W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Zabawa kibicowska
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
Oczywiscie ze West Hamjacek_hc pisze:Jesli to prawda bedzie to transferowy hicior na Wyspach z mocno zaskakujacym zakonczeniem.. i tego bedzie dotyczylo moje pytanie, dla ulatwienia do dam ze chodzi o mlodego Argentynczyka o ktorego bije sie pol Europy, a pytanie brzmi w jakim klubie zagra w tym sezonie

Na stronie Carlosa Teveza pojawila sie informacja, ze on i Javier Mascherano podpisali umowy z klubem z Upton Park

ale ciezko mi w to uwierzyc...

dokladnie tak a to po prostu jest lepiej niz z...biscie 
Jako ze Michu zrzekl sie pytania przekazuje je dalej, kto pierwszy ten lepszy

mam nadzieje ze zobacze juz ich w przyszla niedziele na meczu z Aston VillaConfirmation That West Ham Have Captured Tevez And Mascherano
West Ham Utd will unveil Corinthian's Argentine duo Carlito Tevez and Javier Mascherano as their new signings at a press conference this lunchtime.
Jako ze Michu zrzekl sie pytania przekazuje je dalej, kto pierwszy ten lepszy
-

Brentford FC - czyli Pszczolki z Griffin Park, klub prowadzony przez fanow, od jakiegos czasu przebywa w League One, odpowiednik naszej III ligi. No i maja Pszczolki taka 'nowa' swiecka tradycje - zajmowanie miejsc 3-6 i granie w play-off o to ostatnie premiowane awansem do Championship (II liga) miejsce. Niestety ta tradycja polega na przegrywaniu tych play-offow, tak bylo tez i w tym sezonie. Moje pytanie to, ktory sezon z kolei, poprzez play-offy, Brentford bez powodzenia puka do bram Championship

Pan X jest wychowankiem druzyny Z a jego ojciec nalezy do Hall of Fame w tym klubie...
Dzis pan X to jeden z najbardziej znanych pilkarzy swiata ale jak twierdzi za kazdym razem gdy klub Z przegrywa mecz to jest szczesliwy i niepochlebnie wyraza sie o druzynie i kibicach z ekipy Z a ci nie sa mu dluzni i spiewaja o nim chamskie piosenki
Dla ulatwienia : klub Z slynie z pracy z mlodzieza...wszystko obraca sie wokol jednego miasta...
Pyt...Kim jest pan X ? Jak ktos chce moze rowniez podac jaki klub kryje sie pod Z...
Troche zawile ale do boju
!
Dzis pan X to jeden z najbardziej znanych pilkarzy swiata ale jak twierdzi za kazdym razem gdy klub Z przegrywa mecz to jest szczesliwy i niepochlebnie wyraza sie o druzynie i kibicach z ekipy Z a ci nie sa mu dluzni i spiewaja o nim chamskie piosenki

Dla ulatwienia : klub Z slynie z pracy z mlodzieza...wszystko obraca sie wokol jednego miasta...
Pyt...Kim jest pan X ? Jak ktos chce moze rowniez podac jaki klub kryje sie pod Z...
Troche zawile ale do boju