W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Towarzyskie mecze Reprezentacja
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Re: Towarzyskie mecze Reprezentacja
Nie tylko GW bo Rzeczpospolita też to opisuje Podobno Peszko wytoczył się z pokoju Iwańskiego o 4 nad ranem i wpadł na Zielińskiego, a w dodatku mu nawrzucał
Oprócz artykułów w gazetach potwierdziła to rzeczniczka reprezentacji.
-
no i dobrze chociaż wreszcie pooglądamy sobie Grosickiego od pierwszych minut bo ten wszedł z Australią na 10 min i zrobił na mnie lepsze wrażenie niż Peszko przez 80 min
Perquis dostanie powołanie to będzie duże wzmocnienie i jeszcze może Auqafresca bo w reprze włoch nie ma już szans.
Perquis dostanie powołanie to będzie duże wzmocnienie i jeszcze może Auqafresca bo w reprze włoch nie ma już szans.
Jak się okazuje pili nie tylko Pączek i Sławek. http://www.sport.pl/euro2012/1,109077,8 ... eszki.html
Z naszej perspektywy może cieszyć, że "nie było tam ani Boruca, ani Lewandowskiego, ani Macieja Sadloka, ani piłkarzy Polonii Warszawa." Nasi najwyraźniej bawili się we własnym gronie.
Z naszej perspektywy może cieszyć, że "nie było tam ani Boruca, ani Lewandowskiego, ani Macieja Sadloka, ani piłkarzy Polonii Warszawa." Nasi najwyraźniej bawili się we własnym gronie.
legionista nie zaprosił polonistów?
peszko-iwański czyli ciąg dalszy umacniania zgody na linii L-L
Sadlok to juz prawie polonista ,Boruc wiadomo -jeden fałszywy ruch i jest poza reprą ,keeper pisze:Jak się okazuje pili nie tylko Pączek i Sławek. http://www.sport.pl/euro2012/1,109077,8 ... eszki.html
Hm tego się nie spodziewałem Polsat przebił wszystkich
Chyba nie wymaga to komentarza?
Całość http://www.sportfan.pl/artykul/20596/ms ... -kibicow-wNiemiła informacja dla fanów siatkówki. Na ten moment Polsat otwarty nie planuje pokazać pierwszego meczu Polaków w drugiej fazie MŚ, czyli Polska - Brazylia, który odbędzie się w czwartek wieczorem (godz. 21 - przyp. red.). Stacja podała, że to spotkanie będzie transmitowane tylko w Polsacie Sport! Antena otwarta postanowiła bowiem nie rezygnować z emisji popularnych „Szpilek na Giewoncie” i „Hotelu 52”. Stacja stawia na produkcje notujące rekordowe wyniki oglądalności - poinformował serwis.
Chyba nie wymaga to komentarza?
Bez komentarza, na pocieszenie możemy sobie dzisiaj obejrzeć Ligę Europejską.
- DEADLY SIN
Pietrasiak i Mierzej w pierwszym składzie!
i już 1:0 dla Macdonaldów w plecy
k...., po co ja to oglądam?!
edytka: Matuszczyk wcisnął gola dla Polonii tej w Czikago
k...., po co ja to oglądam?!
edytka: Matuszczyk wcisnął gola dla Polonii tej w Czikago
- DEADLY SIN
Sorry, ale trochę przesadzasz nazywając Amerykanów 'Macdonaldami', Polaczku.
Początek kiepski, ale później lepiej. Sądzę, że Ebi spokojnie wykorzystałby sytuację Lewandowskiego.... Mierzej niemal niewidoczny, Pietrasiak na dwóję.
Początek kiepski, ale później lepiej. Sądzę, że Ebi spokojnie wykorzystałby sytuację Lewandowskiego.... Mierzej niemal niewidoczny, Pietrasiak na dwóję.
-
Glik to jakaś pomyłka.Wina przy straconej bramce,przewrócił się 2 razy ...
