W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Polska - Anglia
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
-
Masz paskudna facjate, fatalnego garba i gruby tylek. Dopisalbym jeszcze, ze spisz w nogach, ale to byloby zbyt mocne i wulgarne a nawet brutalne.Camel pisze: Jorguś luzik. Nie napuszaj sie tak (słowa: inteligencja. intelekt, kompleksy już są lekko nie modne. Jak chcesz to możesz walnąć coś na temat mojej paskudnej facjaty, garba, grubego tyłka itd)
co do optymizmu, to dzisiaj bedziem robic w robocie obstawianie wyniku. No i oczywiscie 10 zeta pójdzie do kibla, bo obstawie jakos wysoko na Polske. A tu Kukielka z Lewandowskim i Rasiakiem zawala sprawe...
-
- (P)ierwsza Drużyna
A ja tak jak Jorge, chciałbym, ale już nie wierzę, szczególnie po meczu z Danią. Znów usłyszymy, że "szybko stracona bramka itd.", że "jest w tej drużynie potencjał", "są kolejne mecze w których nie możemy już sobie pozwolić na stratę punktów" i tak od wielu lat w koło Macieju. W dodatku nie wiadomo, którą nogą wstał dziś Janas więc nie wiem czy przypadkiem dziś nie wypadło na ustawienie "Diamentu" z Rasiakiem w przodzie, itd.
P.s. No dobrze, 1:0 dla naszych orłów.
P.s. No dobrze, 1:0 dla naszych orłów.

Bo stare przysłowie pszczół mówi serce to jedno a portfel drugie..Jorge Colmenares pisze: oczywiscie 10 zeta pójdzie do kibla, bo obstawie jakos wysoko na Polske..
stawia sie kasę na Anglię a kibicuje Polsce.. ktokolwiek nie wygra jesteś do przodu.. kasa albo radość.. to okrutne ale działa..
Ja w pierwszej kolejności chciałbym zeby nasi wygrali 3-2 a zwycieska bramka strzelona w 87 minucie co oznacza że pozostałe 8 minut (3+5 dogrywki) oglądamy na stojąco..

Bardziej realistycznie to remis, ale za to żeby było 4 - 4 mecz pełen zwrotów, emocji i stanów przedzawałowych..

Przegrana nie rzuci mnie na kolana i nie wycisnie łez z oczu..
Forse postawilbym jednak na 2-1 dla GB

-
- DEADLY SIN
- DEADLY SIN
chroń nas Panie Boże przed tym drewniakiem Kukiełką i Rasiakiem bez formy, który bez Niedzielana [bez formy...] nie istnieje. Może chociaż Lewandowski nie zagra... trzymajmy kciuki panowie. Ciekawe kiedy doczekamy Polonisty w kadrze?dareksp pisze:Altze pisze:Wlasnie przeczytalem ,ze Zamiast Mili zagra Kukielka ,a parnterem Zurawskiego ma byc Rasiak...
qwa....
qrwamam nadzieję, że to zmyła
Gołoś, Imeh? Mamy talentyTomala pisze:chroń nas Panie Boże przed tym drewniakiem Kukiełką i Rasiakiem bez formy, który bez Niedzielana [bez formy...] nie istnieje. Może chociaż Lewandowski nie zagra... trzymajmy kciuki panowie. Ciekawe kiedy doczekamy Polonisty w kadrze?dareksp pisze:Altze pisze:Wlasnie przeczytalem ,ze Zamiast Mili zagra Kukielka ,a parnterem Zurawskiego ma byc Rasiak...
qwa....
qrwamam nadzieję, że to zmyła

-
Do wygrania sa inne mecze ?
Nie rozsmieszaj mnie
Z takim trenerem i pseudokopaczami to mozemy pomazyc o wygranych. Taka jest niestety prawda

Nie rozsmieszaj mnie

Z takim trenerem i pseudokopaczami to mozemy pomazyc o wygranych. Taka jest niestety prawda
Ostatnio zmieniony śr wrz 08, 2004 21:23 przez Lechislaw, łącznie zmieniany 1 raz.
-