktów przewagi nad strefą spadkową).
INTER MEDIOLAN - Genua 0:0
Szkoda, nie grali źle a była szansa odskoczyć milanowi, który zremisował z Romą.
Niestety, bramka stracona w doliczonym czasie gry, ale i tak w porównaniu do nas ich sytuacja w lidze wygląda nieźle (5 punktów przewagi nad strefą spadkową).
INTER MEDIOLAN - Genua 0:0
Szkoda, nie grali źle a była szansa odskoczyć milanowi, który zremisował z Romą.