Ebi strzelił. 1-1
Największa pomyłka to Smuda. Ja wiem, że mamy piłkarzy jakich mamy, ale kogo on powołuje i ciągle sprawdza? Po meczu powiedział, że jest zadowolony K.rwa przecież my graliśmy z 2 lub 3 reprezentacją Ekwadoru! A dno było gorsze niż w naszej okręgówce. Glik, Wołąkiewicz, Piszczek, Murawski, Lewandowski (dno totalne w obu meczach), Jędrzejczyk i paru innych - co oni do wuja robią w kadrze???
Chociaż ten mecz pokazał, że jest ktoś gorszy od Smudy - Szpakowski. Czy tego dupoliza sponsoruje PZPN, że pieprzy takie bzdury? Zawsze pierwszy do krytyki repry, a tu farmazon za farmazonem - "graliśmy dobrze, stwarzaliśmy sytuacje, ale ich nie wykorzystywaliśmy". Co to kurna jest? Cyrk czy towarzystwo wzajemnej adoracji? Pewnie to drugie, bo już podczas meczu z USA opowiadał z wielkim uczuciem o "Grzesiu Lacie i Zdzisiu Kręcinie" Nie chce mi się więcej pisać...
Chociaż ten mecz pokazał, że jest ktoś gorszy od Smudy - Szpakowski. Czy tego dupoliza sponsoruje PZPN, że pieprzy takie bzdury? Zawsze pierwszy do krytyki repry, a tu farmazon za farmazonem - "graliśmy dobrze, stwarzaliśmy sytuacje, ale ich nie wykorzystywaliśmy". Co to kurna jest? Cyrk czy towarzystwo wzajemnej adoracji? Pewnie to drugie, bo już podczas meczu z USA opowiadał z wielkim uczuciem o "Grzesiu Lacie i Zdzisiu Kręcinie" Nie chce mi się więcej pisać...
-
Mecz z USA był momentami naprawdę dobry. Potwierdza się reguła, że najlepsi kadrowicze, to Ci co się w Polsce nie uczyli grać w piłkę.
Bohaterem co mnie bardzo cieszy obu spotkań, Obraniak, zresztą mój ulubieniec. Prostopadłe zagrania, ale i strzał ( niby prosty, ale najtrudniejszy dla bramkarza szczur ), do tego coś tam gra Błaszczykowski, nasz Mierzej też nie najgorzej, Boruc w bramce i to Ci co grają w piłkę. Ebi od tego jest, stać tam gdzie trzeba. Reszta raz coś pobiegnie, poprzeszkadza, potknie się, uda się im czasami w piłkę kopnąć.
Wracając do meczu z USA, przyznajmy, że Pietrasiak to pomyłka w kadrze.
Cieszy, że Lato jest już number 2
Bohaterem co mnie bardzo cieszy obu spotkań, Obraniak, zresztą mój ulubieniec. Prostopadłe zagrania, ale i strzał ( niby prosty, ale najtrudniejszy dla bramkarza szczur ), do tego coś tam gra Błaszczykowski, nasz Mierzej też nie najgorzej, Boruc w bramce i to Ci co grają w piłkę. Ebi od tego jest, stać tam gdzie trzeba. Reszta raz coś pobiegnie, poprzeszkadza, potknie się, uda się im czasami w piłkę kopnąć.
Wracając do meczu z USA, przyznajmy, że Pietrasiak to pomyłka w kadrze.
Cieszy, że Lato jest już number 2
Jak grają do przodu to jeszcze jakoś to wygląda mimo potwornej nieskuteczności. Ale tutaj widać jakiś sens i jakość. Ale obrona?? To dramat. Nawołuję by dać sobie spokój z Żewłakowem od końca kadencji Leona B. A tu dziwnym trafem gość wyrasta na lidera formacji. SZOK!
Na razie lepszych od Sadloka i Jodłowca nie ma w tej formacji w Polsce. Dawać tego Arboledę i szukać kogoś z polskimi korzeniami, bo jak patrzę na Glika, Żewłaka, Pietrasiaka lub jeszcze inne wynalazki na tej pozycji to mi się tego oglądać odechciewa. Z ostatnich meczów to na obronie tylko Boenish coś tam grał. Inna sprawa, że i on zapomina, że po pierwsze jest obrońcą a po drugie dopiero ofensywnie grającym gościem.
Na razie lepszych od Sadloka i Jodłowca nie ma w tej formacji w Polsce. Dawać tego Arboledę i szukać kogoś z polskimi korzeniami, bo jak patrzę na Glika, Żewłaka, Pietrasiaka lub jeszcze inne wynalazki na tej pozycji to mi się tego oglądać odechciewa. Z ostatnich meczów to na obronie tylko Boenish coś tam grał. Inna sprawa, że i on zapomina, że po pierwsze jest obrońcą a po drugie dopiero ofensywnie grającym gościem.
Nie wiem czemu na lewą stronę Brzyski nie jest próbowany. Od niemieckiego Polaka lepszy nie będzie ale powinien być jego zastępcą.
Jest już znaleziony - Damien Perquis (Francja). Jeszcze chyba czeka na oficjalne przyznanie obywatelstwa, ale korzenie ma konkretne. I sam też wygląda na konkretnego - 134 mecze w 1. lidze, większość w podstawowym składzie - co prawda w mocno średnim Sochaux, ale to i tak wyższy poziom, niż nasza e-klasa. Może być lepszy od Arboledy, poza tym jest 5 lat młodszy, umie grać nie tylko środkowego, a i patriotycznie też będzie bardziej zaangażowany.elektryk pisze:(...) Dawać tego Arboledę i szukać kogoś z polskimi korzeniami (...)
No i jeszcze Laurent Koscielny (Francja, Arsenal) - ale ten to raczej za dobry na naszą kamandę i pewnie wybierze "Les Bleus"...
A już myślałem, że boją się kibiców WKSuMecz Polski z Wybrzeżem Kości Słoniowej policja potraktowała jako spotkanie podwyższonego ryzyka - to oznacza, że znów wyda swoje zdanie o stanie zabezpieczenia obiektu. Czy wreszcie będzie ona pozytywna?(...)
Policja stwierdziła, że mecz należy zakwalifikować jako podwyższonego ryzyka, bo do Poznania mogą przyjechać zantagonizowane grupy kibiców z Polski. A czwartkowe zamieszki w Warszawie pokazały, że nawet święto narodowe jest dobrą okazją do awantur - przyznał dyrektor Poznańskich Ośrodków Sportu i Rekreacji Janusz Rajewski. Choć formalnym organizatorem spotkania jest PZPN, to właśnie POSiR , w ramach usługi, przeprowadzi organizację tej imprezy poza jej częścią sportową. - Ochronę podczas spotkania zapewni Agencja Zubrzycki. Wszystkie dokumenty już zostały złożone, czekamy na opinię policji. Agencja Zubrzycki zwiększy liczbę ludzi pracujących w ochronie - zapewnił Rajewski.
Mają racje jeszcze Drogba zarazi ich Malarią> Mierzej, Jodła ,Ebi grajcie w kombinezonach jakiśmalpus91 pisze:A już myślałem, że boją się kibiców WKSuMecz Polski z Wybrzeżem Kości Słoniowej policja potraktowała jako spotkanie podwyższonego ryzyka - to oznacza, że znów wyda swoje zdanie o stanie zabezpieczenia obiektu. Czy wreszcie będzie ona pozytywna?(...)
Policja stwierdziła, że mecz należy zakwalifikować jako podwyższonego ryzyka, bo do Poznania mogą przyjechać zantagonizowane grupy kibiców z Polski. A czwartkowe zamieszki w Warszawie pokazały, że nawet święto narodowe jest dobrą okazją do awantur - przyznał dyrektor Poznańskich Ośrodków Sportu i Rekreacji Janusz Rajewski. Choć formalnym organizatorem spotkania jest PZPN, to właśnie POSiR , w ramach usługi, przeprowadzi organizację tej imprezy poza jej częścią sportową. - Ochronę podczas spotkania zapewni Agencja Zubrzycki. Wszystkie dokumenty już zostały złożone, czekamy na opinię policji. Agencja Zubrzycki zwiększy liczbę ludzi pracujących w ochronie - zapewnił Rajewski.
Prawdopodobnie w wyjściowym składzie na mecz z Wybrzeżem Kości Słoniowej wyjdą Tomasz Jodłowiec i Adrian Mierzejewski.
-
-